Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(juste_girl @ 2012 03 28, 19:59)
Sveikos merdzynos 4u.gif  Ateinu pasidziaugt siandie is PN gautom spalvytem:) http://s017.radikal....c8249d38175.jpg

o cia tikrai 9.3 , nes ju puslapyje si spalva tai be perlamutro parodyta, idomiai cia g.gif http://www.nailshop....ml.-nr.9.3.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 28 kovo 2012 - 19:40
QUOTE(Kristalė* @ 2012 03 28, 18:38)
o cia tikrai 9.3 , nes ju puslapyje si spalva tai be perlamutro parodyta, idomiai cia  g.gif http://www.nailshop....ml.-nr.9.3.html

Butent!! Dar nuejau ir persipatikrinau- tikrai 9.3 unsure.gif I nuotrauka nuorodoj man nieko panasaus, atvirai pasakius. Cia su blizgiu, ne su perlamutru
Atsakyti
Dabar man atsakykit kuri nors, anr Harmony Removerio turi buti uzrasyta "Gel remover" ar "Artificial nail remover"?
As gavau antraji varianta, tai nzn ar tiks dbr jis man? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 03 28, 20:47)
Dabar man atsakykit kuri nors, anr Harmony Removerio turi buti uzrasyta "Gel remover" ar "Artificial nail remover"?
As gavau antraji varianta, tai nzn ar tiks dbr jis man?  blush2.gif

Aš pirkau iš Nagavitos Harmony, tai ir ant mažos, ir ant didelės talpos parašyta "Artificial nail remover". g.gif Lakas nusiima lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos blush2.gif
Sedziu po lempa lotuliukas.gif
Bandziau prancuza gelis+lakas doh.gif ir ka....nesigavo...oi primakalvau dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 03 28, 21:21)
Aš pirkau iš Nagavitos Harmony, tai ir ant mažos, ir ant didelės talpos parašyta "Artificial nail remover".  g.gif  Lakas nusiima  lotuliukas.gif

Nu tada gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 28, 15:01)
cool.gif ex idomu but gyvai padabot.

QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 28, 19:33)
Fotikas to neperdave ryshkumo deja doh.gif

taip, geriausia spalvas matyt gyvai, nes nuotraukos jų neperteikia smile.gif

QUOTE(nila_ks @ 2012 03 28, 19:41)
Man ir labai gražu, kad kas padarytu ech  wub.gif ir kodėl taip, kai turi nuostabius nagus, visos sako kokie negražūs  biggrin.gif

Aš apie savo nagus taip nesakau, esu saviškiais patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,
na va vakar lakavau pirmą kartą su user posted image šia spalva....
Tai ką man tikrai pakako jai ir dviejų sluoksnių nes ji tikrai buvo tirštesnė nei user posted image 7nr., jai tai tikrai reikėjo trijų sluoksnių.... Dėjau kelioms klientėms tą nr.7 ir man norėjosi dar 4 plonyčio sluoksnio...

O mango thumbup.gif jėginė spalva ant nagų.... Jaučiu bus vasaros topas wub.gif.... Ji tokia nei tai raudona nei tai morkytė, nu labai graži spalva wub.gif Džiaugiuosi kad ją įsigijau blush2.gif
Atsakyti
labas rytas,
rodau close your fingers and...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lappa: 29 kovo 2012 - 09:54
Parodysiu savuosius blush2.gif savaitės pradžioje lakuotus su HG hot rod red (2sluoksniai) + good gossip (2sluoksniai)

user posted image

user posted image

user posted image

Realiai sodresnė spalva, pirmoje fotoje kažkas panašaus matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 03 29, 10:59)
Parodysiu savuosius  blush2.gif savaitės pradžioje lakuotus su HG hot rod red (2sluoksniai) + good gossip (2sluoksniai)

Realiai sodresnė spalva, pirmoje fotoje kažkas panašaus matosi  smile.gif

wub.gif gražu.... aš irgi tokį variantą darau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 29, 10:12)

O mango  thumbup.gif jėginė spalva ant nagų.... Jaučiu bus vasaros topas wub.gif.... Ji tokia nei tai raudona nei tai morkytė, nu labai graži spalva  wub.gif  Džiaugiuosi kad ją įsigijau  blush2.gif

Gal pasikartosiu su klausimu, bet ar labai ji panaši su HG Tigger Blossom? g.gif
Atsakyti