Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

pasta222 .... wub.gif

nevute , kam jums kitokios gėlės , jei nuo tokių apsąla širdis , labai gražus , švelnus , šiltas tortas wub.gif .... supraskit , vienos gėlės tinka vieniems tortams , kitos kitiems .

Aš už tortą biustą , be laukelių ir spenelių( išimtis jei to reikalauja kam jis yra skirtas ) , nebent jie išryškėja tik po apranga , tai nevulgariai seksualu smile.gif .

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dėl krepšelių keksiukams ... nepykit rašau paskutinį kartą , užeikite į cakedeco , ten parašyta , prie tų brangių ( supakuotos permatomose dėžutėse ) , viskas ko jūs klausėte .... bet tai tikrai per brangūs , nes tik 12 keksiukų , nebent tai bus tik savai šventei .

Jei formelių kaina nuo 10 litų ir kyla į viršų ( už 50 , 60 vienetų ) , tai geros formelės .
Atsakyti
krupje 23metai,zodiakas-avinas smile.gif
varskinis su vysniom 1900gr.pastilazas.kailiukas is sl beze
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mergino SOS!! Dariau vakar pastilaza norejau ryskios spalvos tai bandziau deti dazus (americolor) i tirpinama zelatina bet sakykit kodel jie man netirpo o tik tokiais rutuliukais susoko nors tu ka .Maisiau iki nukritimo vistiek neistirpo iki galo supyliau maniau issiminkys.Ne velnio schmoll.gif
Tai sakykit ka netaip padariau ar i maza vandens kieki gal reikia atskiest ir tiktada maisyti su brinkinama zelatina.Kodel jie netirpsta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 03 27, 12:13)
Mergino SOS!! Dariau vakar pastilaza norejau ryskios spalvos tai bandziau deti dazus (americolor) i tirpinama zelatina bet sakykit kodel jie man netirpo o tik tokiais rutuliukais susoko nors tu ka .Maisiau iki nukritimo vistiek neistirpo iki galo supyliau maniau issiminkys.Ne velnio  schmoll.gif
Tai sakykit ka netaip padariau ar i maza vandens kieki gal reikia atskiest ir tiktada maisyti su brinkinama zelatina.Kodel jie netirpsta  unsure.gif

neturiu supratimo. as uzpilu zelatina vandeniu,po keliu minuciu ipilu dazus. kai viskas bendrai isbrinksta,lydau ant virykles silpnos ugnies.man viskas graziai issilydo
Atsakyti
Saulės zuikuti labai gražus tavo tortas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 27, 14:38)
neturiu supratimo. as uzpilu zelatina vandeniu,po keliu minuciu ipilu dazus. kai viskas bendrai isbrinksta,lydau ant virykles silpnos ugnies.man viskas graziai issilydo

Tai ka daryt cry.gif cray.gif Lialiu uzmigdysiu eisiu vel mixuot doh.gif Nu gerai o jeigu pabandyti pirma istirpinti dazus vandenyje, tada nudazytu vandeniu uzpilti zelatina g.gif ir brinkinti.O gal vanduo turi buti siltas? Bet juk siaip brinkinasi saltame.Visiskai susiveliau.Reik pasidaryti banta tortui kad isdziutu iki penktadienio o as visdar su pastilazu nesusitvarkau cray.gif
Atsakyti
net nezinau ka ir patarti.uzpilu visada virintu atvesusiu vandeniu. cia gal nuo kokio vandens kietumo dar kas priklauso g.gif nesuprantu nieko g.gif
jei taip nesigauna,teks bandyti dazyti nauj pacia mase turbut unsure.gif
Atsakyti
Nu pasidariau pastilaza stovi plevelej karsta.gif Gavosi. thumbup.gif istirpo dazai vandeny, nesumeluosiu maisiau koki pusvalandi doh.gif tam vandeny istirpinau zelatina viskas tvarkoj, bet kadangi pirma karta naudoju americolor dazus (visada naudojau Wilton firmos paprastai ju reikia tik ant dantu krapstuko galiuko labai stiprus) turiu pasakyti kad cia tikriausiai reiktu ju laaabai daug prideti kad isgaut ryskia reikiama spalva nes i pilna norma pastilazo idejau gerus 4 lasus dazu ir vistiek nesigavo ryski avietine kokia turejo but, o svelni daug sviesesne beveik eiline ruzava.Tai dabar kai pastoves rytoj bandysiu dar iminkyt papildomai dazu.taigerai kad ne dengimo mase darau o tik banta ant torto gal nesugalvos kas atsikast nes ten tiek dazu bus jau prifarsiruota doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Saules zuikuti labai smagus tortukas krupje thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
aciu,mergaites rolleyes.gif
Atsakyti
saules zuikuti, kaip visada thumbup.gif aviukas toks gražutis wub.gif
Atsakyti
zuikuti avinukai man ir taip prie širdies biggrin.gif , o šitas dar ir toks gražutis wub.gif wub.gif
Atsakyti