Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

QUOTE(Whatever? @ 2012 03 26, 11:09)
Dekui  4u.gif  O dabar dar galima kaip nors to zelatinos ideti, ar jau nebe? Gal pasildzius ? Bet jauciu, kad nebe
Kai sustingo, tai laikesi
bet dabar tai nebuvo elastinga mases ta ...

O gele bandziau daryti panasia i bijuna  biggrin.gif

nežinau ar atgaivinsit.. šiaip galit pabandyti, dėti mikrobangėn, pašildykite ir įminkykite ištirpintos želatinos.. bent aš taip pabandyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leila10 @ 2012 03 26, 09:49)

QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 26, 10:03)

kokie groziai bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=lulk@,2012 03 26, 11:50]
as gal ne visai i tema, bet radau klausima ir sakau kaip darau as smile.gif iskepu be popieriuku, o iskeptus ir dazniausiai jau papuostus idedu i popierukus smile.gif

jau kažkur adrija yra sakius, kad taip nelabai atrodo tie keksiukai, tie popierėliai tam ir yra, kad būtų prigludę gražiai, o ne atvėpę wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JustinaKind @ 2012 03 25, 22:48)
Oj, nezinojau, aisku.  topsecret.gif daug draugu ir giminiu turit, vis kasdien po kelis tortus sunaudoja.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif na bet kaip pradejot kepti, tai gal galima papasakot. mano tortu ''karjera'' prasidejo, kai, budama dar pakankamai maza,  kaledom sutepiau parduotuvej pirktus biskvitus grietinele ir vaisiais.  cool.gif  lotuliukas.gif gavau daug komplimentu.  biggrin.gif  o praeitais metais radau internete ideja ir sulipdziau vyrui ta superman torta. ir patiko! bigsmile.gif o tada aisku prisiziuri tokiu temu kaip sitos ir norisi kepti ir kepti.  wub.gif

Tai kepkite, kepkite - per mėnesį ne viena progapasitaiko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(G.Jurgita @ 2012 03 26, 08:39)
Labas rytas,

Planuoju dengt tortą  marshmallow saldainių mase ir keletą papuošimų iš tos pačios masės padaryt. O kuo tuos papuošimus priklijuot prie torto? Užteks vandeniu patept ar kažką spec. daryt?

Man irgi aktualus šis klausimas - kaip teisingai padaryti, kad papuošimai nuo šonų nenukristų?
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2012 03 26, 13:43)
Man irgi aktualus šis klausimas - kaip teisingai padaryti, kad papuošimai nuo šonų nenukristų?

baltymas+cukraus pudra arba vanduo+cukraus pudra, tik gaminkit nedaug, nes neturėsit kur padėti, na, kelis lašiukus baltymo ar vandens smile.gif o cukraus pudros pagal poreikį, turi gautis tiršta košelė
Atsakyti
user posted imageAs asmeniskai visas detales klijuoju is sios tuteles. Super laiko,noredamas neatlupsi.
Atsakyti
...ir piratai ir akliukai thumbup.gif

baltos rozes wub.gif

apie @adrija@ truksta zodziu thumbup.gif

i vestuves, mano pirmos frezijos blush2.gif snikers, mmg
user posted image

jaunam ukuninkui ...su senovisku traktariuku dar vazineja lotuliukas.gif cia pajuokavau lotuliukas.gif , rafaelo, mmg
user posted image

Atsakyti
pasta vestuvinis labai labai wub.gif

Klausymas

Kai darote puokstes,ar ir vielutes apsukate mase ar tiesiog nudazote zaliai ir ar cia tokias storas naudojate? g.gif aciu kas atsakys aciuks.gif
Atsakyti
Ačiū, simisimi84 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 03 26, 14:20)
pasta vestuvinis labai labai  wub.gif

Klausymas

Kai darote puokstes,ar ir vielutes apsukate mase ar tiesiog nudazote zaliai ir ar cia tokias storas naudojate?  g.gif aciu kas atsakys aciuks.gif

vielutes apsukame teipu smile.gif
Atsakyti
Jau pasta222 frezijos tai grozis. Man geles tai kazkoks kosmosas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leila10: 26 kovo 2012 - 13:53