Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(nila_ks @ 2012 03 28, 08:19)
Berots virs 40  smile.gif Siaip kai man nulakavo viskas buvo ciki, tik truputi erzino spalva, nes man netiko prie ranku odos, trumpai tariant pjoves. Tai neiskentus nusipirkau HG ir persilakavau  biggrin.gif , o taip jokio blogumo per trumpa laika nesiojimo (gal savaite) apie juos negaliu pasakyti. Svarbiausiai tik nesiausti nagu!  smile.gif

sita firma itariu bites tik klp turi biggrin.gif O koks kiekis? smile.gif
Seip jeigu sitie lakai tokie kaip ju gelis, tada manau turetu geri buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NMT @ 2012 03 28, 12:06)
Parodau savo vargšus trumpuliukus. Prancūzas nepalyginamas su Jolkuce, bet pastebėjau, kad dar niekas nerodė tokio pagrindo mikso. Gelish TAFFETA (vienas sluoksnis), gelish SLEEK WHITE (du sluoksniai) ir gelish LITTLE PRINCESSES (vienas sluoksnis).
[img]http://i
P.s. fotografuota trečią dieną, tai ne šviežiena smile.gif

wub.gif dailus prancuzas, ir visai cia su manim nereik lygintis, as buciau laimingiausia jei toki,man kas padarytu wub.gif Alia sulauksi cia doh.gif biggrin.gif Hmz man kazkode Tafetos cia ne zenklo blink.gif jis toks biski perlamutras turi but ar as klystu?Gal jei butu ant virsaus labiau matytusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 28 kovo 2012 - 13:24
sveikos smile.gif
aš vėl ne į temą ax.gif
ar galima amazon.com moketi paypal ar ne ? 4u.gif
ir siuntimo mokestis ar kur parasyta per item ar per shipment?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikee23: 28 kovo 2012 - 13:40
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 28, 14:24)
wub.gif  dailus prancuzas, ir visai cia su manim nereik lygintis, as buciau laimingiausia jei toki,man kas padarytu wub.gif Alia sulauksi cia doh.gif  biggrin.gif  Hmz man kazkode Tafetos cia ne zenklo blink.gif jis toks biski perlamutras turi but ar as klystu?Gal jei butu ant virsaus labiau matytusi g.gif

Taip, taffeta perlamutras, bet princesė uždengia tą perlaputrą, lieka tik ružavumas smile.gif man dėl to ir patiko, kad nelieka perlamutro, bet gaunasi natūralus ružavumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NMT @ 2012 03 28, 14:46)
Taip, taffeta perlamutras, bet princesė uždengia tą perlaputrą, lieka tik ružavumas smile.gif man dėl to ir patiko, kad nelieka perlamutro, bet gaunasi natūralus ružavumas smile.gif

cool.gif ex idomu but gyvai padabot.
Atsakyti
QUOTE(nikee23 @ 2012 03 28, 13:34)
ar galima amazon.com moketi paypal ar ne ?  4u.gif
ir siuntimo mokestis ar kur parasyta per item ar per shipment?

negalima, nes paypalas yra ebay priklausanti įmonė, o jie konkurentai juk su amazon yra 4u.gif
Atsakyti
Atneshu spalva parodyti , pagaliau kazkas susigunde ax.gif Tik realiai reik dadet 2 kart ryshkumo,i "rozine pantera"orentuotis biggrin.gif Fotikas to neperdave ryshkumo deja doh.gif isvis man i oranzine cia uznesha blink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 28, 11:11)
O koks kiekis uz tokia kaina? rolleyes.gif

Va radau nuorodėlę, aš apie juos pati nelabai žinau blush2.gif

SO polish

8ml
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 28, 14:24)
wub.gif  dailus prancuzas, ir visai cia su manim nereik lygintis, as buciau laimingiausia jei toki,man kas padarytu wub.gif

Man ir labai gražu, kad kas padarytu ech wub.gif ir kodėl taip, kai turi nuostabius nagus, visos sako kokie negražūs biggrin.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 28, 19:33)
Atneshu  spalva parodyti , pagaliau kazkas susigunde ax.gif  Tik realiai reik dadet 2 kart ryshkumo,i "rozine pantera"orentuotis biggrin.gif

niu jau tikrai rioožiniai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Jolkuce,2012 03 28, 20:33]
Atneshu spalva parodyti , pagaliau kazkas susigunde ax.gif Tik realiai reik dadet 2 kart ryshkumo,i "rozine pantera"orentuotis biggrin.gif Fotikas to neperdave ryshkumo deja doh.gif isvis man i oranzine cia uznesha blink.gif

Nu liux spalvyte thumbup.gif
Manau jau po truputeli klientes prades lakuotis sviesesnem spalvom. Na pas save jau pastebiu ta tendencija.
Atsakyti
Sveikos merdzynos 4u.gif Ateinu pasidziaugt siandie is PN gautom spalvytem:)user posted image

5.2 labai primena (bent is paveiksliuko) i IBD rukyta slyva biggrin.gif
Papildyta:
Tik baze ir topas PN tokie tirstoki pasirode g.gif O gal per mazai suplakiau g.gif O 9.3 bent is PN www puslapio galvojau, kad daugiau i bordine nes ax.gif Bet sita irgi grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juste_girl @ 2012 03 28, 18:59)
Sveikos merdzynos 4u.gif  Ateinu pasidziaugt siandie is PN gautom spalvytem:)user posted image

5.2 labai primena (bent is paveiksliuko) i IBD rukyta slyva  biggrin.gif
Papildyta:
Tik baze ir topas PN tokie tirstoki pasirode  g.gif  O gal per mazai suplakiau  g.gif O 9.3 bent is PN www puslapio galvojau, kad daugiau i bordine nes ax.gif Bet sita irgi grazi  smile.gif

kiek cia sluoksniu 5,2? Man ji daug sviesesne.
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 03 28, 18:01)
kiek cia sluoksniu 5,2? Man ji daug sviesesne.

Mano nuostabai, uzteko 2 smile.gif Na ji sviesesne truputi. Ikelsiu foto, kur su licu fotkinta. O kitos po 3. Donatiki, o baze ir topas tirstoki? Ar man juos dar labiau sukratyt?
user posted image
su blicu
Atsakyti