QUOTE(sau_lu_te @ 2012 03 27, 08:11)
biski nesupratau... tai ryskias spalvas lempoje laikyti 4min, o ne 2min?
Tamsiom spalvom- kaip minimum 3 min
Taip,kad palaikius 4 tikrai bus ramiau negu 2
Papildyta:
QUOTE(SYRIA @ 2012 03 27, 08:18)
Skystas ir man jis,bet po triju sluoksniu atrode jau graziai
Beje kas turit Harmony Pink Smoothie,ar jums nesunkiai dengiasi,nes vat sis tai man ir po triju sluoksniu nelabai...gal kazka blogai darau
Beje lakavau draugei su siuo,tai po 2 savaitciu ji kuo graziausiai nusilupo laka nuo nagu(pradejo atsokineti krastuose),ka bogai padariau,per arti prilakavau?
Daug gali priezasciu buti, ir sunku jas pasakyt kai nematom kaip jus dirbat, kaip ten lakuojat..Gali buti ir per arti odeliu, gali but , kad blogai "uzklijavai" nago krashteli palikai nepervesta gal kur su topu ar spalva, gal blogai paruosti naguciai buvo, o gal tiesiog jos nagams 2 savaites yra limitas uv lakavimui....
Papildyta:
QUOTE(sylvia @ 2012 03 27, 08:12)
vakar lakavau su IBD Just - UV Nagų lakas Just Plum Raven vienu zodziu koks skystas jisai. lakavau 3 sluoksnius, o jisai dar siek tiek persisviete.ir dar nuo nago galiuku traukiasi i vidu.ir spalva ne tokia ryski kaip ant tipsu nagavitoj.vienu zodziu susinervinau.ar jisai istikruju toks skystas?
Taip taip, skystokas jis, bet man per 3 sluoksnius visai graziai pasidengia
Nepergyvenk su laiku, laka darinejant, su juo dirbant, jis nuo oro siek tiek turetu aptirsteti, o tada ir lakuot bus zymiai lengviau