Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(freza80 @ 2012 03 29, 11:37)
Gal pasikartosiu su klausimu, bet ar labai ji panaši su HG Tigger Blossom? g.gif

schmoll.gif Nea visiškai skirtingos, vos vos turi panašumo...
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 03 29, 10:59)
Parodysiu savuosius  blush2.gif savaitės pradžioje lakuotus su HG hot rod red (2sluoksniai) + good gossip (2sluoksniai)

[
Realiai sodresnė spalva, pirmoje fotoje kažkas panašaus matosi   smile.gif

wub.gif wub.gif Grozis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lappa @ 2012 03 29, 10:52)
labas rytas,
rodau close your fingers and...

[url=

A va cia tai feu veu peu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 29 kovo 2012 - 10:59
Parsiunciu gugienes parasymu nuotraukeles

Perfect nails spalvos
Nr.1 nuotraukoje 1-oje eilje realios spalvos, o 2-oje eileje ant pirmos eiles spalvu uzdeta 3.2 spalva
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 03 29, 14:57)
Parsiunciu gugienes  parasymu nuotraukeles

Perfect nails spalvos
N

uu paskutinej foto 3.2 ir 9,5 dailios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 29, 10:12)
Labas rytas  4u.gif ,
na va vakar lakavau pirmą kartą su user posted image šia spalva....
Tai ką man tikrai pakako jai ir dviejų sluoksnių nes ji tikrai buvo tirštesnė nei user posted image 7nr., jai tai tikrai reikėjo trijų sluoksnių.... Dėjau kelioms klientėms tą nr.7 ir man norėjosi dar 4 plonyčio sluoksnio...

O mango  thumbup.gif jėginė spalva ant nagų.... Jaučiu bus vasaros topas wub.gif.... Ji tokia nei tai raudona nei tai morkytė, nu labai graži spalva  wub.gif  Džiaugiuosi kad ją įsigijau  blush2.gif

ir as ta mango turiu. Prie dirbtinio apsvietimo, tai spalva kaip spalva, raudona tik neikyriai, prietemoje lyg truputi i oranzine nesa, na bet lauke ant saulutes...NEPAKARTOJAMA!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tokio grozio ant nagu dar nesu turejusi bigsmile.gif tas zerutis spalvoje toks subtilus, bet toki grazi suteikia, kad buvau apzaveta. O kai pirkau tai labai abejojau ar grazi bus, dvejojau, tik is antro karto grizau ir nusipirkau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviesuliukasss: 29 kovo 2012 - 14:15
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 29, 14:58)
uu paskutinej foto  3.2 ir 9,5 dailios  thumbup.gif

Pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(sviesuliukasss @ 2012 03 29, 15:15)
ir as ta mango turiu. Prie dirbtinio apsvietimo, tai spalva kaip spalva, raudona tik neikyriai, prietemoje lyg truputi i oranzine nesa, na bet lauke ant saulutes...NEPAKARTOJAMA!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tokio grozio ant nagu dar nesu turejusi bigsmile.gif tas zerutis spalvoje toks subtilus, bet toki grazi suteikia, kad buvau apzaveta. O kai pirkau tai labai abejojau ar grazi bus, dvejojau, tik is antro karto grizau ir nusipirkau smile.gif

Jo jo dariau kolegei(administratorei) tai pas mane kab. ji buvo tokia daugiau morka, išėjus iš kab. ji atsiskleidė savo perlamutru į violetinumą wub.gif ,o lauke (na vakar ryte nebuvo saulutės) ji tokia wub.gif nei morka nei raudona...
Vienu žodžiu wub.gif Jėginė spalva thumbup.gif
Atsakyti
Labutis merginoms,

naudojant Harmony Polish priemones ar galima pries tai kitos kokios firmos geliuka uztepti? ne HARMONY strukturiny geli, o kazka kita? gal kas bande, gal yra kas is pigesniu geliu, kurie deretu sukibimo klausimu su HARMONY?
Aciu
Atsakyti
Laba diena, kaip suprantu čia diskutuoja dauguma darančių ilgalaikį lakavimą norėčiau paklausti ar būna rūšis tokiu klijančių kurioms toks lakavimas neišlaiko nei savaitės? schmoll.gif Nes, aš du kartus dariau ir abu kartus po trijų dienų viskas atsiliupuinėjo. Ar čia priklauso nuo manikiūrininkės profesionalizmo ar nuo mano nagų ir darbo sąlygų? Darbe labai dažnai plaunu rankas ir mūviu pirštines.
Atsakyti
QUOTE(endriuka @ 2012 03 29, 16:10)
Labutis merginoms,
naudojant Harmony Polish priemones ar galima pries tai kitos kokios firmos geliuka uztepti? ne HARMONY strukturiny geli, o kazka kita? gal kas bande, gal yra kas is pigesniu geliu, kurie deretu sukibimo klausimu su HARMONY?
Aciu

Tai ilgalaiki lakavima gali deti ir ant priauginimui skirtu geliu ir ant belekokio biogelio, nebutinai tai turi but Harmony smile.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

3.2 spalyte is foto,kokios cia firmos?
Jus lb plepios ,vos speju naujienas skaityt gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(gbsexy @ 2012 03 28, 06:56)
o lauki kol nagu lakas nudzius ar ne?kai tepi ant virsaus topo

Truputi palaukiu. Mazdaug tiek, kol nusilakuoju antra ranka. Topo teptukas nesusitepa nuo lako.
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2012 03 29, 16:24)
Laba diena, kaip suprantu čia diskutuoja dauguma darančių ilgalaikį lakavimą norėčiau paklausti ar būna rūšis tokiu klijančių kurioms toks lakavimas neišlaiko nei savaitės? schmoll.gif  Nes, aš du kartus dariau ir abu kartus po trijų dienų viskas atsiliupuinėjo. Ar čia priklauso nuo manikiūrininkės profesionalizmo ar nuo mano nagų ir darbo sąlygų? Darbe labai dažnai plaunu rankas ir mūviu pirštines.

Buna , kad tik savaite, o buna ir tik kelias dienas...nebutinai -tai iskart reishkia, kad kazkas blogai kazka dare...As tai visad 3 meginimus duodu biggrin.gif , o tik tada jau sprendziu , kad nagams ilgalaikis netinka, nes buna skirtingos firmos lakai laikosi skirtinga kieki dienu ir t.t ir panasiai.Plius va pastovi dregme dar rasote g.gif Jusu vietoje imciau ir pameginciau dar 3 kart , dar pas kokias nors kitas "rankas".O su kokios firmos geliukais jus lakavotes gal pamenat?
Papildyta:
QUOTE(Geiša @ 2012 03 29, 16:46)
Sveikos  mirksiukas.gif

3.2 spalyte is foto,kokios  cia firmos?
Jus lb plepios ,vos speju naujienas skaityt  gathering.gif

Perfectnails 4u.gif
Atsakyti