Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

QUOTE(@adrij@ @ 2012 03 25, 11:41)
Gudrybė yra , @adrij@ perka brangius popierinius krepšelius , ne iš prekybos centrų  , pažiūrėkite , kad ir cakedeco firmoje , kokios kainos vienų ( nors ten visi geri , ir tie pigesni ) , kokios kitų , kuo pigesni , tuo jie prastesni ( minkštesni - nelaiko formų , netgi ir įdėti į jiems skirtas silikonines ar metalines formas , praleidžia riebalus , pasak ko nesimato jų rašto ) , geri popieriniai krepšeliai ,  būna tokios struktūros kaip sviestinio popieriaus - nepralaidūs riebalams , standūs ..... grožis reikalauja aukų  smile.gif.

Galiu pasakyti, kad mano keksiukų popieriukai (kur nuotrauka įkėliau) yra pirkti iš Wilton firmos ir parsiųsti iš Amerikos bebe.gif biggrin.gif
Bet supratau, kad turėtų būti storesni. Nieko paieškosime geresnių nail.gif
Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bijuna: 25 kovo 2012 - 12:11
QUOTE(guziukas @ 2012 03 25, 12:44)
noreciau biggrin.gif ale nesudelioju mintis kaip viska padaryt doh.gif nes ten tuose rusu saituose isvis,vienas darytas is sausainiu gabaliuku g.gif kitas neaisku kaip,gaila kad nerodo foto musu lietuvaites kuri dare savo mergytei,jauciu ten labai grazus,bet nematau jo doh.gif

Nejau nieks nedaret vezlio? mirksiukas.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

tai kad per paieškąją toj pačioj goole turle cake išmeta gražiausių vėžlių...
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 24, 15:13)
O tai kaip valgyti toki? TIpo palikti leksteje ir nevalgyti? Palikti isedas ? Nu man tai ziauru....

O taip,as pati nevalgau,ir palieku isedas tongue.gif as net nevalgau jei grietinele ar koks kitas kremas yra dazytas,ir vakams savo viska nulupu biggrin.gif

Noreciau is as tokios senatves bigsmile.gif http://www.pasmama.l...027?category=42
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 03 25, 12:10)
Galiu pasakyti, kad mano keksiukų popieriukai (kur nuotrauka įkėliau) yra pirkti iš Wilton firmos ir parsiųsti iš Amerikos  bebe.gif  biggrin.gif
Bet supratau, kad turėtų būti storesni. Nieko paieškosime  geresnių  nail.gif
Ačiū mirksiukas.gif

Manot , kad Amerikoje nėra š ... biggrin.gif , jei jie pirkti ten , dar nereiškia , kad amerikonai juos ir gamino .
Atsakyti
Laba dienele-ji tokia nuostabi,kad is kiemo i vidu eit visai nesinori...Bet uzbegau papietaut,imetu pora darbeliu ir lekiu laukan vel-pavasariniai darbai nelaukia...
Minti laiku pakiso Asseni ir Akvilyte bigsmile.gif -kaip gavos taip.. ax.gif
kapucino skonio,saldainiu mase,vaisiai ir sampe tikri..
user posted image
Ir gaivus varskes su persikais ir ananasais,saldainine mase ir geliu mases puoksteles( nu pavydas ima ziurity i merginu puokstes-likta paskutinioji tavo ISVIS wub.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2012 03 25, 10:44)
noreciau biggrin.gif ale nesudelioju mintis kaip viska padaryt doh.gif nes ten tuose rusu saituose isvis,vienas darytas is sausainiu gabaliuku g.gif kitas neaisku kaip,gaila kad nerodo foto musu lietuvaites kuri dare savo mergytei,jauciu ten labai grazus,bet nematau jo doh.gif

Nejau nieks nedaret vezlio? mirksiukas.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Laba diena
Čia visai neperseniausiai kažkuri dare torta dinozaura , žalias su geltonais taškeliais gal pades jei atsiras savininke . Geriausia tai pasijieškok doogle foto apie juos ir fantazuok.
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 25, 13:33)
tai kad per paieškąją toj pačioj goole turle cake išmeta gražiausių vėžlių...

drinks_cheers.gif kaip man nedaejo anksciau doh.gif aciuuuuuuu aciuks.gif
Atsakyti
Kurioj cia vietoj puikus oras blink.gif pas mus tai nesinori kist nosies i lauka, nes vejas baisinis, apsiniauke..

Suris nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 03 25, 15:38)
Laba diena
Čia visai neperseniausiai kažkuri dare torta dinozaura , žalias su geltonais taškeliais gal pades jei atsiras savininke . Geriausia tai pasijieškok doogle foto apie juos ir fantazuok.

man irgi mintis kyla kad geltona su zaliu graziai thumbup.gif

va tokio labai noreciau,ale kaip tokias spalvas isgaut g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 03 25, 13:41)
Kurioj cia vietoj puikus oras  blink.gif pas mus tai nesinori kist nosies i lauka, nes vejas baisinis, apsiniauke..

Suris nuostabus  wub.gif

Aciu rugiagele.
.As vedu reportaza is Airijos-pas mane termometras rodo +20-saule,maudymukas ,kokteiliukas-vos ne Majorka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 03 25, 15:38)
Laba diena

gal apie mane kalbat? smile.gif) dariau drakoną žalią biggrin.gif
Atsakyti
Kokie tortai, kokie tortai bigsmile.gif

Ispaikyta, šaunūs papuliai biggrin.gif O kiek žinau, jie ir neturi gi būti lygūs, na nebent labai jau jaunos merginos lotuliukas.gif

Bijuna, kaip skaniai keksiukai atrodo thumbup.gif

Divia, tas su sūriu wub.gif nuostabus thumbup.gif ir bijūnas labai dailus.

Dar Liktos mačiau labai dailias puokštes thumbup.gif ir kitų mergaičių gražūs tortai, tik sunku jau visas ir pakomentuoti, atleiskit.

Atnešu savo kreivuolį traktoriuką biggrin.gif medutis, pastilažas.
user posted image
Atsakyti