Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Uksnė @ 2012 03 20, 09:24)
o gal jau apsiramink, ką biggrin.gif

Joliau, kai eisi shopintis į ebėjų dėl lempiečkų, nepamiršk ir manęs. Buvau užėjus į caskadą, tai jos ten po 14 lt g.gif

nepamirsau nepamirshau- jau uzsakyta biggrin.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Emsija @ 2012 03 20, 09:26)
Sveikos mergaites, tikiuosi nesusalot, oras kazkoks nesusipratimas verysad.gif
As formuoju savo megejos palete ir niekaip negaliu apsisprest del spalvu, kokiu man reikia butinai turet:) Esu jau kelias isigijus, kuriu turbut sau nelakuosiu, nebent mamai ar dukrai, tai tickled pink ir sweet shocolad..Idomu suzinot, kokia jusu megstamiausia asmeniskai spalva, na jei pirktumet spalvas is naujo, kokia pirmiausiai griebtumet? ax.gif

rolleyes.gif mm jauciu forbiden love arba queen of heart bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 20, 09:27)

tik dabar į FB užėjau ir pamačiau , kad jau pajamei thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 20, 08:44)
Tai per kokia kt narsykle gal bandyk..vo sedejau i vel mastojau-da melynos nuo  biggrin.gif

Nu man labai ta OPI Ink grazi wub.gif wub.gif ir ta melyna Rusian ten kazkas...

Aaa gi vat ka norejau pasakyt...apie tas matines spalvas kai topo nededi, (Jolkuce cia man primine su savo paleciu perlakavimais biggrin.gif ) nes as irgi lakavau naujas spalvas ant paleciu ir su viena susibalamutijau ir neuztepiau topo ir vat ka norejau pasakyt...nusimurzino man kazkaip ta spalva, tokia mutna pasidare ir puse spalvos liko ant serveteles, idomu kaip gaunasi ant nago, gal kai jis siltas tai ir ta spalva daugiau apdziusta ir uzpurskus lipnumo nuemejo ji ne taip smarkiai nusivalo g.gif Nu reiks pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 20, 09:31)
Nu man labai ta OPI Ink grazi wub.gif  wub.gif  ir ta melyna Rusian ten kazkas...

aga Russian navy laaabai aki vilioja wub.gif wub.gif Ar yra kas is Gelish panasaus g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 20, 09:35)
aga Russian navy laaabai aki vilioja  wub.gif  wub.gif  Ar yra kas is Gelish panasaus g.gif ?

Panasaus melynumo ir tokio zvilgucio viduj tai Geliusho Oocha Coocha Bing Bang Bam, Alakazy Alakazam biggrin.gif ziaurus pavadinimas..
Mano kolege ja turi, nu man ji grazi tokia sodriai melyna. Tik sitoji Rusian tai dar kazkoki blizgi meta..
Papildyta:
Nors nea...Jolkuce, apziurejau dar karta as ta Rusian, ne tokia ta alibaba blam blam is Geliusho. Sitoji Rusian su tokiu smulkiu zeruciu ir perlamutru kartu, ta Geliusho su daug stambesniu.
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 20, 09:47)
Panasaus melynumo ir tokio zvilgucio viduj tai Geliusho Oocha Coocha Bing Bang Bam, Alakazy Alakazam  biggrin.gif ziaurus pavadinimas..
Mano kolege ja turi, nu man ji grazi tokia sodriai melyna. Tik sitoji Rusian tai dar kazkoki blizgi meta..
Papildyta:
Nors nea...Jolkuce, apziurejau dar karta as ta Rusian, ne tokia ta alibaba blam blam is Geliusho. Sitoji Rusian su tokiu smulkiu zeruciu ir perlamutru kartu, ta Geliusho su daug stambesniu.

cia gal nieko variantas butu melynos g.gif http://www.uvnailpol...ail-Polish.html

*****-reik maziau ziuret, maziau gal noresis, nes dabar ir "Dolomite"IBD Just Gel man jau grazi ir noriu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 20 kovo 2012 - 10:05
Foribiden love mano wish liste stovi pirmu numeriu, vis tikiuosi gal kazka panasaus rasiu tarp pigesniu variantu ibd ar ezflow, bet nera tokios pas juos smile.gif
Atsakyti
labas rytelis- as turiu IBD tirpikli- tai gerai tirpina, nepastebejau skirtumo didelio as ji namie turiu o darbe harmony gelish
beje as irgi kaip jolkuce perdariau palete- nusibodo tie tipsai- tai zinokit bazes nedejau-sutaupiau alia- tai kaikurie pavyzdeliai atsilupo-na bet tikiuosi jus ne tokios taupancios.. blush2.gif
oi kaip laukiu nauju spalvyciu... beje, viena palete jau pilna turiu...tai taip dziaugiuosi
juoda as ibd griebiau, kadangi tik viena kliente jos norejo, tai as pasibandymui emiau senosios kolekcijos ibd
gugiene, as ta cinnamon coffee is senosios kolekcijos emiau, tai tu ivedinek ibd gelac, taip lengviau rasti, tik zinok, kad rizikuoji pinigus i veja ismesti... nes rase, kad gali iskart uzstinge ateiti arba greitai sustings...
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 03 20, 10:30)

gugiene, as ta cinnamon coffee is senosios kolekcijos emiau, tai tu ivedinek ibd gelac, taip lengviau rasti, tik zinok, kad rizikuoji pinigus i veja ismesti... nes rase, kad gali iskart uzstinge ateiti arba greitai sustings...

niu va, o staip norejau, o gal kas panasaus yra.

o kaip sita " BRANDY WINE" ji turbut bus i bordo raudona, nebus tokia tamsi
http://www.ebay.com/...d#ht_1582wt_948
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 03 20, 10:30)

beje as irgi kaip jolkuce perdariau palete- nusibodo tie tipsai- tai zinokit bazes nedejau-sutaupiau alia- tai kaikurie pavyzdeliai atsilupo-na bet tikiuosi jus ne tokios taupancios.. blush2.gif
oi kaip laukiu nauju spalvyciu... beje, viena palete jau pilna turiu...tai taip dziaugiuosi
juoda as ibd griebiau, kadangi tik viena kliente jos norejo, tai as pasibandymui emiau senosios kolekcijos ibd

reiks gal ir man ta IBD isbandyt tada tirpikli g.gif
As neikad bazes nelakuojuo eni ant tipsu nei ant paletes, tiesiog su blokeliu pasiausiu ir lakuoju ax.gif
O cinamonas pas mane koleikas nesutinges, o jau apie metaai laiko as ji kazkur turiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 20, 12:45)
reiks gal ir man ta IBD isbandyt tada tirpikli g.gif
As neikad bazes nelakuojuo eni ant tipsu nei ant paletes, tiesiog su blokeliu pasiausiu ir lakuoju ax.gif
O cinamonas pas mane koleikas nesutinges, o jau apie metaai laiko as ji kazkur turiu g.gif

oi, kaip pradziuginai 4u.gif tikiuosi ir mano nesustings-o juodos neturi seno leidimo? gal ir ta atlaikys...
o vat paciausti man nekilo mintis...gaila...na dar turesiu greit ka lakuoti tai ir jau siausiu
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 20, 10:28)
Papildyta:

rolleyes.gif  mm jauciu forbiden love arba queen of heart  bigsmile.gif

mergioces, kokias te lempas uzsisakinejot? bigsmile.gif
as irgi galvoju kad reik zapasui uzsisakyt biggrin.gif
Atsakyti