Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Sveikos mergaites gal galite pasakyti ar sitas ph bond tinka ilgalaikiam lakavimui?
http://www.beautywes...-12oze15ml.aspx
Atsakyti
QUOTE(uogiukas @ 2012 03 31, 21:08)
Sveikos mergaites gal galite pasakyti ar sitas ph bond tinka ilgalaikiam lakavimui?
http://www.beautywes...-12oze15ml.aspx

Taip tinka, yra uzrasyta "soak off" wink.gif
Bet jis nesra butinas dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 03 31, 17:00)
kokia spalva ir bonkute?

Spalva 3.8, buteliukas kertuotas. Negi bus senos laidos? blink.gif unsure.gif As dar siaip planuoju jiem laiska parasyt, kad 9.3 realiai visiskai kitokia nuo foto ju psl rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juste_girl @ 2012 03 31, 21:41)
Spalva 3.8, buteliukas kertuotas. Negi bus senos laidos?  blink.gif  unsure.gif As dar siaip planuoju jiem laiska parasyt, kad 9.3 realiai visiskai kitokia nuo foto ju psl rolleyes.gif

o jis turi perlamutro?
Atsakyti
kas naudojat ar naudojot CND Shellac gelinį nagų laką, ar tepant top coat'ą teptukas nusidažydavo spalva? Lakavaus šį vakarą pirmą kartą su CND Shellac ir galvoju ar taip turi būti, ar man jau lemputės pareina g.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 03 31, 22:59)
o jis turi perlamutro?

3.8 emalinis (ar matinis, kaip cia pasakius g.gif ) o 9.3 blizgiukai yra. Keli psl atgal esu imetus fotke smile.gif
Atsakyti
Gal galit mergaites pasakyti IBD cinamon coffe numeriuka ar kur pirkot si laka niekur jo nerandu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 03 31, 22:09)
kas naudojat ar naudojot CND Shellac gelinį nagų laką, ar tepant top coat'ą teptukas nusidažydavo spalva? Lakavaus šį vakarą pirmą kartą su CND Shellac ir galvoju ar taip turi būti, ar man jau lemputės pareina  g.gif

as su cnd shellac dirbau. topas nieko netepe. o kokia spalva lakavai? gal per mazai lempoj laikei?nes as siaip labai patenkinta shellac'u.
Atsakyti
QUOTE(uogiukas @ 2012 03 31, 23:48)
Gal galit mergaites pasakyti IBD cinamon coffe numeriuka ar kur pirkot si laka niekur jo nerandu  4u.gif

As jo irgi ieskojau, tai man merginos parase, kad tai yra seno leidimo, ir geriau nerizikuot, nes gali gaut sutirstejusi verysad.gif
Atsakyti
merginos is kur labiausiai apsimoka siustis gelinius lakus?

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gbsexy @ 2012 04 01, 10:55)
merginos is kur labiausiai apsimoka siustis gelinius lakus?

aciu 4u.gif

iš ebay'jaus, arba iš amazon.com per tarpinikus, nors, atrodo, kažkam pavyko iš amazono patiems parsisiųsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uksnė: 01 balandžio 2012 - 10:20
QUOTE(-Alice- @ 2012 03 31, 22:09)
kas naudojat ar naudojot CND Shellac gelinį nagų laką, ar tepant top coat'ą teptukas nusidažydavo spalva? Lakavaus šį vakarą pirmą kartą su CND Shellac ir galvoju ar taip turi būti, ar man jau lemputės pareina  g.gif

Budavo, kad patepa.... kaip jau panos ir sake-neaisku nuo ko taip buna. Kartais patepa ir man kazkuri spalva, o kartais ta pati spalva netepa. Nemanau, kad lemputes pareina 4u.gif nebent jei jos seniai keistos.
Atsakyti