Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

Visu labai grazus tortai,
Keli mano

Medutis

user posted image

Snickers

user posted image

Medutis

user posted image
Atsakyti
Po tokiu @Adrijos sedevru,tik sleptis po lapais doh.gif

Maskarpones surio tortas, puostas maskarpones kremu,gelytes is likuciu pastilazo, 1,6 Kg

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gražu žiūrėt į tokius tortus, bet ar jie skanūs??? Neseniai dalyvavau vieno vaikučio gimtadienyje, buvo tortas "makvynas". Gražus kaip paveiksliukas, bet kai atėjo laikas valgyt, visi, net vaikai, valgė tik tortą, o spalvotąją dalį paliko... nu be skonio, veliasi tarp dantų... čia visos masės tokios, ar tiktai mums toks papuolė?
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 23, 21:00)
Visu labai grazus tortai,
Keli mano

swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif nerealiai grazus tortai....
Tas pirmas tai isvis tobulas.... wub.gif wub.gif wub.gif
Man labai grazus sitas puosimo budas.... Dar zinant, kad jis mazai "ciupinejamas" rankomis, tai daro ji dar tobulesni wub.gif

O koks tai kremas? sviestinis? Ar kazkoks kitoks?

IR Saules Zuikui grazus torciukai...

QUOTE(astaria @ 2012 03 23, 21:05)
Gražu žiūrėt į tokius tortus, bet ar jie skanūs??? Neseniai dalyvavau vieno vaikučio gimtadienyje, buvo tortas "makvynas". Gražus kaip paveiksliukas, bet kai atėjo laikas valgyt, visi, net vaikai, valgė tik tortą, o spalvotąją dalį paliko... nu be skonio, veliasi tarp dantų... čia visos masės tokios, ar tiktai mums toks papuolė?

Tortai skanus mirksiukas.gif
Na, o cukrines dengimo mases tai nesu valgiusi skanios, bet jei plonu sluoksniu padengta, tai nieko visai mirksiukas.gif

Merginos, gal kas zinote, kodel kepant Rafaelo biskvita, jis man subliusko per viduri ... Viskas graziai kilo, ir staiga pradejo bliuksti ties viduriu verysad.gif verysad.gif Orkaites neatidarinejau, temperatura nepakito ... Ka padariau ne taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 23 kovo 2012 - 21:40
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 23, 22:38)
blink.gif  blink.gif  blink.gif nesveikai grazus tortai....
Tas pirmas tai isvis tobulas.... wub.gif  wub.gif  wub.gif
Man labai grazus sitas puosimo budas.... Dar zinant, kad jis mazai "ciupinejamas" rankomis, tai daro ji dar tobulesni  wub.gif

O koks tai kremas? sviestinis? Ar kazkoks kitoks?

Sakot nesveikai biggrin.gif , aciu aciu. Sis kremas is vis rankomis neciupinejamas lotuliukas.gif , cia grietinele.

o del biskvito nzn, man niekada taip nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 23, 22:41)
Sakot nesveikai biggrin.gif , aciu aciu. Sis kremas is vis rankomis neciupinejamas lotuliukas.gif , cia grietinele.

o del biskvito nzn, man niekada taip nebuvo ax.gif

Pasitaisiau, kad nerealiai.. Nu tikrai labai grazu wub.gif O grietinele su standikliu, zelatina, ar be nieko?

Na taip, rankomis ciupinejamos turbut tik gelytes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 23 kovo 2012 - 21:45
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 23, 22:44)
Pasitaisiau, kad nerealiai.. Nu tikrai labai grazu wub.gif  O grietinele su standikliu, zelatina, ar be nieko?

Na taip, rankomis ciupinejamos turbut tik gelytes biggrin.gif

Be nieko tik grietinele ir cukrus biggrin.gif
Atsakyti
labai aciu uz atsakymus. smile.gif
apie biskvitus prakalbot. kriausiniam-karameliniam recepte tik ingredientai, niekur nerandu maisymo eigos (tikrai ieskojau blush2.gif ). gal susakytumet? 4u.gif o sarlot kremas is 1 kiausinio. kokio dydzio tortui uztenka? ar esat dare tik is puses normu?
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 23, 21:38)

Merginos, gal kas zinote, kodel kepant Rafaelo biskvita, jis man subliusko per viduri ... Viskas graziai kilo, ir staiga pradejo bliuksti ties viduriu verysad.gif  verysad.gif  Orkaites neatidarinejau, temperatura nepakito ... Ka padariau ne taip?

Man visada taip būna , na iš 100 kartų , gal 10 neįdubo .
Todėl , aš juos susikepu , po vieną lakštelį , aišku į orkaitę dedu iš karto 3 vienodas formas , telpa 3 formos po 24 cm. .... iškepa labai greitai , greičiau nei visas biskvitas .
Atsakyti
Mergaites,kodel i pastilaza idejus juodos spalvos,po kiek laiko ta mase pasidare biri
Atsakyti
QUOTE(JustinaKind @ 2012 03 23, 21:49)
labai aciu uz atsakymus.  smile.gif
apie biskvitus prakalbot. kriausiniam-karameliniam recepte tik ingredientai, niekur nerandu maisymo eigos (tikrai ieskojau  blush2.gif ). gal susakytumet?  4u.gif  o sarlot kremas is 1 kiausinio. kokio dydzio tortui uztenka? ar esat dare tik is puses normu?

Šitas tortas sukurtas Olestos , kiek pamenu , galima imti savo mėgiamą biskvitą , nėra būtent nustatytas tas ar anas turi būti , pasirinkite sau skaniausią . Jei aš neteisi , ji patikslins .
Atsakyti
neturiu megiamo biskvito, vos kelis esu kepusi... doh.gif klausiu, nes kiek atsimenu, kai kuriuose receptuose raso atsargiai kazka su kazkuo sumaisyt, nepermaisant ir pan. bet va radau sena recepta, pagal kuri kepiau rafaelo torta, tai pagal ji ir bandysiu biskvitus. labai liudna, kad orkaite pas mane prasta, nesekmei istikus, daznai numusa nora ka naujo ir bebandyt. verysad.gif
Atsakyti