Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

Gerai kad vakar uzklausiau sunaus del tortu,gerai kad nedariau vezlio,sake nei pats butu valges,nei draugam leides pjaustyti jo doh.gif tai paskui sumasciau ka lengvesnio ir stai rezultatas blush2.gif

Man asmeniskai patiko,nes pirma kart taip lengviai apdengimo mase minkesi,kociojosi,netrupinejo,neluzinejo bigsmile.gif thumbup.gif Dariau pagal Cipciuko pastiliazas tortu dengimui,o viduj Cipciuko medutis su persikais wub.gif

Aisku norejau kad iseitu ovalesnis veidelis,bet gaila buvo pjaustyti torta,nes likuciu nebutu buve kur det,o ismest gaila blush2.gif todel toks kampuotas biggrin.gif

Vat ir mase ciut per plonai iskociojau matyt,nes biski sviecia veidelis blush2.gif bet ji ir taip nebus valgoma,tad bala nemate, sunui laaaaaaaabai patiko rezultatas,o man tai svarbiausia wub.gif

user posted image

paveiskluota nakti,apsvietimo nulis doh.gif

isejo 4kg,didelis toks veidelis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 26 kovo 2012 - 07:14
QUOTE(kirbe @ 2012 03 25, 19:59)
cia vienkartinės plastikinės taurės dekoruotos aisingu

O tos taurės ten paskui paliktos, aš kaip nors išimtos g.gif .
Atsakyti
koks fainuolis piratas biggrin.gif
Atsakyti
man irgi labai patiko tas piratas, bet užstrigo tie trys dantys biggrin.gif o kur jūs perkat tokias piratiskas žvakutes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 26, 01:07)
Divia tortai nuostabus  wub.gif  wub.gif

Tos taures ant torto, tai baisulinis kicas,mano akimis...Bet, matomai, yra kam ir grazu....
siandien lipdziau pirma (gyvenime) gele tortui papuosti... dariau is cukraus mases geles (zelatina + pudra)... bet kazkodel baisiai trupejo, skilo, bedarant....
Gal kas galite zioplai pradinukei paaiskinti, kodel?  ax.gif  Ir ar ta gabala mases dar galima kaip nors isgelbeti, ar mesti lauk?

man labai graži gėlė.. kaip noriu pabandyti nors vieną kartą padaryti ką nooors tokio didelio ir vien tą gėlę pasodinti ant torto..
gal galit duoti kokių nuorodų didelių gėlių darymui?

o jei trupėjo, želatinos matyt per mažai..
kitą kartą darykite paslipažą figurėlių lipdymui, tik vandens imkit 40 ml (receptas penktame puslapyje papuošimų temoje be komentarų), jis geras gaunasi smile.gif
Atsakyti
Mano sokoladinis mergytei biggrin.gif user posted image
Atsakyti
aš ir parodysiu vieną tortuką smile.gif

Jubiliejui, Juodasis miškas + kriaušinis-karamelinis, 4 kg

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
guziukas piratas thumbup.gif
leila10 , žirgų mylėtojai tikriausiai labai patiko bigsmile.gif
simisimi84 , gražios rožės mirksiukas.gif bet nesuprantu kuo torto šonai apdengti? g.gif
@drija@ , o gal yra kaip nors pažymėti tie keksiukų indeliai, ną kad jie iš sviestinio popieriaus ar storesni g.gif tiesiog kai matai internete, tai jie beveik vienodai blizga unsure.gif Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 03 25, 10:01)

Tiesa, dar toks klausimas kurios kepė keksiukus. Tie indukai kepant  susiriebaluoja ir jų grožio nebelieka  g.gif @drijos pvz. tai togie gražūs ir ryškūs tie indukai  wub.gif
Gal kokia gudrybė yra  g.gif

as gal ne visai i tema, bet radau klausima ir sakau kaip darau as smile.gif iskepu be popieriuku, o iskeptus ir dazniausiai jau papuostus idedu i popierukus smile.gif

ne pati geriausia savo pavyzdi, bet prisegu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 03 26, 10:48)
Sveikos  4u.gif

simisimi84 , gražios rožės  mirksiukas.gif bet nesuprantu kuo torto šonai apdengti? g.gif

šokoladas smile.gif
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 26 kovo 2012 - 09:51
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 26, 10:50)
šokoladas smile.gif
Ačiū

Tai cia gal ant popieriaus juostas sokoladu tepei ir tada dengei? Nes toks lygus gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 26, 09:48)
man labai graži gėlė.. kaip noriu pabandyti nors vieną kartą padaryti ką nooors tokio didelio ir vien tą gėlę pasodinti ant torto..
gal galit duoti kokių nuorodų didelių gėlių darymui?

o jei trupėjo, želatinos matyt per mažai..
kitą kartą darykite paslipažą figurėlių lipdymui, tik vandens imkit 40 ml (receptas penktame puslapyje papuošimų temoje be komentarų), jis geras gaunasi smile.gif

Dekui 4u.gif O dabar dar galima kaip nors to zelatinos ideti, ar jau nebe? Gal pasildzius ? Bet jauciu, kad nebe
Kai sustingo, tai laikesi
bet dabar tai nebuvo elastinga mases ta ...

O gele bandziau daryti panasia i bijuna biggrin.gif

Grazus arkliukas, piratas taip pat. ?
Ir su rozem sokoladinis dailus, toks klasikinis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 26 kovo 2012 - 10:26