QUOTE(akvilyte @ 2012 03 24, 09:48)
aš į masę žiūriu kaip į dovanų popierių tai grazus torto įpakavimas.. aišku mes lietuviai norim suvalgyt viską už ką sumokėta.. bet... nu pakeiskim požiūrį..
O tai kaip valgyti toki? TIpo palikti leksteje ir nevalgyti? Palikti isedas ? Nu man tai ziauru....
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 24, 11:58)
na, žinokite, man įdubdavo visi 100 iš šimto.. kol nepradėjau plakti ilgiau kiaušinių su cukrumi.. dabar plaku kiaušiniai+cukrus ne trupiau 8 minučių ir supylus aliejų dar paplaku minutę. kai taip kepu, kai tiek laiko plaku, kepiau gal 20 biskvitų, pilna norma ir NEI KARTO NEBESUKRITO...
as pasiskaicius komentaru ir plakiau ilgiau, apie 10 minuciu, su mikseriu ir tokio tipo antgaliu.... Kita karta pabandysiu kepti po viena...
Labai aciu visoms uz komentarus ir patarimus
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 03 24, 12:34)
Pasirodau vakarykštį savo darbuką
2,4 kg kriaušinis - karamelinis + pyragaičiai ( po dangčiu )
2,4 kg kriaušinis - karamelinis + pyragaičiai ( po dangčiu )
labai grazu
QUOTE(kirbe @ 2012 03 24, 14:55)
likta,prašom neapgaudinėti žmonių....atneša gyvas gėles ir sako ,kad pati darė......
Aha, tikrai... as irgi turejau nufotografavus tulpiu puokste (gavau kovo 8-osios proga), idesiu kaip geles tortams....
Ir kirbes tortai labai grazus....
Patinka man sita tema