aisku aciu uz atsakyma. )) jusu temas skaitau is eiles, dabar tik i trecia ilipau )) nenoriu nieko praleist ir sokinet, bet dabar po ebay narsiau, turiu tik tris spalvas, tai noriu daugiau, del to ir parasiau sios savaiteles temu neskaicius tiesiai.. Soriukas.. ))
skonio reikalas, vienom grazu, kitom nelabai,
ankstesneje temoje, paskutiniuose puslapiuose, buvo rasyta apie juos, kad nevisada gaunasi bangeles ir jei ilgas nagutis neuztenka ilgio magneto
Agam,uzkniso tipsai..tai is ebejaus pasemiau paletes...Tai biski daba tvarkingiau i kap pas zmogu Sedejau ziurejau i supratau, kad va dabar betruksta man kokios juodos-ir per akis tu laku jau, nors dar kokios smelines ar sokoladines noretusi
na ka- kas kavos?vaisinu vkaryksciu "kysiu"
Agam,uzkniso tipsai..tai is ebejaus pasemiau paletes...Tai biski daba tvarkingiau i kap pas zmogu Sedejau ziurejau i supratau, kad va dabar betruksta man kokios juodos-ir per akis tu laku jau, nors dar kokios smelines ar sokoladines noretusi
na ka- kas kavos?vaisinu vkaryksciu "kysiu"
Aga uzfundino-sake cia arbata rupuzai koki dieda turi nu jomajo sekas mergom gi
NU tu isivaizduoji-va ir neturiu juodzkes dar.Galvoju imti irgi cofe brake arba is OPI da te rude tokia yr You Don't Know Jacques va OPI visa palete gerai matos http://forum.pursebl...y-723924-2.html
Aga uzfundino-sake cia arbata rupuzai koki dieda turi nu jomajo sekas mergom gi
NU tu isivaizduoji-va ir neturiu juodzkes dar.Galvoju imti irgi cofe brake arba is OPI da te rude tokia yr
Sveikos mergaites, tikiuosi nesusalot, oras kazkoks nesusipratimas As formuoju savo megejos palete ir niekaip negaliu apsisprest del spalvu, kokiu man reikia butinai turet:) Esu jau kelias isigijus, kuriu turbut sau nelakuosiu, nebent mamai ar dukrai, tai tickled pink ir sweet shocolad..Idomu suzinot, kokia jusu megstamiausia asmeniskai spalva, na jei pirktumet spalvas is naujo, kokia pirmiausiai griebtumet?