Rafaelo biskvitas puikiai tiks .
Atsargiai įmaišomi dažniausiai išplakti atskirai baltymai , kad nedingtų susidare plakant oro burbuliukai , kurie iškelia biskvitą , tai šito biskvito :
6 kiaušiniai
6 dideli šaukštai miltų
6 dideli šaukštai cukraus .
QUOTE(@adrij@ @ 2012 03 23, 22:49)
Man visada taip būna , na iš 100 kartų , gal 10 neįdubo .
Todėl , aš juos susikepu , po vieną lakštelį , aišku į orkaitę dedu iš karto 3 vienodas formas , telpa 3 formos po 24 cm. .... iškepa labai greitai , greičiau nei visas biskvitas .
Todėl , aš juos susikepu , po vieną lakštelį , aišku į orkaitę dedu iš karto 3 vienodas formas , telpa 3 formos po 24 cm. .... iškepa labai greitai , greičiau nei visas biskvitas .
dekui..... Beda, kad neturiu 3 vienodu formu, o jei iskart nekisti teslos i orkaite, jauciu sukristu ji, ar ne?
Kiek zinau, biskvitu tesla reikia iskart kept...
dar noriu paklausti, ar tokie papuosimai, kaip Keilos tortu, galimi su sviestiniu kremu?
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 23, 23:21)
dekui..... Beda, kad neturiu 3 vienodu formu, o jei iskart nekisti teslos i orkaite, jauciu sukristu ji, ar ne?
Kiek zinau, biskvitu tesla reikia iskart kept...
dar noriu paklausti, ar tokie papuosimai, kaip Keilos tortu, galimi su sviestiniu kremu?
Kiek zinau, biskvitu tesla reikia iskart kept...
dar noriu paklausti, ar tokie papuosimai, kaip Keilos tortu, galimi su sviestiniu kremu?
anksciau visada kepdavau 3atskirus biskvitus.kol viena kepa,kiti 2 laukia ant stalo.nieko jiem nenutinka.
del juodos mases...norejot isgauti juoda spalva,dejot daug dazu,todel mase ir pasidare trapi.man taip irgi budavo.dabar dazniausiai juoda ir raudona darau jau minetu butu-dazus dedu i brinkinama zelatina-mase buna elastinga
kriaušiniui karameliniui imkit bet kokį savo mėgiamą baltą biskvitą, nėr nustatytas griežtos receptūros receptas...gali būti kad ir nuo rafelo ar nuo kokio kito balto torto, jokio skirtumo...
kad jau atėjau, šiandien visai neblogai man sekėsi padirbėti, žinom, su Adrijos nepalyginsi
Adrijos medutis, pastilažas
ir kriaušinis karamelinis, pastilažas
kad jau atėjau, šiandien visai neblogai man sekėsi padirbėti, žinom, su Adrijos nepalyginsi
Adrijos medutis, pastilažas
ir kriaušinis karamelinis, pastilažas
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 23, 18:08)
na va, tik merginos gyrė,kad viskas ok.... su cukrum nebendžiau aš, su gliukoze daug kartų.. visad gaudavosi...
Is tikruju tai cia laaabai lengvas receptas tik kaip ir visus pirma karta as labai labai atidziai perskaitau ir isidemejau man esmine verdamo sirupo taisykle kad - cukrus turi buti VISISKAI ISTIRPES iki uzverdant sirupui nes tada s..... gaunasi su visa mase .Viska dariau zingsnis po zingsnio kaip raso ir gavosi super
Saules zuikuti,jusu medelis .Tik neiprastai tos melynos gelytes .bet irgi grazu .(As cia ta jusu medelio gerbeja )kopinu ir si karta
QUOTE(kr1stute @ 2012 03 24, 07:27)
Saules zuikuti,jusu medelis .Tik neiprastai tos melynos gelytes .bet irgi grazu .(As cia ta jusu medelio gerbeja )kopinu ir si karta
aciu
o zydras sikart,nes taip norejo
QUOTE(astaria @ 2012 03 23, 20:05)
Gražu žiūrėt į tokius tortus, bet ar jie skanūs??? Neseniai dalyvavau vieno vaikučio gimtadienyje, buvo tortas "makvynas". Gražus kaip paveiksliukas, bet kai atėjo laikas valgyt, visi, net vaikai, valgė tik tortą, o spalvotąją dalį paliko... nu be skonio, veliasi tarp dantų... čia visos masės tokios, ar tiktai mums toks papuolė?
aš į masę žiūriu kaip į dovanų popierių tai grazus torto įpakavimas.. aišku mes lietuviai norim suvalgyt viską už ką sumokėta.. bet... nu pakeiskim požiūrį..
QUOTE(@adrij@ @ 2012 03 23, 21:49)
Man visada taip būna , na iš 100 kartų , gal 10 neįdubo .
oho man nei karto neįdubo.... ir kaskart pasidziaugiu radus tokį gerą balto biskvito receptą
o tortai tai grazu žiūrėt, kokių Lietuvoj auksinių rankelių esama
QUOTE(akvilyte @ 2012 03 24, 08:48)
aš į masę žiūriu kaip į dovanų popierių tai grazus torto įpakavimas.. aišku mes lietuviai norim suvalgyt viską už ką sumokėta.. bet... nu pakeiskim požiūrį..
oho man nei karto neįdubo.... ir kaskart pasidziaugiu radus tokį gerą balto biskvito receptą
oho man nei karto neįdubo.... ir kaskart pasidziaugiu radus tokį gerą balto biskvito receptą
Koks įdomus požiūris , bet sutinku visu 100 proc
Olestos šuniuko žvilgsnis koks išraiškingas
QUOTE(akvilyte @ 2012 03 24, 09:48)
aš į masę žiūriu kaip į dovanų popierių tai grazus torto įpakavimas.. aišku mes lietuviai norim suvalgyt viską už ką sumokėta.. bet... nu pakeiskim požiūrį..
oho man nei karto neįdubo.... ir kaskart pasidziaugiu radus tokį gerą balto biskvito receptą
o tortai tai grazu žiūrėt, kokių Lietuvoj auksinių rankelių esama
oho man nei karto neįdubo.... ir kaskart pasidziaugiu radus tokį gerą balto biskvito receptą
o tortai tai grazu žiūrėt, kokių Lietuvoj auksinių rankelių esama
super poziuris , nors man sake, kad ir geles suvalgo ir sake lb skanu
QUOTE(@adrij@ @ 2012 03 23, 22:49)
Man visada taip būna , na iš 100 kartų , gal 10 neįdubo .
Todėl , aš juos susikepu , po vieną lakštelį , aišku į orkaitę dedu iš karto 3 vienodas formas , telpa 3 formos po 24 cm. .... iškepa labai greitai , greičiau nei visas biskvitas .
Todėl , aš juos susikepu , po vieną lakštelį , aišku į orkaitę dedu iš karto 3 vienodas formas , telpa 3 formos po 24 cm. .... iškepa labai greitai , greičiau nei visas biskvitas .
na, žinokite, man įdubdavo visi 100 iš šimto.. kol nepradėjau plakti ilgiau kiaušinių su cukrumi.. dabar plaku kiaušiniai+cukrus ne trupiau 8 minučių ir supylus aliejų dar paplaku minutę. kai taip kepu, kai tiek laiko plaku, kepiau gal 20 biskvitų, pilna norma ir NEI KARTO NEBESUKRITO...