Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sylvia @ 2012 03 27, 13:56)
JEI AS NORIU FREZA NUSIPIRKTI 180LT IS JAV TAI KIEK REIKES MUITO SUMOKET?O APEITI MOKESTI KAIP NORS GALIMA?

apeiti negalima. Paprašyk pardavėjo, kad užrašytų sumą iki 75 Lt. ir parašytų "Refurbished" 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif ,
na ir pripliurpėt, va aš atidirbau tris darbo dienas, šiandien laisva ir ryt vėl į darbelį.

Na mano nagiukai jau baisūs, tai parsinešiau namučio susitvarkyti juos. Darysiu juodą matą su blizgiu galiuku. Vėliau jei pavyks pasidaryti blush2.gif įkelsiu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos ;] kada galima lakuoti paprastu laku ant gelinio? daile ta prasme. nes as dabar pasidariau prancuza ir noriu kazka nusipaisyti. tai galiu paisyti,o tada vel topa ir i lempa?;] ar kaip? ;] blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Merginos, gal galetu parasyti i az manikiuriste-pedikiuriste su patirtimi. Butu dar geriau gerai, kad galetu i namus reguliariai atvaziuoti.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2012 03 27, 16:19)
Sveikos ;] kada galima lakuoti paprastu laku ant gelinio? daile ta prasme. nes as dabar pasidariau prancuza ir noriu kazka nusipaisyti. tai galiu paisyti,o tada vel topa ir i lempa?;] ar kaip? ;]  blush2.gif  unsure.gif

tai jeigu dabar jau pilnai pasidarei- tai belieka pasiausti-pabafikuoti nagus ant kuriu nori pieshti, o tada nupieshus dar karta deti Topa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimučiukas @ 2012 03 27, 17:39)
Merginos, gal galetu parasyti i az manikiuriste-pedikiuriste su patirtimi. Butu dar geriau gerai, kad galetu i namus reguliariai atvaziuoti....  4u.gif

A tai miestas koks? biggrin.gif Nes su patirtim cia ne viena yra, tik visos is skirtingu miestu 4u.gif
Atsakyti
bandziau isgauti kazka naujo is turimu triju spalvyciu...

1. 1 sluoksnis red roses ir 1 sluoksnis light elegant
2. 1 sluoksnis exhale ir 1 sluoksnis light elegant
3. 1 sluoksnis light elegant ir ant galiuko su kempinele red roses (si varianta bandysiu sau kai pasiauginsiu nagus)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 27, 17:01)
Na mano nagiukai jau baisūs, tai parsinešiau namučio susitvarkyti juos. Darysiu juodą matą su blizgiu galiuku. Vėliau jei pavyks pasidaryti  blush2.gif įkelsiu foto  mirksiukas.gif

Š...... š.... š.... doh.gif niekas nesigavo..... verysad.gif sėdžiu db ir tirpinu kliurkas verysad.gif , nžn ką dėtis nes pasiemiau tik juodą spalvą doh.gif , jaučiu bus, kad bus skaidrūs.... rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien meginau su HG toki varianta rolleyes.gif : du sluoksniai hot rod red ir du sluoksniai good gossip. Truputi, gal daugoka sluoksniu, bet taip sove i galva, tai ir padariau thumbup.gif Man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 03 27, 20:10)
Siandien meginau su HG toki varianta  rolleyes.gif :  du sluoksniai hot rod red ir du sluoksniai good gossip. Truputi, gal daugoka sluoksniu, bet taip sove i galva, tai ir padariau  thumbup.gif Man patiko  smile.gif

o laikymuisi turi itakos sluoksniu skaicius?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 27, 19:08)
Š...... š.... š....  doh.gif niekas nesigavo..... verysad.gif sėdžiu db ir tirpinu kliurkas verysad.gif , nžn ką dėtis nes pasiemiau tik juodą spalvą  doh.gif , jaučiu bus, kad bus skaidrūs.... rolleyes.gif

unsure.gif O tai kas nutiko ?
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 03 27, 21:10)
Siandien meginau su HG toki varianta  rolleyes.gif :  du sluoksniai hot rod red ir du sluoksniai good gossip. Truputi, gal daugoka sluoksniu, bet taip sove i galva, tai ir padariau  thumbup.gif Man patiko  smile.gif

o tu pasibandyk good goosip i vidurini sluoksni deti-vienas hot red, antras goosip ir vel red, ta pati galima ir su kitomis spalvomis daryti, as dar su black cherry berry ar stand out darau, gaunasi toks subtilus blizgutis, bet kas megsta rimtus blizgucius tai gali ir nepatikti... blush2.gif
Atsakyti