Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 20, 00:44)
Senoj temoj vakar kaip tik apie juos kalbejom 4u.gif Nelabai kas ju nori, nelabai kam jie patinka...

aisku aciu uz atsakyma. smile.gif)) jusu temas skaitau is eiles, dabar tik i trecia ilipau smile.gif)) nenoriu nieko praleist ir sokinet, bet dabar po ebay narsiau, turiu tik tris spalvas, tai noriu daugiau, del to ir parasiau sios savaiteles temu neskaicius tiesiai.. Soriukas.. smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(redusia @ 2012 03 20, 00:42)
kaip supratau nebandete? norejau tik nuomone isgirst jei kas bande, noreciau uzsisakyti pabandyti. smile.gif

skonio reikalas, vienom grazu, kitom nelabai,
ankstesneje temoje, paskutiniuose puslapiuose, buvo rasyta apie juos, kad nevisada gaunasi bangeles ir jei ilgas nagutis neuztenka ilgio magneto smile.gif
Atsakyti
karsta.gif atplusau pagaliau 1 nagu palete, dar laukia 1spalvoms i da viena mixsams doh.gif

Kuri ten IBD tirpikli pirkot? unsure.gif Priminkit mikliaj biggrin.gif kaip, ar tirpina normaliai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 20, 01:03)
karsta.gif  atplusau pagaliau 1 nagu palete, dar laukia 1spalvoms i da viena mixsams doh.gif

Kuri ten IBD tirpikli pirkot? unsure.gif Priminkit mikliaj  biggrin.gif kaip, ar tirpina normaliai? rolleyes.gif

Persilakuodineji paletes? ar koki brieda te darai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 20, 08:18)
Persilakuodineji paletes? ar koki brieda te darai? biggrin.gif

Agam,uzkniso tipsai..tai is ebejaus pasemiau paletes...Tai biski daba tvarkingiau i kap pas zmogu cool.gif Sedejau ziurejau i supratau, kad va dabar betruksta man kokios juodos-ir per akis tu laku jau, nors dar kokios smelines ar sokoladines noretusi g.gif biggrin.gif
na ka- kas kavos?vaisinu vkaryksciu "kysiu" blush2.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 20, 09:31)
Agam,uzkniso tipsai..tai is ebejaus pasemiau paletes...Tai biski daba tvarkingiau i kap pas zmogu cool.gif Sedejau ziurejau i supratau, kad va dabar betruksta man kokios juodos-ir per akis tu laku jau, nors dar kokios smelines ar sokoladines noretusi g.gif  biggrin.gif
na ka- kas kavos?vaisinu vkaryksciu "kysiu" blush2.gif  biggrin.gif
user posted image

A tai va kuom vakar mano vyriskis tave palepino lotuliukas.gif

O tu juodos neturi? blink.gif pas mane tai dabar visos N-18 vien juodai nusivaro nagucius lotuliukas.gif very popular biggrin.gif

as irgi vakar zinok ta pati pagalvojau - prazilsiu kol viska islakuosiu... ir net baisu pagalvot kiek ju pasens, kiek teks ismest nesuanudotu verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 20, 08:35)
A tai va kuom vakar mano vyriskis tave palepino  lotuliukas.gif

O tu juodos neturi?  blink.gif  pas mane tai dabar visos N-18 vien juodai nusivaro nagucius  lotuliukas.gif very popular  biggrin.gif

as irgi vakar zinok ta pati pagalvojau - prazilsiu kol viska islakuosiu... ir net baisu pagalvot kiek ju pasens, kiek teks ismest nesuanudotu  verysad.gif  doh.gif

blush2.gif Aga uzfundino-sake cia arbata biggrin.gif rupuzai koki dieda turi nu jomajo sekas mergom gi blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif
NU tu isivaizduoji-va ir neturiu juodzkes doh.gif dar.Galvoju imti irgi cofe brake arba is OPI da te rude tokia yr You Don't Know Jacques g.gif va OPI visa palete gerai matos bigsmile.gif
http://forum.pursebl...y-723924-2.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 20 kovo 2012 - 08:40
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 20, 09:38)
blush2.gif Aga uzfundino-sake cia arbata biggrin.gif rupuzai koki dieda turi nu jomajo sekas mergom gi blush2.gif   biggrin.gif  biggrin.gif
NU tu isivaizduoji-va ir neturiu juodzkes doh.gif dar.Galvoju imti irgi cofe brake arba is OPI da te rude tokia yr g.gif

Kol tu galvoji as imu biggrin.gif vakar vakare neistveriau, uzsisakiau coffee brake biggrin.gif doh.gif Ir pazadejau sau, kad PASKUTINIS doh.gif biggrin.gif bet vargu.... oij vargu..... biggrin.gif

Toj paletej matau viena foto, o kitu atsidaryt man neleidzia blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 20 kovo 2012 - 08:42
QUOTE(Sonie @ 2012 03 20, 08:41)
Kol tu galvoji as imu  biggrin.gif vakar vakare neistveriau, uzsisakiau coffee brake  biggrin.gif  doh.gif Ir pazadejau sau, kad PASKUTINIS  doh.gif  biggrin.gif bet vargu.... oij vargu..... biggrin.gif

Toj paletej matau viena foto, o kitu atsidaryt man neleidzia  blink.gif

Tai per kokia kt narsykle gal bandyk..vo sedejau i vel mastojau-da melynos nuo biggrin.gif
Atsakyti
Laba

as labai noriu ibd cinamon coffe parsisiust, bet nerandu ebay.com verysad.gif
gal jus kur uzmatysiit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 20, 08:31)
...Sedejau ziurejau i supratau, kad va dabar betruksta man kokios juodos-ir per akis tu laku jau, nors dar kokios smelines ar sokoladines noretusi g.gif  biggrin.gif
...

o gal jau apsiramink, ką biggrin.gif

Joliau, kai eisi shopintis į ebėjų dėl lempiečkų, nepamiršk ir manęs. Buvau užėjus į caskadą, tai jos ten po 14 lt g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, tikiuosi nesusalot, oras kazkoks nesusipratimas verysad.gif
As formuoju savo megejos palete ir niekaip negaliu apsisprest del spalvu, kokiu man reikia butinai turet:) Esu jau kelias isigijus, kuriu turbut sau nelakuosiu, nebent mamai ar dukrai, tai tickled pink ir sweet shocolad..Idomu suzinot, kokia jusu megstamiausia asmeniskai spalva, na jei pirktumet spalvas is naujo, kokia pirmiausiai griebtumet? ax.gif
Atsakyti