Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

QUOTE(akvilyte @ 2012 03 24, 09:48)
aš į masę žiūriu kaip į dovanų popierių  mirksiukas.gif  tai  grazus torto įpakavimas.. aišku mes lietuviai norim suvalgyt viską už ką sumokėta.. bet... nu pakeiskim požiūrį..

O tai kaip valgyti toki? TIpo palikti leksteje ir nevalgyti? Palikti isedas ? Nu man tai ziauru....

QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 24, 11:58)
na, žinokite, man įdubdavo visi 100 iš šimto.. kol nepradėjau plakti ilgiau kiaušinių su cukrumi.. dabar plaku kiaušiniai+cukrus ne trupiau 8 minučių ir supylus aliejų dar paplaku minutę. kai taip kepu, kai tiek laiko plaku, kepiau gal 20 biskvitų, pilna norma ir NEI KARTO NEBESUKRITO...

as pasiskaicius komentaru ir plakiau ilgiau, apie 10 minuciu, su mikseriu ir tokio tipo antgaliu.... Kita karta pabandysiu kepti po viena...

Labai aciu visoms uz komentarus ir patarimus 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 03 24, 12:34)
Pasirodau vakarykštį savo darbuką

2,4 kg kriaušinis - karamelinis + pyragaičiai ( po dangčiu  biggrin.gif )

labai grazu

QUOTE(kirbe @ 2012 03 24, 14:55)
likta,prašom neapgaudinėti žmonių....atneša gyvas gėles ir sako ,kad pati darė...... lotuliukas.gif

Aha, tikrai... as irgi turejau nufotografavus tulpiu puokste (gavau kovo 8-osios proga), idesiu kaip geles tortams.... hihihi.gif topsecret.gif

Ir kirbes tortai labai grazus....
Patinka man sita tema smile.gif
Atsakyti
Gal galit patarti, ar dar imanoma isgelbeti dengimo mase? padariau vakar vakare, siandien bandau kociot, trupa baisiausiai. ar lauk mest, ar kazko pridejus dar pasitaisytu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JustinaKind @ 2012 03 24, 16:21)
Gal galit patarti, ar dar imanoma isgelbeti dengimo mase? padariau vakar vakare, siandien bandau kociot, trupa baisiausiai. ar lauk mest, ar kazko pridejus dar pasitaisytu? g.gif

Ar sandariai buvai suviniojusi ją kai padarei ? Jei ji buvo suviniota ir negavo oro tai neturėtų trupėti g.gif , dar tarp rankų pašildyti galima arba kelias sekundes į mikrobangę įkišti ir perminkyti
Atsakyti
Kirbe, labai grazus tortai, tas maskarponinis labai fainas thumbup.gif ir vazonelis thumbup.gif
Atsakyti
vajej, isgelbejot. bigsmile.gif kaip aciu. o galima sviestiniu kremu ant dengimo mases puost? (reikia kazkaip klaidas paslept...) ir ar galima lasinti dazu i sviestini krema?
Atsakyti
Tortukas Rafaelo 2,4 kg
user posted image
Yra daug broko ax.gif
Dar noriu paklausti kai spaudžiat raides,Aar dedat ant stalo padžiovintą pastilažą,maistinę plėvele ir raidelės įspaudą ar atvirkščiai įspaudas,plėvelė pastilažas ir pakočiojat?
Ir dar kai reikia nedaug juodos masės,juk nesiminkysi atskirai pastilažo, dažus dedant į želatiną?
Ačiū patarusioms
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 24, 15:13)
O tai kaip valgyti toki? TIpo palikti leksteje ir nevalgyti? Palikti isedas ? Nu man tai ziauru....

O as nieko ziauraus nematau.Netgi sveciam ir pasakau,kad nesibijotu palikti saldziu papuosimu,juk tai tik del grozio.Kam valgyt tuos dazus?,nes dazniausiai gi dazom mases,grietineles ir visa kita ax.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms uz komentarus
Atsakyti
pribaigiau savo ''sedevra''. blush2.gif trecias tortas su dengimo mase per visa gyvenima. dar karta aciu uz pagalba ir patarimus. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 24, 16:13)

bet kai valgom uzkandzius, paliekam pagaliukus lekstej, ar pvz. petrazoles, kai valgom vaisius, zieves paliekam. nematau ir as nieko baisaus, jei cukrines dalies kas nesuvalgys... g.gif
Atsakyti
kokie gražūs kirbės tortai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
mano torčikas, saldainių masė, beze, snikersas bei kavos tortas
user posted image
Atsakyti
sveikos mergaites, tortukai visu yra pasakiskai grazus thumbup.gif
jeigu kas galit padekit del sokoladiniu geliu, darau pagal recepta ta mase 100g sokolado ir saukstas medaus, jau antra karta dadedu medaus bet mase vistiek po kokios val tampa kieta kaip akmuo, ka netaip darau? ir kiek laiko tirpdyti ta mase garu voneleje, nes man vistiek i viena ji kazkaip nesulimpa doh.gif labai aciu kas pagelbes 4u.gif
Atsakyti