Gerai kad vakar uzklausiau sunaus del tortu,gerai kad nedariau vezlio,sake nei pats butu valges,nei draugam leides pjaustyti jo tai paskui sumasciau ka lengvesnio ir stai rezultatas
Man asmeniskai patiko,nes pirma kart taip lengviai apdengimo mase minkesi,kociojosi,netrupinejo,neluzinejo Dariau pagal Cipciuko pastiliazas tortu dengimui,o viduj Cipciuko medutis su persikais
Aisku norejau kad iseitu ovalesnis veidelis,bet gaila buvo pjaustyti torta,nes likuciu nebutu buve kur det,o ismest gaila todel toks kampuotas
Vat ir mase ciut per plonai iskociojau matyt,nes biski sviecia veidelis bet ji ir taip nebus valgoma,tad bala nemate, sunui laaaaaaaabai patiko rezultatas,o man tai svarbiausia
paveiskluota nakti,apsvietimo nulis
isejo 4kg,didelis toks veidelis
QUOTE(kirbe @ 2012 03 25, 19:59)
cia vienkartinės plastikinės taurės dekoruotos aisingu
O tos taurės ten paskui paliktos, aš kaip nors išimtos .
koks fainuolis piratas
man irgi labai patiko tas piratas, bet užstrigo tie trys dantys o kur jūs perkat tokias piratiskas žvakutes?
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 26, 01:07)
Divia tortai nuostabus
Tos taures ant torto, tai baisulinis kicas,mano akimis...Bet, matomai, yra kam ir grazu....
siandien lipdziau pirma (gyvenime) gele tortui papuosti... dariau is cukraus mases geles (zelatina + pudra)... bet kazkodel baisiai trupejo, skilo, bedarant....
Gal kas galite zioplai pradinukei paaiskinti, kodel? Ir ar ta gabala mases dar galima kaip nors isgelbeti, ar mesti lauk?
Tos taures ant torto, tai baisulinis kicas,mano akimis...Bet, matomai, yra kam ir grazu....
siandien lipdziau pirma (gyvenime) gele tortui papuosti... dariau is cukraus mases geles (zelatina + pudra)... bet kazkodel baisiai trupejo, skilo, bedarant....
Gal kas galite zioplai pradinukei paaiskinti, kodel? Ir ar ta gabala mases dar galima kaip nors isgelbeti, ar mesti lauk?
man labai graži gėlė.. kaip noriu pabandyti nors vieną kartą padaryti ką nooors tokio didelio ir vien tą gėlę pasodinti ant torto..
gal galit duoti kokių nuorodų didelių gėlių darymui?
o jei trupėjo, želatinos matyt per mažai..
kitą kartą darykite paslipažą figurėlių lipdymui, tik vandens imkit 40 ml (receptas penktame puslapyje papuošimų temoje be komentarų), jis geras gaunasi
Mano sokoladinis mergytei
Sveikos
guziukas piratas
leila10 , žirgų mylėtojai tikriausiai labai patiko
simisimi84 , gražios rožės bet nesuprantu kuo torto šonai apdengti?
@drija@ , o gal yra kaip nors pažymėti tie keksiukų indeliai, ną kad jie iš sviestinio popieriaus ar storesni tiesiog kai matai internete, tai jie beveik vienodai blizga Ačiū
guziukas piratas
leila10 , žirgų mylėtojai tikriausiai labai patiko
@drija@ , o gal yra kaip nors pažymėti tie keksiukų indeliai, ną kad jie iš sviestinio popieriaus ar storesni tiesiog kai matai internete, tai jie beveik vienodai blizga Ačiū
QUOTE(Bijuna @ 2012 03 25, 10:01)
Tiesa, dar toks klausimas kurios kepė keksiukus. Tie indukai kepant susiriebaluoja ir jų grožio nebelieka @drijos pvz. tai togie gražūs ir ryškūs tie indukai
Gal kokia gudrybė yra
as gal ne visai i tema, bet radau klausima ir sakau kaip darau as iskepu be popieriuku, o iskeptus ir dazniausiai jau papuostus idedu i popierukus
ne pati geriausia savo pavyzdi, bet prisegu
QUOTE(Bijuna @ 2012 03 26, 10:48)
Sveikos
šokoladas
Ačiū
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 26, 10:50)
Tai cia gal ant popieriaus juostas sokoladu tepei ir tada dengei? Nes toks lygus gavosi
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 26, 09:48)
man labai graži gėlė.. kaip noriu pabandyti nors vieną kartą padaryti ką nooors tokio didelio ir vien tą gėlę pasodinti ant torto..
kitą kartą darykite paslipažą figurėlių lipdymui, tik vandens imkit 40 ml (receptas penktame puslapyje papuošimų temoje be komentarų), jis geras gaunasi
Dekui O dabar dar galima kaip nors to zelatinos ideti, ar jau nebe? Gal pasildzius ? Bet jauciu, kad nebe
Kai sustingo, tai laikesi
bet dabar tai nebuvo elastinga mases ta ...
O gele bandziau daryti panasia i bijuna
Grazus arkliukas, piratas taip pat. ?
Ir su rozem sokoladinis dailus, toks klasikinis...