Panelės, turiu klausimą kaip naudojate akutes nagų dailei, tai kada jas dedate? Nes aš dedu tada kai jau uždedu Topą, tačiau man jos po dienos jau ir nukrenta
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 03 27, 20:41)
o laikymuisi turi itakos sluoksniu skaicius?
nu ne, bent jau pas mane
Papildyta:
QUOTE(joanellea @ 2012 03 27, 20:49)
Panelės, turiu klausimą kaip naudojate akutes nagų dailei, tai kada jas dedate? Nes aš dedu tada kai jau uždedu Topą, tačiau man jos po dienos jau ir nukrenta
Topas-akute-topas
QUOTE(nila_ks @ 2012 03 27, 20:49)
nu ne, bent jau pas mane
aciu uz informacija, zinosiu
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 27, 19:05)
tai jeigu dabar jau pilnai pasidarei- tai belieka pasiausti-pabafikuoti nagus ant kuriu nori pieshti, o tada nupieshus dar karta deti Topa
O jeigu nebuciau uzdejus jau topo tai ant antro spalvos sluoksnio piesti,ar kaip?;]
QUOTE(ritukas1 @ 2012 03 27, 20:47)
o tu pasibandyk good goosip i vidurini sluoksni deti-vienas hot red, antras goosip ir vel red, ta pati galima ir su kitomis spalvomis daryti, as dar su black cherry berry ar stand out darau, gaunasi toks subtilus blizgutis, bet kas megsta rimtus blizgucius tai gali ir nepatikti...
reiks pameginti as pradzioj nusilakavau du sluoksnius hot red ir tik tada pagalvojau, kad pamaisyt spalvas
Papildyta:
Merginos, ar meginot su siais geliais dirbti?
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 27, 20:45)
O tai kas nutiko ?
Nžn dėjau 3 sluoksnius HG juodos spalvos, tada uždėjau ant galiukų topą į lempą ir tada nuvaliau lipnumą, ir šūds nusivalė vietom prie odelių spalva ir jei atvirai man ne labai gražiai atrodo, atrodo kaip neišbaigtas darbas iki galo.... Vakar dariau kolegei su violetine, tai jai gražu, o man ne
Tai kaip ir sakiau mano nagučiai:
Bazė
Topas
Topas
QUOTE(Cle0 @ 2012 03 27, 19:51)
O jeigu nebuciau uzdejus jau topo tai ant antro spalvos sluoksnio piesti,ar kaip?;]
Na taip, as jei piesiu ant spalvos- tai sausu teptuku persibraukiu lipnuma, kad lengviau piesti butu, arba velgi lengvai plokeliu perbraukiu nuvalius lipnuma...o po piesinio va topa ir vsio.
ingeborgita2 hm idomu kodel pasivale spalva
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 27, 21:10)
ingeborgita2 hm idomu kodel pasivale spalva
Aga man irgi įdomu.... Ir kolegei kaip dariau lygiai tas pats tik,kad pas ją netaip žymiai kaip pas mane
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 27, 20:14)
Aga man irgi įdomu.... Ir kolegei kaip dariau lygiai tas pats tik,kad pas ją netaip žymiai kaip pas mane
O po kiek min laikei juoda spalva?
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 27, 20:02)
Nžn dėjau 3 sluoksnius HG juodos spalvos, tada uždėjau ant galiukų topą į lempą ir tada nuvaliau lipnumą, ir šūds nusivalė vietom prie odelių spalva ir jei atvirai man ne labai gražiai atrodo, atrodo kaip neišbaigtas darbas iki galo.... Vakar dariau kolegei su violetine, tai jai gražu, o man ne
Vat man tas pats buvo su raudona spalva Bet dariau draugei su IBD Smoked plum ir vienas nagas ten kazkaip negraziai pasidenge, tai sakau- davai perdarom, bet dabar pasibaigiam ta ranka, nu ir kaisiojom ta ranka su tuo nagu i lempa, kol visus sluoksnius sudejau ant kitu nagu ir kai as nuvalinejau lipnuma, tai zinok nu super laikesi ta spalva, niekur nenusivale, tai man irgi kilo ta mintis, kad reikia tam matiskumui isgauti ilgiau palaikyt lempoj rankas, vat.
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 27, 20:37)
Vat man tas pats buvo su raudona spalva Bet dariau draugei su IBD Smoked plum ir vienas nagas ten kazkaip negraziai pasidenge, tai sakau- davai perdarom, bet dabar pasibaigiam ta ranka, nu ir kaisiojom ta ranka su tuo nagu i lempa, kol visus sluoksnius sudejau ant kitu nagu ir kai as nuvalinejau lipnuma, tai zinok nu super laikesi ta spalva, niekur nenusivale, tai man irgi kilo ta mintis, kad reikia tam matiskumui isgauti ilgiau palaikyt lempoj rankas, vat.
pati nebandziau, nes man sis variantas seipsau, bet kiek masciau-tai sutinku su situ teiginiu
QUOTE(nila_ks @ 2012 03 27, 20:59)
ar cia tie kurios dauguma peikiat?