Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sylvia @ 2012 03 30, 14:23)
AR KAS NORS BUVOTE NAGAVITOJ KURSUOSE UV NAGU DAILE? AR VERTA EITI AR NE? 4u.gif

as buvau blush2.gif lapkricio men.
senesnese temose kalbejom apie juos....
mano nuomone jei dirbi su spalvotu geliu, tai cia tas pats.... Sakau as tuose kursuose pasijutau kaip gryzusi i pirma klase doh.gif Man ten nelabai buvo kas veikt.... As bruksniuku ir taskiuku ir lietu geliu nepaisau blush2.gif pas mane trupuciuka jau rimtesni dailes kuriniai piesiami blush2.gif

Na gal kitos savo nuomone kitokia pasakys.....
Atsakyti
Uzmaciau kad IBI Flawless - nagų lakas/gelis cascadoje su nuolaida

http://www.cascada.lt/
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 30, 08:34)

drinks_cheers.gif na va , pati sau ir atsakei, man pries menesi tokis pat bajeris buvo doh.gif  tepiau laikiau o kai nuvalinejau , pyst su puse nagu lako doh.gif Viskas aishku buvo iskart, irgi isemus lemputes-jos jau pavargusios buvo biggrin.gif Laukiu daba is ebejaus liustru dirol.gif

tai va taip ir man buvo, o dar kliente pirma kart atejo, nu tai.. doh.gif nors as ta lempa naujoju dar tik 3 men, ir tai lakuoju neintensyviai...
ir isvis siandien ejau pirkt lempuciu, pasirodo mano lempai prakeiktai netinka jokios kitos lemputes, tik tai tos is kur pirkau lempa(internetu), o is kainuoja jos 29lt blink.gif doh.gif zodziu lakavimas ant nosies, o lempos neturiu doh.gif tai pirkau nauja lempa, su ta mintim kad ja nusipirkau uz 19lt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos pliurpales 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pradingus buvau - siaubingai darbinga savaite papuole biggrin.gif
Ziurau kalbates apie tai, kad kartais isemus is lempos lakas nusivalineja... buna ir ma n teip (nors zinau, kad tikrai geros lemputes) arba dedant topa ziurau teptuka spalvina doh.gif doh.gif doh.gif ir nezinau nuo ko te priklauso... teij dabar apsidraudimui ilgiau palaikau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 03 30, 19:41)
Uzmaciau kad IBI Flawless - nagų lakas/gelis cascadoje su nuolaida

http://www.cascada.lt/

TURBUT NIEKS NEPIRKO UZ TOKIA SUMA, TAI DASIPROTEJO NUOLAIDA PADARYT lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 03 31, 13:09)
TURBUT NIEKS NEPIRKO UZ TOKIA SUMA, TAI DASIPROTEJO NUOLAIDA PADARYT lotuliukas.gif

tai as ir taip pagalvojau...
o dar matai reik but profesionalu, kad gautum gera nuolaida smile.gif
siaip neblogu atsiliepimu girdejau apie ta laka, tai idomu, bet as jo turbut nebandysiu smile.gif paliksiu kitom smile.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien pirma karta lakavau su IBD Just Gel Polish Mango Mischief wub.gif
Nu superinis spalviukas... wub.gif Labiau uz HG Tiger Blossom patiko wub.gif
Dengta dviem sluoksniais, dabar ziuriu ir galvoju gal vistik geriau 3 but buve blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 31 kovo 2012 - 13:13
Labas panos 4u.gif
Siandien draugei lakavau nagus, ir tepant topa, ir nuiiminejant lipnuma, nusiiminejo spalva truputi (ryskiai raudonas lakas, PN). Cia prisiskaicius, baze tepiau su teptuku geliui, kad plonytis gautus, nes su buteliuko teptuko man nekaip gavos + burbuliukai rados (del ko sitie atsiranda?) Nagus laikem lempoj po 4 min, bet man itarimas kyla, kad gal per storai tepiau? Ar gali but? g.gif Is karto aciu pasisakiusiom 4u.gif

P.S. Spalvyte lb grazi thumbup.gif , tik drauge pabego ir nebespejau nufotkint unsure.gif Neturiu ikelt parodyt unsure.gif
Atsakyti
IBD Just Gel Polish Mango Mischief užsisakiau ir aš tą jūsų visų merginos išgirtą mango spalvytę smile.gif tai manau irgi bus šauni spalva vasarai, ypač prie įdegusių kūnų ir vasariškų rūbų wub.gif

sonie, žiūrint iš foto, man gal prie tokios ryškios spalvos, gal jau nebesinorėtų gėlyčių g.gif , aš manau, kad trys sluoksniai išryškina spalvą galutinai
aš pati daug spalvų taip dengiu po tris sluoksnius ir pasimato gražesnės spalvos smile.gif

kokių spalvų dar rekomenduotumėte įsigyti iš IBD JUST linijos, kokios būtų einamos darbui?

ir dar klausimiukas, dar buvo vakar buynails.com vakar akcija, paėmiau IBD gelisho pagrindą jų ir topą g.gif o kaip jie geri?

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(juste_girl @ 2012 03 31, 14:45)
Labas panos  4u.gif
Siandien draugei lakavau nagus, ir tepant topa, ir nuiiminejant lipnuma, nusiiminejo spalva truputi (ryskiai raudonas lakas, PN). Cia prisiskaicius, baze tepiau su teptuku geliui, kad plonytis gautus, nes su buteliuko teptuko man nekaip gavos + burbuliukai rados (del ko sitie atsiranda?) Nagus laikem lempoj po 4 min, bet man itarimas kyla, kad gal per storai tepiau? Ar gali but?  g.gif Is karto aciu pasisakiusiom  4u.gif

P.S. Spalvyte lb grazi thumbup.gif , tik drauge pabego ir nebespejau nufotkint  unsure.gif Neturiu ikelt parodyt unsure.gif

mano manymu, gerai nenupoliravote su blokeliu ir sušoko burbuliukai, g.gif , o nuvalus teptuku base ir pasimato tie burbuliukai. Visus gelishus reikia tepti kuo ploniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 03 31, 14:49)

sonie, žiūrint iš foto, man gal prie tokios ryškios spalvos, gal jau nebesinorėtų gėlyčių g.gif , aš manau, kad trys sluoksniai išryškina spalvą galutinai
aš pati daug spalvų taip dengiu po tris sluoksnius ir pasimato gražesnės spalvos smile.gif

Kadangi as pati esu minimaliste, tai man irgi pilnai uzteke butu... bet klientes zodis man isakymas - o dabar i mada vel grizta velykiniai marguciai, kaip nekaip gi velykos ant nosies biggrin.gif
O ir siaip - kas liecia daile - tai mano silpnoji vieta - niekada nebusiu pikasas teij ir gelytes jau tooooookios falsyvos biggrin.gif foto ikeliau tik kad salvyte parodyt...
gyvai ir du sluoksniai puikiai ziurisi - bet vat foto matauy, kad 3 noretus wub.gif
Atsakyti
o kaip NSI PRO geliniai lakai?ar verta juos isigyti? pasiulykit man juoda tirsta laka... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juste_girl @ 2012 03 31, 13:45)
Labas panos  4u.gif
Siandien draugei lakavau nagus, ir tepant topa, ir nuiiminejant lipnuma, nusiiminejo spalva truputi (ryskiai raudonas lakas, PN). Cia prisiskaicius, baze tepiau su teptuku geliui, kad plonytis gautus, nes su buteliuko teptuko man nekaip gavos + burbuliukai rados (del ko sitie atsiranda?) Nagus laikem lempoj po 4 min, bet man itarimas kyla, kad gal per storai tepiau? Ar gali but?  g.gif Is karto aciu pasisakiusiom  4u.gif

P.S. Spalvyte lb grazi thumbup.gif , tik drauge pabego ir nebespejau nufotkint  unsure.gif Neturiu ikelt parodyt unsure.gif

kokia spalva ir bonkute?
Atsakyti