Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 01, 19:01)
ir iskilo man klausimelis, "apsiterlinau" topu...

aš lakuodamasi laikausi tokio principo - viską tepti labai labai laaabai plonu sluoksniu biggrin.gif 4u.gif

Įdedu savo vakarykštį prasilakavimą. Spalva CND Shellac "Hotski to tchotchke". Labai fainiai nagai žiūrisi, tokie ryškūs. Man žiauriai patinka cool.gif rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
merginos sakykit , jei lempa 16w tai man visai netinka ar galima naudot tik ilgiau laikyt reiktu? nesusigaudau tokiuose reikaluose
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 04 01, 23:00)
aš lakuodamasi laikausi tokio principo - viską tepti labai labai laaabai plonu sluoksniu  biggrin.gif  4u.gif

Įdedu savo vakarykštį prasilakavimą. Spalva CND Shellac "Hotski to tchotchke". Labai fainiai nagai žiūrisi, tokie ryškūs. Man žiauriai patinka  cool.gif  rolleyes.gif
user posted image

as ir bandau viska lakuot kuo ploniau, su laku jau kaip ir gerai... bet va topas dar manes neklauso... bet nieko, as susitvarkysiu ir su juo smile.gif
savaite buvau nelakavus naguciu, tai taip gera kai dabar jau nagai man grazus smile.gif

spalvyte grazi, bet nezinau kodel as bijau tokiu ryskalu...
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 04 01, 23:00)
aš lakuodamasi laikausi tokio principo - viską tepti labai labai laaabai plonu sluoksniu  biggrin.gif  4u.gif

Įdedu savo vakarykštį prasilakavimą. Spalva CND Shellac "Hotski to tchotchke". Labai fainiai nagai žiūrisi, tokie ryškūs. Man žiauriai patinka  cool.gif  rolleyes.gif
[img]h

Ui , kokia crazy spalva happy.gif

eliukė netinka, reikia 36W
Papildyta:
QUOTE(Pentarda @ 2012 04 01, 23:01)
Sveikos, as va ryt jau varysiu savo lakiuku parejusiu is usa pasimti wub.gif sokiai.gif

thumbup.gif Na pagaliau.
Papildyta:
QUOTE(lotutee @ 2012 04 01, 14:30)
laba diena 4u.gif

p
kažką darau netaip, nes dvieju nagų šonai atšoko po poros dienų g.gif ką darau blogai? 4u.gif

[url

Vaizdelis gers, tik nelakuok taip arti odeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 04 01, 17:54)
keista.. as turiu 3 spalvas tokias kurios nori nusivalineti, bet jos perlamutrines. dedant topa du kartus - nenusivalo, bet nezinau kaip nesiosis. Siaip dar del to nusivalinejimo, esu "prigavus"  biggrin.gif pora klienciu, kad nykscio iki galo nedakisa i lempa, lakas neuzdziuna ir tada nusivalineja.

O kaip zinot, ar naujasis, ar senasis lakas? Nes tik ta viena spalvyte kertuotam buteliuke. Vakar vyro sesei lakavau... 3 val doh.gif Bandziau plonesniais sluoksniais, su gelio teptuku, tai ir po 3 svietesi nagas, tada spjoviau, ir su teptuku is buteliuko terliojau. Ant virsaus dar blizgia raudona tepiau. Parasyta, kad plonyciu sluoksniu reik topa uztept, nu as ir vel su gelio teptuku, tai lipnuma nuvalius neblizga man tie nagai, kaip cia ikeltieji, ir spalva nusivalineja. Ir ne tik nuo nykscio, nuo visu.

Prasedejau 3 val, ir nepatenkinta as tokiu rezultatu verysad.gif Pabandysiu ir as 2 topo sluoksnius tept ax.gif Gal macys biggrin.gif
Atsakyti
Ar tikrai reikia pries lakuojant baze (hg) nuvalius su nuriebalintoju dar tepti nail prep'a? Man Nagavitoj rekomendavo. Idomu Jei netepciau,ar gerai laikytu lakas?
Atsakyti
QUOTE(Trikse @ 2012 04 02, 13:30)
Ar tikrai reikia pries lakuojant baze (hg) nuvalius su nuriebalintoju dar tepti nail prep'a? Man Nagavitoj rekomendavo. Idomu Jei netepciau,ar gerai laikytu lakas?

aš netepu to prep'o ir man puikiai laikosi 4u.gif
Atsakyti
netepu ir as prep'o, laikosi

gal galit imesti nuoroda kaip jis atrodo, ar cia tas pats kas ir strukturinis????????
Atsakyti
QUOTE(Alilia @ 2012 04 02, 14:59)
netepu ir as prep'o, laikosi

gal galit imesti nuoroda kaip jis atrodo, ar cia tas pats kas ir strukturinis????????

Kas kaip atrodo? Prepas? http://s4ef1587d3ae6...95/na0804-1.jpg
Atsakyti
ačiū, tuomet PH Bond'a tepu, turiu ir strukturini, tik dar nezinau ji pries baze ar ant bazes reikia tept?
Atsakyti
QUOTE(Alilia @ 2012 04 02, 15:43)
ačiū, tuomet PH Bond'a tepu, turiu ir strukturini, tik dar nezinau ji pries baze ar ant bazes reikia tept?

tai jeigu tu darai tik gelini lakavima- strukturinio tau isvis nereik.nebent super ploni nagai ir isvis ant ju nieks nesilaiko biggrin.gif Arba va nabarot tik sustiprint nagams be spalvos naudoji-tada jo, tepamas ant bazes-faktas, kad ne po ja smile.gif

Nepykit as tik nesuprantu, kam jus prisiperkat belenko,ir poto net nezinot kam ir kada tuos dalykus naudot. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tai sakot bond`o nereik,gerai kad nesisakiau blush2.gif
Man toks klausimukas pradziamoksles iskilo blush2.gif
Pasiausiat naga pries ar po cleaneri? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 02 balandžio 2012 - 18:10