Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Panelės, turiu klausimą 4u.gif kaip naudojate akutes nagų dailei, tai kada jas dedate? Nes aš dedu tada kai jau uždedu Topą, tačiau man jos po dienos jau ir nukrenta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 03 27, 20:41)
o laikymuisi turi itakos sluoksniu skaicius?

nu ne, bent jau pas mane smile.gif
Papildyta:
QUOTE(joanellea @ 2012 03 27, 20:49)
Panelės, turiu klausimą 4u.gif  kaip naudojate akutes nagų dailei, tai kada jas dedate? Nes aš dedu tada kai jau uždedu Topą, tačiau man jos po dienos jau ir nukrenta doh.gif

Topas-akute-topas
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 03 27, 20:49)
nu ne, bent jau pas mane  smile.gif

aciu uz informacija, zinosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 27, 19:05)
tai jeigu dabar jau pilnai pasidarei- tai belieka pasiausti-pabafikuoti nagus ant kuriu nori pieshti, o tada nupieshus dar karta deti Topa g.gif

O jeigu nebuciau uzdejus jau topo tai ant antro spalvos sluoksnio piesti,ar kaip?;] blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 03 27, 20:47)
o tu pasibandyk good goosip i vidurini sluoksni deti-vienas hot red, antras goosip ir vel red, ta pati galima ir su kitomis spalvomis daryti, as dar su black cherry berry ar stand out darau, gaunasi toks subtilus blizgutis, bet kas megsta rimtus blizgucius tai gali ir nepatikti...  blush2.gif

reiks pameginti 4u.gif as pradzioj nusilakavau du sluoksnius hot red ir tik tada pagalvojau, kad pamaisyt spalvas biggrin.gif
Papildyta:
Merginos, ar meginot su siais geliais dirbti?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 27, 20:45)
unsure.gif O tai kas nutiko ?

Nžn dėjau 3 sluoksnius HG juodos spalvos, tada uždėjau ant galiukų topą į lempą ir tada nuvaliau lipnumą, ir šūds nusivalė vietom prie odelių spalva doh.gif ir jei atvirai man ne labai gražiai atrodo, atrodo kaip neišbaigtas darbas iki galo.... Vakar dariau kolegei su violetine, tai jai gražu, o man ne schmoll.gif

Tai kaip ir sakiau mano nagučiai:
Bazė
Topas
Topas mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2012 03 27, 19:51)
O jeigu nebuciau uzdejus jau topo tai ant antro spalvos sluoksnio piesti,ar kaip?;] blush2.gif

Na taip, as jei piesiu ant spalvos- tai sausu teptuku persibraukiu lipnuma, kad lengviau piesti butu, arba velgi lengvai plokeliu perbraukiu nuvalius lipnuma...o po piesinio va topa ir vsio.

ingeborgita2 g.gif hm idomu kodel pasivale spalva g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 27 kovo 2012 - 20:10
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 27, 21:10)
ingeborgita2  g.gif hm idomu kodel pasivale spalva g.gif

Aga g.gif man irgi įdomu.... Ir kolegei kaip dariau lygiai tas pats tik,kad pas ją netaip žymiai kaip pas mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 27, 20:14)
Aga  g.gif man irgi įdomu.... Ir kolegei kaip dariau lygiai tas pats tik,kad pas ją netaip žymiai kaip pas mane  doh.gif

O po kiek min laikei juoda spalva? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 27, 20:02)
Nžn dėjau 3 sluoksnius HG juodos spalvos, tada uždėjau ant galiukų topą į lempą ir tada nuvaliau lipnumą, ir šūds nusivalė vietom prie odelių spalva  doh.gif  ir jei atvirai man ne labai gražiai atrodo, atrodo kaip neišbaigtas darbas iki galo.... Vakar dariau kolegei su violetine, tai jai gražu, o man ne schmoll.gif

Vat man tas pats buvo su raudona spalva doh.gif doh.gif Bet dariau draugei su IBD Smoked plum ir vienas nagas ten kazkaip negraziai pasidenge, tai sakau- davai perdarom, bet dabar pasibaigiam ta ranka, nu ir kaisiojom ta ranka su tuo nagu i lempa, kol visus sluoksnius sudejau ant kitu nagu ir kai as nuvalinejau lipnuma, tai zinok nu super laikesi ta spalva, niekur nenusivale, tai man irgi kilo ta mintis, kad reikia tam matiskumui isgauti ilgiau palaikyt lempoj rankas, vat.
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 27, 20:37)
Vat man tas pats buvo su raudona spalva doh.gif  doh.gif  Bet dariau draugei su IBD Smoked plum ir vienas nagas ten kazkaip negraziai pasidenge, tai sakau- davai perdarom, bet dabar pasibaigiam ta ranka, nu ir kaisiojom ta ranka su tuo nagu i lempa, kol visus sluoksnius sudejau ant kitu nagu ir kai as nuvalinejau lipnuma, tai zinok nu super laikesi ta spalva, niekur nenusivale, tai man irgi kilo ta mintis, kad reikia tam matiskumui isgauti ilgiau palaikyt lempoj rankas, vat.

pati nebandziau, nes man sis variantas seipsau, bet kiek masciau-tai sutinku su situ teiginiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 03 27, 20:59)

Papildyta:
Merginos, ar meginot su siais geliais dirbti?

ar cia tie kurios dauguma peikiat?
Atsakyti