Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

QUOTE(JustinaKind @ 2012 03 23, 12:19)
Labas rytas.
Gime per nakti mintis, kaip savo torteli noriu pasipuost. Kur gi negims, tiek jusu groziu prisiziurejus.  bigsmile.gif  Bet turiu pora klausimeliu:
1. iki siol bandziau dengti tik meduti, ar juodasis miskas irgi tinka?
2. mano darytas pastilazas, man atrodo, gaudavosi kietokas, nes sonai graziai nesusiformuodavo. kokia galejo but klaida, gal pasiulysit kita patikima recepta?
3. noriu nulipdyt balandi, bet kad jis gautusi kietas, plonais sparneliais (ne plastelininis). ar tiktu gelyciu mase?
aciu.  4u.gif

gal nebelabai kas atsako, nes tokie pat klausimai kartojasi kas antrame puslapyje, bet pakartosiu ir jums...
1. dengti mase galima BET KOKĮ TORTĄ
2. patikimas receptas šis http://kristi.erdves.../apdengimo.html arba šis http://kristi.erdves...o_gliukoze.html (aname puslapyje merginos gyrė labai, kad net ir naujokėms pasiseka jie) (p.s. galėjote nors puslapį atgal paskaityti...)
3. tam puikiai tiks pastilažas lipdymui, papuošimų temoje be komentarų penktame puslapyje tikrai yra. masė pagaminta bus kaip plastelinas, bet kai sudžius, bus kieti kaip akmenys balandžiai.

Sėkmės darbuose ir lauksime pasirodant su rezultatu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jogailė @ 2012 03 23, 14:31)
O ji turi lipti prie rankų? Man limpa labai

Atrodo gavos kažkas panašaus į plastiliną karsta.gif

šaunu šaunu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dameri @ 2012 03 23, 16:00)
ka tik dariau dengimo mase pagal Meian ir patyriau visiska fiasko, gavosi kazkoks trupantis guzas, jokio eleastingumo, tikriausiai kazka ne taip su cukrumi padariau, matyt blogai islydziau  verysad.gif
Gal galit koki paprastesni receptuka, lengviau paruosiama mestelt  g.gif

na va, tik merginos gyrė,kad viskas ok.... su cukrum nebendžiau aš, su gliukoze daug kartų.. visad gaudavosi...
Atsakyti
labai aciu uz atsakymus. ir prisipazistu, kalta, kad nepaziurejau kelis puslapius atgal. ax.gif
Atsakyti
@ardija, Jusu su meskiuku koooks wub.gif ir dar tas su frezijom... be zodziu..
Atsakyti
pasirodysiu ir aš, kad netinginiauju smile.gif))

kriaušinis - karamelinis, 2,1 kg
user posted image

Snickers, 5,1 kg
user posted image

jogurtinis, 2,1 kg
user posted image

vienetukas, vaisinis 1,6 kg
user posted image

mašiniukas šokoladinis su ricota, 2,7 kg
user posted image

snickers+kriaušinis karamelinis, 3,4 kg
user posted image

kaip sūnelis sako "Tami Tami" biggrin.gif šokoladinis su ricota, 2 kg
user posted image

bokaliukas karamelinis napoleonas, 2,2 kg
user posted image

juodasis miškas, 2,2 kg
user posted image

fjiuuuuu
Papildyta:
QUOTE(JustinaKind @ 2012 03 23, 16:09)
labai aciu uz atsakymus. ir prisipazistu, kalta, kad nepaziurejau kelis puslapius atgal.  ax.gif

kad tik padėtų smile.gif
Atsakyti
Oho simisimi tikrai kad nesnaudi thumbup.gif patiko pianinas biggrin.gif 4u.gif ir visi kiti labai saunus.

O as vis po viena blush2.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Simsimi "biski" padirbejai nuo dusios bigsmile.gif man tai su pianinu labiausiai istrigo thumbup.gif
Nevute, kaip visada kruopstu ir skoninga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 03 23, 16:25)
Oho simisimi tikrai kad nesnaudi  thumbup.gif  patiko pianinas  biggrin.gif  4u.gif ir visi kiti labai saunus.

O as vis po viena  blush2.gif   biggrin.gif

ačiū.
na labai gražus tavo tortukas, mm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 23 kovo 2012 - 15:35
Simisimi o mašiniukui bikvitą kepei apvalioj formoj,kokio diametro? Ir iš kiek normos kepei biskvitą?
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 23, 16:37)
Simisimi o mašiniukui bikvitą kepei apvalioj formoj,kokio diametro? Ir iš kiek normos kepei biskvitą?

aš visus beveik kepu apvalius.. bijau suklysti, bet gal 25-26 cm formoj, o paskui suformuoju... smile.gif
tik va, nesenai kepiau biskvitukus kempiniukui, tai dariau pailgus stačiakampius, folgos "krepšeliuose"
Atsakyti
QUOTE(Dameri @ 2012 03 23, 12:10)
Kadangi niekas i mano klausima neatsake, tai klausiu dar karta, su kuo priklijuojat gelytes ir visokius baibokus prie torto, planuoju dengti su sengimo mase pagal Mein receptuka.

Vandeniu,baltymu,klijais ax.gif

SIMISIMI bigsmile.gif Oho kiek nuostabiu tortu

NEVUTE wub.gif Labai labai
Atsakyti
Nevute mielas katiniukas wub.gif
Simisimi84 - labai patiko pianinas thumbup.gif ir tos kremines rozes-pasakiskos wub.gif
O Adrijos tortai tobuli thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 03 23, 12:34)

Ačiū  4u.gif  .... tikrai gali , ir yra biggrin.gif  .

Drįstu prieštaraut biggrin.gif , MAN ATRODO, kad jau nebelabai yra kur tobulėt, nes visi tortukai tobuli ax.gif , gėlės, figūrėlės, kompozicijos.... wub.gif , kiekviename torte jaučiasi patirtis.

Dar rožinis vienetukas akyse stovi bigsmile.gif thumbup.gif

Ir visų mergaičių tortukai nuostabūs bigsmile.gif , net sunku nikais išvardinti doh.gif
Atsakyti