Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

Tfu tfu tfu, bet man irgi pats paciausias rafaello biskvitas. Ir tesla stovinti ant stalo, niekad nesukrisdavo, kol kepa kiti biskvitai..
Atsakyti
Pasirodau vakarykštį savo darbuką

2,4 kg kriaušinis - karamelinis + pyragaičiai ( po dangčiu biggrin.gif )

user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai visu nuostabus trtukai 4u.gif sauneles merginos smile.gif O adrijos talentas wub.gif as visada be zodziu lieku bigsmile.gif
Ir tas paskutinis - dovanu dezute labai 4u.gif maciau daugkas tokiu dare o sakykit kaip tuos "dangcius" is ko padarot?suprantu kad is kokio pastilazo ar ko "aptraukta" bet ant ko visa tai apdeta? g.gif
Atsakyti
Mergaitės,noriu paklausti naudojančių krimperius.Man taip gražu tortai su jais "pereiti". Mačiau,kad yra plastikinių ir metalinių. Kurį patartumėt geriau įsigyt?
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 03 24, 11:51)
Labai visu nuostabus trtukai  4u.gif sauneles merginos  smile.gif  O adrijos talentas  wub.gif  as visada  be zodziu lieku  bigsmile.gif
Ir tas paskutinis - dovanu dezute labai  4u.gif  maciau daugkas tokiu dare o sakykit kaip tuos "dangcius" is ko padarot?suprantu kad is kokio pastilazo ar ko "aptraukta" bet ant ko visa tai apdeta?  g.gif

Nežinau kaip kitos, be aš dariau, iš to pačio pastilažo , pradžioj džiovinau gerąja puse į apačią, po nakties apverčiau ir dar 12 valandų džiovinau gerąja puse į viršų ( ant formos ) per tą laiką padariau bantiką , nudažiau smile.gif
Atsakyti
šaunuolės kepėjėles..kokie gražus visų tortai.....super...aš irgi keletą parodysiu
žibutės vazonėlyje
vaisinis točiukas,pastilažas
user posted image
aguonos 35-mečiui
mascarponinis ir vaisinis tortai,pastilažas,šlapia beze

user posted image

orchidėja su vazonėliu ant torto
vyšninis karamelinis,vazonėlio viduj vaisinis tortas
user posted image
neprisimenu ar šita rodžiau.....
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 24 kovo 2012 - 12:54
Kiek nuostabių tortų, šaunuolės mergaitės
(@adrij@ @ kaip visada, tortai nuostabūs, spalvingi, tobuli
kirbe, fantastiški tortai, vienas už kitą gražesni, o to su aguonomis piešti šonai, nepaprastai gražūs
Vietoj tortų:

„Rožės su karoline žile”

[attachmentid=220677]

„Rožės su sausmedžiu”

[attachmentid=220678]
Atsakyti
likta,prašom neapgaudinėti žmonių....atneša gyvas gėles ir sako ,kad pati darė...... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 03 24, 10:51)
Labai visu nuostabus trtukai  4u.gif sauneles merginos  smile.gif   O adrijos talentas  wub.gif  as visada  be zodziu lieku  bigsmile.gif
Ir tas paskutinis - dovanu dezute labai  4u.gif  maciau daugkas tokiu dare o sakykit kaip tuos "dangcius" is ko padarot?suprantu kad is kokio pastilazo ar ko "aptraukta" bet ant ko visa tai apdeta?  g.gif

as dariau kaip ir sake,is pastilazo + gum tra lia lia,dziovinau 2 ar 3 dienas taip pat apversdama,sudziusta kad gali dauzyt kur nori biggrin.gif

QUOTE(likta @ 2012 03 24, 12:18)
„Rožės su karoline žile”

„Rožės su sausmedžiu”

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif neturiu net ka pasakyt.........

Kirbe ypac su aguonom wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 24 kovo 2012 - 14:01
QUOTE(likta @ 2012 03 24, 14:18)

fantastiska bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 03 24, 15:47)
Nežinau kaip kitos, be aš dariau, iš to pačio pastilažo , pradžioj džiovinau gerąja puse į apačią, po nakties apverčiau ir dar 12 valandų džiovinau gerąja puse į viršų ( ant formos ) per tą laiką padariau bantiką , nudažiau  smile.gif

[quote=dzokada,2012 03 24, 17:00]
as dariau kaip ir sake,is pastilazo + gum tra lia lia,dziovinau 2 ar 3 dienas taip pat apversdama,sudziusta kad gali dauzyt kur nori biggrin.gif
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif neturiu net ka pasakyt.........

Aciu mergaites uz atsakyma o as maniau kad ant kazko aptraukiat rolleyes.gif viskas aisku supratau.O nesunkus tie "dangciai"gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 24, 11:58)
na, žinokite, man įdubdavo visi 100 iš šimto.. kol nepradėjau plakti ilgiau kiaušinių su cukrumi.. dabar plaku kiaušiniai+cukrus ne trupiau 8 minučių ir supylus aliejų dar paplaku minutę. kai taip kepu, kai tiek laiko plaku, kepiau gal 20 biskvitų, pilna norma ir NEI KARTO NEBESUKRITO...

as pridedu vienu saukstu daugiau miltu ir niekas nebesukrenta nuo to laiko mirksiukas.gif

Likta
- be zodziu wub.gif
Atsakyti