mergaites, vakar dariausi su HG manikiura, kazkaip apsivele teptukas nuo lako darant prancūzą, turiu paprasta paprasta teptuką (paprastam lakui jis man kuo puikiausiai tiko), o gal jus kokį spec naudojate? gal galėtumėte parekomenduoti?
QUOTE(Sonie @ 2012 03 20, 11:18)
mergioces, kokias te lempas uzsisakinejot?
as irgi galvoju kad reik zapasui uzsisakyt
nežinau, kokias ten Jolius paėmė, bet tikiuosi, kad tiks. Ieškojom mes pelenėj tų lempučių, bet kad bais brangios, tai nusprendėm siųstis 'na šaram'.
Sveikos,
Kol radau tema
Sonie o man ta spalvyte grazi paskutinej foto
Nu ka mano 3 blynas jusu isgirtoji good goosip itariu as ja isimylejau ir sekes labai gerai nusilaukuot,kaip pirma karta raudonai
Kol radau tema
Sonie o man ta spalvyte grazi paskutinej foto
Nu ka mano 3 blynas jusu isgirtoji good goosip itariu as ja isimylejau ir sekes labai gerai nusilaukuot,kaip pirma karta raudonai
QUOTE(Sonie @ 2012 03 20, 11:18)
mergioces, kokias te lempas uzsisakinejot?
elementariausias uv lempikes 9W, kad pasikeist, bo nusprogo lempoj senosios
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 20, 13:31)
elementariausias uv lempikes 9W, kad pasikeist, bo nusprogo lempoj senosios
a kokia pas tamsta lempa?
ir kokias lempikes pirkai? imesk nuoroda, reik ir man uzsitavarint
QUOTE(Sonie @ 2012 03 20, 12:42)
a kokia pas tamsta lempa?
elementariausia lempa ir lemputes http://www.ebay.com/...=item4cfe48361e
Tik vakar pigesnes buvau radus
QUOTE(Sonie @ 2012 03 20, 13:06)
tai o kode turetu netikt? Tik fakts is kitajyno biski prisibijau, avdrug neveiktu ar antgaliai netiktu, nu bet kai saka nerizikuoji negeri shampes
niu ka, pabandziau is amazon.com uzsisakyt laka, pirkau uz 5.15 usd siuntimas apie 4 usd, tai lakas gavosi 9 usd, pigiau jau tikrai niekur nemaciau. Pinigai nuskaiciuoti jau nuo korteles, viskas pavyko:) Ne visi pardavejai siuncia i Lietuva, bet galima rast
lakas ibd just gel polish
QUOTE(Emsija @ 2012 03 20, 13:55)
niu ka, pabandziau is amazon.com uzsisakyt laka, pirkau uz 5.15 usd siuntimas apie 4 usd, tai lakas gavosi 9 usd, pigiau jau tikrai niekur nemaciau. Pinigai nuskaiciuoti jau nuo korteles, viskas pavyko:) Ne visi pardavejai siuncia i Lietuva, bet galima rast
Tai kiek lituku nuskaiciavo ? is viso,kokia spalva emei ?
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 20, 15:01)
Tai kiek lituku nuskaiciavo ? is viso,kokia spalva emei ?
emiau mocha pink, mamos uzsakymu, pagal jos korteles duomenis mokejau, skambino sake, nuskaiciavo, as net nepaklausiau kiek dabar skambinu pasitikslint, nekelia, turbut pamoka veda. Veliau parasysiu kiek nuskaiciavo tiksliai
isbandziau uzsakyt mamai, reik ziuret ka cia sau issirinkus dabar
QUOTE(Emsija @ 2012 03 20, 14:09)
emiau mocha pink, mamos uzsakymu, pagal jos korteles duomenis mokejau, skambino sake, nuskaiciavo, as net nepaklausiau kiek dabar skambinu pasitikslint, nekelia, turbut pamoka veda. Veliau parasysiu kiek nuskaiciavo tiksliai
tai lauksim ziniu, kiek tiksliai nuskaiciavo