Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

mergaites, vakar dariausi su HG manikiura, kazkaip apsivele teptukas nuo lako darant prancūzą, turiu paprasta paprasta teptuką (paprastam lakui jis man kuo puikiausiai tiko), o gal jus kokį spec naudojate? gal galėtumėte parekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 20, 11:18)
mergioces, kokias te lempas uzsisakinejot? bigsmile.gif
as irgi galvoju kad reik zapasui uzsisakyt  biggrin.gif

nežinau, kokias ten Jolius paėmė, bet tikiuosi, kad tiks. Ieškojom mes pelenėj tų lempučių, bet kad bais brangios, tai nusprendėm siųstis 'na šaram'.
Atsakyti
Sveikos,
Kol radau tema doh.gif
Sonie o man ta spalvyte grazi paskutinej foto blush2.gif blush2.gif

Nu ka mano 3 blynas jusu isgirtoji good goosip wub.gif itariu as ja isimylejau wub.gif ir sekes labai gerai nusilaukuot,kaip pirma karta raudonai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 20, 11:18)
mergioces, kokias te lempas uzsisakinejot? bigsmile.gif
as irgi galvoju kad reik zapasui uzsisakyt  biggrin.gif

elementariausias uv lempikes 9W, kad pasikeist, bo nusprogo lempoj senosios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 20, 13:31)
elementariausias uv lempikes 9W, kad pasikeist, bo nusprogo lempoj senosios biggrin.gif

a kokia pas tamsta lempa? ax.gif
ir kokias lempikes pirkai? imesk nuoroda, reik ir man uzsitavarint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 20, 12:42)
a kokia pas tamsta lempa?  ax.gif
ir kokias lempikes pirkai? imesk nuoroda, reik ir man uzsitavarint biggrin.gif

elementariausia lempa ir lemputes biggrin.gif http://www.ebay.com/...=item4cfe48361e

Tik vakar pigesnes buvau radus g.gif
Atsakyti
Tai ir tokios tiktu? g.gif

http://www.ebay.com/...=item1e64d6636f

pas mane irgi lempa paprasciauskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 20, 13:06)
Tai ir tokios tiktu? g.gif

http://www.ebay.com/...=item1e64d6636f

pas mane irgi lempa paprasciauskas  biggrin.gif

tai o kode turetu netikt? biggrin.gif Tik fakts is kitajyno biski prisibijau, avdrug neveiktu ar antgaliai netiktu, nu bet kai saka nerizikuoji negeri shampes biggrin.gif
Atsakyti
niu ka, pabandziau is amazon.com uzsisakyt laka, pirkau uz 5.15 usd siuntimas apie 4 usd, tai lakas gavosi 9 usd, pigiau jau tikrai niekur nemaciau. Pinigai nuskaiciuoti jau nuo korteles, viskas pavyko:) Ne visi pardavejai siuncia i Lietuva, bet galima rast smile.gif
lakas ibd just gel polish
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 20 kovo 2012 - 13:56
QUOTE(Emsija @ 2012 03 20, 13:55)
niu ka, pabandziau is amazon.com uzsisakyt laka, pirkau uz 5.15 usd siuntimas apie 4 usd, tai lakas gavosi 9 usd, pigiau jau tikrai niekur nemaciau. Pinigai nuskaiciuoti jau nuo korteles, viskas pavyko:) Ne visi pardavejai siuncia i Lietuva, bet galima rast smile.gif
lakas ibd just gel polish

Tai kiek lituku nuskaiciavo ? is viso,kokia spalva emei smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 20, 15:01)
Tai kiek lituku nuskaiciavo ? is viso,kokia spalva emei  smile.gif ?

emiau mocha pink, mamos uzsakymu, pagal jos korteles duomenis mokejau, skambino sake, nuskaiciavo, as net nepaklausiau kiek rolleyes.gif dabar skambinu pasitikslint, nekelia, turbut pamoka veda. Veliau parasysiu kiek nuskaiciavo tiksliai 4u.gif
isbandziau uzsakyt mamai, reik ziuret ka cia sau issirinkus dabar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 20, 14:09)
emiau mocha pink, mamos uzsakymu, pagal jos korteles duomenis mokejau, skambino sake, nuskaiciavo, as net nepaklausiau kiek rolleyes.gif dabar skambinu pasitikslint, nekelia, turbut pamoka veda. Veliau parasysiu kiek nuskaiciavo tiksliai 4u.gif
isbandziau uzsakyt mamai, reik ziuret ka cia sau issirinkus dabar blush2.gif

tai lauksim ziniu, kiek tiksliai nuskaiciavo bigsmile.gif
Atsakyti