Visu labai grazus tortai,
Keli mano
Medutis
Snickers
Medutis
Po tokiu @Adrijos sedevru,tik sleptis po lapais
Maskarpones surio tortas, puostas maskarpones kremu,gelytes is likuciu pastilazo, 1,6 Kg
Maskarpones surio tortas, puostas maskarpones kremu,gelytes is likuciu pastilazo, 1,6 Kg
Gražu žiūrėt į tokius tortus, bet ar jie skanūs??? Neseniai dalyvavau vieno vaikučio gimtadienyje, buvo tortas "makvynas". Gražus kaip paveiksliukas, bet kai atėjo laikas valgyt, visi, net vaikai, valgė tik tortą, o spalvotąją dalį paliko... nu be skonio, veliasi tarp dantų... čia visos masės tokios, ar tiktai mums toks papuolė?
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 23, 21:00)
nerealiai grazus tortai....
Tas pirmas tai isvis tobulas....
Man labai grazus sitas puosimo budas.... Dar zinant, kad jis mazai "ciupinejamas" rankomis, tai daro ji dar tobulesni
O koks tai kremas? sviestinis? Ar kazkoks kitoks?
IR Saules Zuikui grazus torciukai...
QUOTE(astaria @ 2012 03 23, 21:05)
Gražu žiūrėt į tokius tortus, bet ar jie skanūs??? Neseniai dalyvavau vieno vaikučio gimtadienyje, buvo tortas "makvynas". Gražus kaip paveiksliukas, bet kai atėjo laikas valgyt, visi, net vaikai, valgė tik tortą, o spalvotąją dalį paliko... nu be skonio, veliasi tarp dantų... čia visos masės tokios, ar tiktai mums toks papuolė?
Tortai skanus
Na, o cukrines dengimo mases tai nesu valgiusi skanios, bet jei plonu sluoksniu padengta, tai nieko visai
Merginos, gal kas zinote, kodel kepant Rafaelo biskvita, jis man subliusko per viduri ... Viskas graziai kilo, ir staiga pradejo bliuksti ties viduriu Orkaites neatidarinejau, temperatura nepakito ... Ka padariau ne taip?
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 23, 22:38)
nesveikai grazus tortai....
Tas pirmas tai isvis tobulas....
Man labai grazus sitas puosimo budas.... Dar zinant, kad jis mazai "ciupinejamas" rankomis, tai daro ji dar tobulesni
O koks tai kremas? sviestinis? Ar kazkoks kitoks?
Tas pirmas tai isvis tobulas....
Man labai grazus sitas puosimo budas.... Dar zinant, kad jis mazai "ciupinejamas" rankomis, tai daro ji dar tobulesni
O koks tai kremas? sviestinis? Ar kazkoks kitoks?
Sakot nesveikai , aciu aciu. Sis kremas is vis rankomis neciupinejamas , cia grietinele.
o del biskvito nzn, man niekada taip nebuvo
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 23, 22:41)
Sakot nesveikai , aciu aciu. Sis kremas is vis rankomis neciupinejamas , cia grietinele.
o del biskvito nzn, man niekada taip nebuvo
o del biskvito nzn, man niekada taip nebuvo
Pasitaisiau, kad nerealiai.. Nu tikrai labai grazu O grietinele su standikliu, zelatina, ar be nieko?
Na taip, rankomis ciupinejamos turbut tik gelytes
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 23, 22:44)
Pasitaisiau, kad nerealiai.. Nu tikrai labai grazu O grietinele su standikliu, zelatina, ar be nieko?
Na taip, rankomis ciupinejamos turbut tik gelytes
Na taip, rankomis ciupinejamos turbut tik gelytes
Be nieko tik grietinele ir cukrus
labai aciu uz atsakymus.
apie biskvitus prakalbot. kriausiniam-karameliniam recepte tik ingredientai, niekur nerandu maisymo eigos (tikrai ieskojau ). gal susakytumet? o sarlot kremas is 1 kiausinio. kokio dydzio tortui uztenka? ar esat dare tik is puses normu?
apie biskvitus prakalbot. kriausiniam-karameliniam recepte tik ingredientai, niekur nerandu maisymo eigos (tikrai ieskojau ). gal susakytumet? o sarlot kremas is 1 kiausinio. kokio dydzio tortui uztenka? ar esat dare tik is puses normu?
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 23, 21:38)
Merginos, gal kas zinote, kodel kepant Rafaelo biskvita, jis man subliusko per viduri ... Viskas graziai kilo, ir staiga pradejo bliuksti ties viduriu Orkaites neatidarinejau, temperatura nepakito ... Ka padariau ne taip?
Man visada taip būna , na iš 100 kartų , gal 10 neįdubo .
Todėl , aš juos susikepu , po vieną lakštelį , aišku į orkaitę dedu iš karto 3 vienodas formas , telpa 3 formos po 24 cm. .... iškepa labai greitai , greičiau nei visas biskvitas .
Mergaites,kodel i pastilaza idejus juodos spalvos,po kiek laiko ta mase pasidare biri
QUOTE(JustinaKind @ 2012 03 23, 21:49)
labai aciu uz atsakymus.
apie biskvitus prakalbot. kriausiniam-karameliniam recepte tik ingredientai, niekur nerandu maisymo eigos (tikrai ieskojau ). gal susakytumet? o sarlot kremas is 1 kiausinio. kokio dydzio tortui uztenka? ar esat dare tik is puses normu?
apie biskvitus prakalbot. kriausiniam-karameliniam recepte tik ingredientai, niekur nerandu maisymo eigos (tikrai ieskojau ). gal susakytumet? o sarlot kremas is 1 kiausinio. kokio dydzio tortui uztenka? ar esat dare tik is puses normu?
Šitas tortas sukurtas Olestos , kiek pamenu , galima imti savo mėgiamą biskvitą , nėra būtent nustatytas tas ar anas turi būti , pasirinkite sau skaniausią . Jei aš neteisi , ji patikslins .
neturiu megiamo biskvito, vos kelis esu kepusi... klausiu, nes kiek atsimenu, kai kuriuose receptuose raso atsargiai kazka su kazkuo sumaisyt, nepermaisant ir pan. bet va radau sena recepta, pagal kuri kepiau rafaelo torta, tai pagal ji ir bandysiu biskvitus. labai liudna, kad orkaite pas mane prasta, nesekmei istikus, daznai numusa nora ka naujo ir bebandyt.