IBD Just Gel Polish Mango Mischief užsisakiau ir aš tą jūsų visų merginos išgirtą mango spalvytę
tai manau irgi bus šauni spalva vasarai, ypač prie įdegusių kūnų ir vasariškų rūbų
sonie, žiūrint iš foto, man gal prie tokios ryškios spalvos, gal jau nebesinorėtų gėlyčių
, aš manau, kad trys sluoksniai išryškina spalvą galutinai
aš pati daug spalvų taip dengiu po tris sluoksnius ir pasimato gražesnės spalvos
kokių spalvų dar rekomenduotumėte įsigyti iš IBD JUST linijos, kokios būtų einamos darbui?
ir dar klausimiukas, dar buvo vakar buynails.com vakar akcija, paėmiau IBD gelisho pagrindą jų ir topą
o kaip jie geri?
Papildyta:
QUOTE(juste_girl @ 2012 03 31, 14:45)
Labas panos
Siandien draugei lakavau nagus, ir tepant topa, ir nuiiminejant lipnuma, nusiiminejo spalva truputi (ryskiai raudonas lakas, PN). Cia prisiskaicius, baze tepiau su teptuku geliui, kad plonytis gautus, nes su buteliuko teptuko man nekaip gavos + burbuliukai rados (del ko sitie atsiranda?) Nagus laikem lempoj po 4 min, bet man itarimas kyla, kad gal per storai tepiau? Ar gali but?
Is karto aciu pasisakiusiom
P.S. Spalvyte lb grazi
, tik drauge pabego ir nebespejau nufotkint
Neturiu ikelt parodyt
mano manymu, gerai nenupoliravote su blokeliu ir sušoko burbuliukai,
, o nuvalus teptuku base ir pasimato tie burbuliukai. Visus gelishus reikia tepti kuo ploniau