Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 20, 20:16)
Aaaa va kaip  thumbup.gif

Teip biggrin.gif
Papildyta:
Labai noreciau kokios grazios nude spalvikes, kazi gal kokia is ibd just gel polish yra tokia, bet sunku pasakyt is nupiestu spalvu pavyzdziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 20, 20:13)
http://www.amazon.co...N...s=&v=glance

nu va lakas is ten kur as pirkau, pardavejas beautyland, spaudziu ant beautyland, paskui kairej detailled seller information ir visos siuntimo kainos ir salys kur siuncia.

nu pavydziu baltai kai sugebat pati parsisiust
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 03 20, 20:58)
nu pavydziu baltai kai sugebat pati parsisiust

o ko cia nesugebet? tik reik kreditine kortele turet ir visas mokslas 4u.gif jei turi ir nori kokios prekes, issirink, isidek i krepsi ir as tau papunkciui paaiskinsiu kaip ja reik nusipirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 20, 21:08)
o ko cia nesugebet? tik reik kreditine kortele turet ir visas mokslas 4u.gif jei turi ir nori kokios prekes, issirink, isidek i krepsi ir as tau papunkciui paaiskinsiu kaip ja reik nusipirkt smile.gif

tikrai kreipiuosi kai issirinksiu spalvyte...
neapsisprendziu ko noriu...
Atsakyti
noriu draugiško patarimo smile.gif
man nulakavo prancuziuka, bet net savaites neišvaikšciojau kai galiukas nuo keliu nagu atšoko, kiti suskeldėjo, nuejau pas manikiuriste ji pasiulč perlakuot. tai taip bet ir vėl teks mokėt. na jau kaip ir brangokai man gautusi. kaip jus manot ar ji teisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2012 03 20, 21:11)
noriu draugiško patarimo  smile.gif
man nulakavo prancuziuka, bet net savaites neišvaikšciojau kai galiukas nuo keliu nagu atšoko, kiti suskeldėjo, nuejau pas manikiuriste ji pasiulč perlakuot. tai taip bet ir vėl teks mokėt. na jau kaip ir brangokai man gautusi. kaip jus manot ar ji teisi g.gif

baik juokus, koks patarimas cia gali but, nematem gi kaip tu nagucius devi, net nematem kaip tau dare, apie kokias kaltes gali but sneka smile.gif cia jusu dvieju reikalas, kaip susitarsit, tik jus dvi zinot visus niuansus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 20, 20:13)
http://www.amazon.co...N...s=&v=glance

nu va lakas is ten kur as pirkau, pardavejas beautyland, spaudziu ant beautyland, paskui kairej detailled seller information ir visos siuntimo kainos ir salys kur siuncia.

Dabar lauksim kada gausi spalvytes thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 20, 18:36)

didelis dekui
Atsakyti
QUOTE(Kvepianti kava @ 2012 03 20, 21:24)
Dabar lauksim kada gausi spalvytes  thumbup.gif  wub.gif

pirkau ne ta kur idejau, cia kaip pavyzdi demonstravau:)
pirkau visoms jau zinomas is ibd, grazuole mango ir mocha pink,tokia pati kaip gelish exhale, abi jau rodytos, nebus ka ziuret smile.gif
as tai labai laukiu, kad kas parodytu jungle faver is ibd just gel polish, grazi labai ant piesinio spalva rodancio, kazi kaip realiai...
ir kita vadinasi HRH.
nerandu realiu nuotrauku internete su sitom spalvom.

http://www.amazon.co...ml/ref=gno_cart

Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2012 03 20, 20:11)
noriu draugiško patarimo  smile.gif

as visada klientes perspeju, kad prancuzas nesiojasi prasciau, zinoma ne visoms bet daugumai, todel ypac jei lakuojasi pirma syki rekomenduoju kita spalva rolleyes.gif ne visada manikiuristes kalte, jei kliente trumpai isnesiojo lakuotus nagucius. Kaip esu minejusi su ta pacia spalva vienos isvaikscioja daugiau nei menesi, kitos vos savaite. Juk visos dirba skirtingus darbus, elgiasi su nagais ir juos saugo, kiekvienos nagu bukle ir struktura skiriasi. Yra buve, kad klientes nagai atsilupo po poros dienu, tada derinomes uz puse kainos nusilakuoti, bet tik todel, kad ji nuolatine mano kliente, kitu atveju nezinau kaip buciau pasielgusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 20, 21:55)
as visada klientes perspeju, kad prancuzas nesiojasi prasciau, zinoma ne visoms bet daugumai, todel ypac jei lakuojasi pirma syki rekomenduoju kita spalva  rolleyes.gif ne visada manikiuristes kalte, jei kliente trumpai isnesiojo lakuotus nagucius. Kaip esu minejusi su ta pacia spalva vienos isvaikscioja daugiau nei menesi, kitos vos savaite. Juk visos dirba skirtingus darbus, elgiasi su nagais ir juos saugo, kiekvienos nagu bukle ir struktura skiriasi. Yra buve, kad klientes nagai atsilupo po poros dienu, tada derinomes uz puse kainos nusilakuoti, bet tik todel, kad ji nuolatine mano kliente, kitu atveju nezinau kaip buciau pasielgusi  unsure.gif

drinks_cheers.gif plius priklauso labai daug kas ir nuo jusu naguciu bukles (ar nesusisluoksniave, tvirtesni ar silpnesni ir t.t.) 4u.gif
Atsakyti
ačiū, tiek ir užteko, bandysiu tartis. prieš tai buvo nulakuoti vienspalviai laikė puikiai, o dėl prancuziuko jei butu ispėjus - žinočiau ko tikėtis.
Atsakyti