Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 27, 20:39)
pati nebandziau, nes man sis variantas seipsau, bet kiek masciau-tai sutinku su situ teiginiu drinks_cheers.gif

Man irgi nea...atsimenu kazkada pabandymui buvau nusipirkus RA laka, tai vat juoda toki su zeruciu ir nusilakavus kad ir su topu ant virsaus jie vistiek gavosi matiniai doh.gif doh.gif taip susinervinau tada.... uztat man ir nesinori tu matiniu nagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 27, 21:16)
O po kiek min laikei juoda spalva? unsure.gif

QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 27, 21:37)
Vat man tas pats buvo su raudona spalva doh.gif  doh.gif  Bet dariau draugei su IBD Smoked plum ir vienas nagas ten kazkaip negraziai pasidenge, tai sakau- davai perdarom, bet dabar pasibaigiam ta ranka, nu ir kaisiojom ta ranka su tuo nagu i lempa, kol visus sluoksnius sudejau ant kitu nagu ir kai as nuvalinejau lipnuma, tai zinok nu super laikesi ta spalva, niekur nenusivale, tai man irgi kilo ta mintis, kad reikia tam matiskumui isgauti ilgiau palaikyt lempoj rankas, vat.

Na laikiau ledų lempoje po 3min., nes namuose tik tokia turėjau, o iš darbo tingėjau neštis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 27, 19:08)
Š...... š.... š....  doh.gif niekas nesigavo..... verysad.gif sėdžiu db ir tirpinu kliurkas verysad.gif , nžn ką dėtis nes pasiemiau tik juodą spalvą  doh.gif , jaučiu bus, kad bus skaidrūs.... rolleyes.gif

O as sau dejau siandien PN 9.5 juoda su trupuciu blizguciu ir ant virsaus PN 3.2 perlamutra,(panasus i ibd sea perl), gavosi vioooletiniai perlamutriniai.
Juoda spalva laikiau 2k po 2 min, (kazkas rekomendavo kad tamsias spalvas reikia palayk ilgiau) tai kai lakavau ant virsaus perlamutra teptukas nesitepliojo nuo juodos spalvos, ir pabraukus su ranka beveik nelipo.
reiks pabandyti ir man matini su blizgiu galiuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugiene: 27 kovo 2012 - 20:59
QUOTE(nila_ks @ 2012 03 27, 20:59)

dar paklausiu, PN tai ir yra sie g. lakai blush2.gif atsakykit ka blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 03 27, 21:04)
dar paklausiu, PN tai ir yra sie g. lakai  blush2.gif atsakykit ka  blush2.gif  4u.gif

Nia, cia ne PN, apie situs isvis nei girdejus nei macius anu schmoll.gif Pn lakai atrodo sitaip http://www.nailshop....ch-glitter.html

Sonie ko tyli? biggrin.gif As tave sianakt sapnavau jeigu ka doh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 27 kovo 2012 - 21:24
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 27, 22:07)
Nia, cia ne PN, apie situs isvis nei girdejus nei macius anu  schmoll.gif Pn lakai atrodo sitaip  http://www.nailshop....ch-glitter.html

Megavali juos pardavineja. Ant manes lakavo, tsakant buvau bandomasis triusis. Siaip normaliai viskas buvo, gal truputi skystokas, bet manau veliau butu ciki. Man patiko tai, kad jiems nereikia pasiausti nago. Vienas buvo nagas pasiaustas, tai tas jopstararai vos nusieme, bet tie kur nesiausti, tai idealiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 03 27, 20:41)
o laikymuisi turi itakos sluoksniu skaicius?

Man 4 sluoksniai ploni ploni zinoma, laiko daug geriau nei 2, tai stengiuosi visada deti minimum 3 sluoksnius smile.gif plonycius zinoma.
Bet lajuojuosi tik sau.
Papildyta:
QUOTE(joanellea @ 2012 03 27, 20:49)
Panelės, turiu klausimą 4u.gif  kaip naudojate akutes nagų dailei, tai kada jas dedate? Nes aš dedu tada kai jau uždedu Topą, tačiau man jos po dienos jau ir nukrenta doh.gif

As darau Spalva, akute su moment priklijuota, topas.
kaire ranka islaiko iki galo, beveik visi nagai, desine dazniausiai kazkur nudauzau jau po keliu dienu.
Atsakyti
As sestadieni dariau eksperimenta - vietoj gelines spalvos dejau paprasta nagu laka. Viskas super thumbup.gif tik savikaina pigesne smile.gif O dariau taip: baze-topas-2 nagu lako sluoksniai-topas. Laikosi puikiausiai kaip ir lakavimas ant geliniu nagu bigsmile.gif Ir spalvu nereikia prisipirkti - is esamu resursu galima pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2012 03 27, 20:58)
O as sau dejau siandien PN 9.5 juoda su trupuciu blizguciu ir ant virsaus PN 3.2 perlamutra,(panasus i ibd sea perl), gavosi vioooletiniai perlamutriniai.
Juoda spalva laikiau 2k po 2 min, (kazkas rekomendavo kad tamsias spalvas reikia palayk ilgiau) tai kai lakavau ant virsaus perlamutra teptukas nesitepliojo nuo juodos spalvos, ir pabraukus su ranka beveik nelipo.

gal butu imanoma pamatyt kaip 3,2 atrodo realiai?
Papildyta:
QUOTE(Klajone @ 2012 03 27, 21:37)
As sestadieni dariau eksperimenta - vietoj gelines spalvos dejau paprasta nagu laka. Viskas super  thumbup.gif  tik savikaina pigesne smile.gif O dariau taip: baze-topas-2 nagu lako sluoksniai-topas. Laikosi puikiausiai kaip ir lakavimas ant geliniu nagu  bigsmile.gif  Ir spalvu nereikia prisipirkti - is esamu resursu galima pasidaryti.

idomu.. g.gif as ir sitaip esu bandzius, bet man viskas susitrauke..
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 03 27, 13:56)
JEI AS NORIU FREZA NUSIPIRKTI 180LT IS JAV TAI KIEK REIKES MUITO SUMOKET?O APEITI MOKESTI KAIP NORS GALIMA?

Jeigu imanoma susisiekti su pardaveju (pvz perki is ebay), prasyk kad ant siuntinio zymetu "gift", arba "samples". As taip prasiau, ir uz 140lt vertes siuntini nebuvo jokiu mokesciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2012 03 27, 21:58)

Cia gal dar nuo firmos priklauso, man PN irgi nesiteplioja tamsios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 03 27, 21:41)

idomu..  g.gif as ir sitaip esu bandzius, bet man viskas susitrauke..

Gal nenuriebalinai naguciu pabaigus arba laka uzlakavai ant bazes?
Reikia daryti viska iprastai, tik praleisti spalva. Nuriebalinimas-baze-topas-nuriebalinimas. Gaunasi paprastas skaidrus gelinis nagas. Tada ant jo ir lakuoji nagu laka. Lygiai taip, kaip ant geliniu priaugintu nagu daro paprasta lakavima smile.gif O laikymo esme tame ir yra, kad lakas lakuojamas ant gelinio pagrindo, kuris neisskiria riebalo, kaip naturalus nagas. Vienintelis menkas nepatogumas - kad laka reikia dziovinti. Bet ant gelio jis labai greit dziusta smile.gif
Atsakyti