QUOTE(JustinaKind @ 2012 03 23, 12:19)
Labas rytas.
Gime per nakti mintis, kaip savo torteli noriu pasipuost. Kur gi negims, tiek jusu groziu prisiziurejus. Bet turiu pora klausimeliu:
1. iki siol bandziau dengti tik meduti, ar juodasis miskas irgi tinka?
2. mano darytas pastilazas, man atrodo, gaudavosi kietokas, nes sonai graziai nesusiformuodavo. kokia galejo but klaida, gal pasiulysit kita patikima recepta?
3. noriu nulipdyt balandi, bet kad jis gautusi kietas, plonais sparneliais (ne plastelininis). ar tiktu gelyciu mase?
aciu.
Gime per nakti mintis, kaip savo torteli noriu pasipuost. Kur gi negims, tiek jusu groziu prisiziurejus. Bet turiu pora klausimeliu:
1. iki siol bandziau dengti tik meduti, ar juodasis miskas irgi tinka?
2. mano darytas pastilazas, man atrodo, gaudavosi kietokas, nes sonai graziai nesusiformuodavo. kokia galejo but klaida, gal pasiulysit kita patikima recepta?
3. noriu nulipdyt balandi, bet kad jis gautusi kietas, plonais sparneliais (ne plastelininis). ar tiktu gelyciu mase?
aciu.
gal nebelabai kas atsako, nes tokie pat klausimai kartojasi kas antrame puslapyje, bet pakartosiu ir jums...
1. dengti mase galima BET KOKĮ TORTĄ
2. patikimas receptas šis http://kristi.erdves.../apdengimo.html arba šis http://kristi.erdves...o_gliukoze.html (aname puslapyje merginos gyrė labai, kad net ir naujokėms pasiseka jie) (p.s. galėjote nors puslapį atgal paskaityti...)
3. tam puikiai tiks pastilažas lipdymui, papuošimų temoje be komentarų penktame puslapyje tikrai yra. masė pagaminta bus kaip plastelinas, bet kai sudžius, bus kieti kaip akmenys balandžiai.
Sėkmės darbuose ir lauksime pasirodant su rezultatu
Papildyta:
QUOTE(Jogailė @ 2012 03 23, 14:31)
O ji turi lipti prie rankų? Man limpa labai
Atrodo gavos kažkas panašaus į plastiliną
Atrodo gavos kažkas panašaus į plastiliną
šaunu šaunu
Papildyta:
QUOTE(Dameri @ 2012 03 23, 16:00)
ka tik dariau dengimo mase pagal Meian ir patyriau visiska fiasko, gavosi kazkoks trupantis guzas, jokio eleastingumo, tikriausiai kazka ne taip su cukrumi padariau, matyt blogai islydziau
Gal galit koki paprastesni receptuka, lengviau paruosiama mestelt
Gal galit koki paprastesni receptuka, lengviau paruosiama mestelt
na va, tik merginos gyrė,kad viskas ok.... su cukrum nebendžiau aš, su gliukoze daug kartų.. visad gaudavosi...