Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

Rafaelo biskvitas puikiai tiks .

Atsargiai įmaišomi dažniausiai išplakti atskirai baltymai , kad nedingtų susidare plakant oro burbuliukai , kurie iškelia biskvitą , tai šito biskvito :

6 kiaušiniai
6 dideli šaukštai miltų
6 dideli šaukštai cukraus .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 03 23, 22:49)
Man visada taip būna , na iš 100 kartų , gal 10 neįdubo  .
Todėl , aš juos susikepu , po vieną lakštelį , aišku į orkaitę dedu iš karto 3 vienodas formas , telpa 3 formos po 24 cm. .... iškepa labai greitai , greičiau nei visas biskvitas .




dekui..... 4u.gif Beda, kad neturiu 3 vienodu formu, o jei iskart nekisti teslos i orkaite, jauciu sukristu ji, ar ne?
Kiek zinau, biskvitu tesla reikia iskart kept...


dar noriu paklausti, ar tokie papuosimai, kaip Keilos tortu, galimi su sviestiniu kremu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 23 kovo 2012 - 22:25
Taip , ji sukrenta , jei kepsite tik po vieną formą .
Aišku tinka , sviestinis kremas būna lygesnis , be oro pūslelių kuriu , kad ir smulkių yra plaktoje grietinėlėje .
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 23, 23:21)
dekui..... 4u.gif  Beda, kad neturiu 3 vienodu formu, o jei iskart nekisti teslos i orkaite, jauciu sukristu ji, ar ne?
Kiek zinau, biskvitu tesla reikia iskart kept...
dar noriu paklausti, ar tokie papuosimai, kaip Keilos tortu, galimi su sviestiniu kremu?

anksciau visada kepdavau 3atskirus biskvitus.kol viena kepa,kiti 2 laukia ant stalo.nieko jiem nenutinka.

del juodos mases...norejot isgauti juoda spalva,dejot daug dazu,todel mase ir pasidare trapi.man taip irgi budavo.dabar dazniausiai juoda ir raudona darau jau minetu butu-dazus dedu i brinkinama zelatina-mase buna elastinga
Atsakyti
kriaušiniui karameliniui imkit bet kokį savo mėgiamą baltą biskvitą, nėr nustatytas griežtos receptūros receptas...gali būti kad ir nuo rafelo ar nuo kokio kito balto torto, jokio skirtumo...

kad jau atėjau, šiandien visai neblogai man sekėsi padirbėti, žinom, su Adrijos nepalyginsi blush2.gif

Adrijos medutis, pastilažas

user posted image

ir kriaušinis karamelinis, pastilažas

user posted image

Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 23, 18:08)
na va, tik merginos gyrė,kad viskas ok.... su cukrum nebendžiau aš, su gliukoze daug kartų.. visad gaudavosi...

Is tikruju tai cia laaabai lengvas receptas tik kaip ir visus pirma karta as labai labai atidziai perskaitau ir isidemejau man esmine verdamo sirupo taisykle kad - cukrus turi buti VISISKAI ISTIRPES iki uzverdant sirupui nes tada s..... gaunasi su visa mase schmoll.gif .Viska dariau zingsnis po zingsnio kaip raso ir gavosi super mirksiukas.gif
Atsakyti
Saules zuikuti,jusu medelis wub.gif .Tik neiprastai tos melynos gelytes smile.gif .bet irgi grazu wub.gif .(As cia ta jusu medelio gerbeja biggrin.gif )kopinu ir si karta smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2012 03 24, 07:27)
Saules zuikuti,jusu medelis wub.gif .Tik neiprastai tos melynos gelytes  smile.gif .bet irgi grazu wub.gif .(As cia ta jusu medelio gerbeja biggrin.gif )kopinu ir si karta smile.gif  4u.gif

aciu biggrin.gif
o zydras sikart,nes taip norejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2012 03 23, 20:05)
Gražu žiūrėt į tokius tortus, bet ar jie skanūs??? Neseniai dalyvavau vieno vaikučio gimtadienyje, buvo tortas "makvynas". Gražus kaip paveiksliukas, bet kai atėjo laikas valgyt, visi, net vaikai, valgė tik tortą, o spalvotąją dalį paliko... nu be skonio, veliasi tarp dantų... čia visos masės tokios, ar tiktai mums toks papuolė?

aš į masę žiūriu kaip į dovanų popierių mirksiukas.gif tai grazus torto įpakavimas.. aišku mes lietuviai norim suvalgyt viską už ką sumokėta.. bet... nu pakeiskim požiūrį..

QUOTE(@adrij@ @ 2012 03 23, 21:49)
Man visada taip būna , na iš 100 kartų , gal 10 neįdubo  .

oho blink.gif man nei karto neįdubo.... ir kaskart pasidziaugiu radus tokį gerą balto biskvito receptą rolleyes.gif

o tortai tai doh.gif grazu žiūrėt, kokių Lietuvoj auksinių rankelių esama wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 03 24, 08:48)
aš į masę žiūriu kaip į dovanų popierių mirksiukas.gif  tai  grazus torto įpakavimas.. aišku mes lietuviai norim suvalgyt viską už ką sumokėta.. bet... nu pakeiskim požiūrį..
oho  blink.gif  man nei karto neįdubo.... ir kaskart pasidziaugiu radus tokį gerą balto biskvito receptą rolleyes.gif




Koks įdomus požiūris bigsmile.gif , bet sutinku visu 100 proc drinks_cheers.gif

Olestos šuniuko žvilgsnis koks išraiškingas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 03 24, 09:48)
aš į masę žiūriu kaip į dovanų popierių  mirksiukas.gif  tai  grazus torto įpakavimas.. aišku mes lietuviai norim suvalgyt viską už ką sumokėta.. bet... nu pakeiskim požiūrį..
oho  blink.gif  man nei karto neįdubo.... ir kaskart pasidziaugiu radus tokį gerą balto biskvito receptą rolleyes.gif

o tortai tai  doh.gif  grazu žiūrėt, kokių Lietuvoj auksinių rankelių esama  wub.gif  wub.gif  wub.gif


super poziuris thumbup.gif , nors man sake, kad ir geles suvalgo ir sake lb skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 03 23, 22:49)
Man visada taip būna , na iš 100 kartų , gal 10 neįdubo  .
Todėl , aš juos susikepu , po vieną lakštelį , aišku į orkaitę dedu iš karto 3 vienodas formas , telpa 3 formos po 24 cm. .... iškepa labai greitai , greičiau nei visas biskvitas .

na, žinokite, man įdubdavo visi 100 iš šimto.. kol nepradėjau plakti ilgiau kiaušinių su cukrumi.. dabar plaku kiaušiniai+cukrus ne trupiau 8 minučių ir supylus aliejų dar paplaku minutę. kai taip kepu, kai tiek laiko plaku, kepiau gal 20 biskvitų, pilna norma ir NEI KARTO NEBESUKRITO...
Atsakyti