Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sylvia @ 2012 03 27, 09:12)
vakar lakavau su IBD Just - UV Nagų lakas Just Plum Raven vienu zodziu koks skystas jisai. lakavau 3 sluoksnius, o jisai dar siek tiek persisviete.ir dar nuo nago galiuku traukiasi i vidu.ir spalva ne tokia ryski kaip ant tipsu nagavitoj.vienu zodziu susinervinau.ar jisai istikruju toks skystas?

Skystas ir man jis,bet po triju sluoksniu atrode jau graziai 4u.gif Beje kas turit Harmony Pink Smoothie,ar jums nesunkiai dengiasi,nes vat sis tai man ir po triju sluoksniu nelabai...gal kazka blogai darau g.gif Beje lakavau draugei su siuo,tai po 2 savaitciu ji kuo graziausiai nusilupo laka nuo nagu(pradejo atsokineti krastuose),ka bogai padariau,per arti prilakavau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 03 27, 08:11)
biski nesupratau... tai ryskias spalvas lempoje laikyti 4min, o ne 2min?

Tamsiom spalvom- kaip minimum 3 min 4u.gif Taip,kad palaikius 4 tikrai bus ramiau negu 2 biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(SYRIA @ 2012 03 27, 08:18)
Skystas ir man jis,bet po triju sluoksniu atrode jau graziai 4u.gif Beje kas turit Harmony Pink Smoothie,ar jums nesunkiai dengiasi,nes vat sis tai man ir po triju sluoksniu nelabai...gal kazka blogai darau g.gif Beje lakavau draugei su siuo,tai po 2 savaitciu ji kuo graziausiai nusilupo laka nuo nagu(pradejo atsokineti krastuose),ka bogai padariau,per arti prilakavau? g.gif

Daug gali priezasciu buti, ir sunku jas pasakyt kai nematom kaip jus dirbat, kaip ten lakuojat..Gali buti ir per arti odeliu, gali but , kad blogai "uzklijavai" nago krashteli palikai nepervesta gal kur su topu ar spalva, gal blogai paruosti naguciai buvo, o gal tiesiog jos nagams 2 savaites yra limitas uv lakavimui....
Papildyta:
QUOTE(sylvia @ 2012 03 27, 08:12)
vakar lakavau su IBD Just - UV Nagų lakas Just Plum Raven vienu zodziu koks skystas jisai. lakavau 3 sluoksnius, o jisai dar siek tiek persisviete.ir dar nuo nago galiuku traukiasi i vidu.ir spalva ne tokia ryski kaip ant tipsu nagavitoj.vienu zodziu susinervinau.ar jisai istikruju toks skystas?

Taip taip, skystokas jis, bet man per 3 sluoksnius visai graziai pasidengia smile.gif Nepergyvenk su laiku, laka darinejant, su juo dirbant, jis nuo oro siek tiek turetu aptirsteti, o tada ir lakuot bus zymiai lengviau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 27 kovo 2012 - 08:52
QUOTE(SYRIA @ 2012 03 27, 08:18)

Tas lengvai nusilupo iš tiesu ne visada buna lengvai. Maniskes irgi lengvai lupinejosi pačios kol Nagai tiek susilpnejo, kad paskui nei bėgti nei rėkti doh.gif ir tai tikrai nereiskia kad aš blogai dirbau ar kažko nedadariau. Kitas dalykas laukai be blizgucio, spindesio ir t.t. T.y. Emaliniai, laikosi prasčiau.
Atsakyti
Na lakuot ateis siandien su ibd kokia ryskesne,paziuresiu kiek atlaikys jai g.gif aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
o kiek laiko jus uztrinka padaryt manikiura ir gelini lakavima?
ir dar jei lakuoju tamsia spalva tai kiekviena sluoksni reikia minimum 3 minutes laikyt? ar tik antra spalvos sluoksni? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 03 27, 09:44)
o kiek laiko jus uztrinka padaryt manikiura ir gelini lakavima?
ir dar jei lakuoju tamsia spalva tai kiekviena sluoksni reikia minimum 3 minutes laikyt? ar tik antra spalvos sluoksni? smile.gif

Iki valandos ax.gif
Atsakyti
merginos gal ne į tema ,bet reikia jūsų pagalbos gal kuri žinot kaip susisiekti su www.beautywests.com tarpininke? ax.gif
arba gal pačios esat ką siuntusios iš čia?niekaip nerandu siuntimo įkainių jeigu pačiai siustis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikee23: 27 kovo 2012 - 10:44
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 03 27, 09:11)
biski nesupratau... tai ryskias spalvas lempoje laikyti 4min, o ne 2min?

Taip, tada spalvyte labiau uzdziusta ir nedazo topo teptuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikee23 @ 2012 03 27, 10:43)
merginos gal ne į  tema ,bet reikia jūsų pagalbos gal kuri žinot kaip susisiekti su www.beautywests.com  tarpininke? ax.gif
arba gal pačios esat ką siuntusios iš čia?niekaip nerandu siuntimo įkainių jeigu pačiai siustis  blush2.gif

http://www.supermama...?...mp;s=&f=139 kalnai tarpininkiu, eikit ir klauskit kuri uzsakineja butent is sito puslapiuko 4u.gif O paciai jeigu siustis - tai reik nevirsyti 75 lt sumos, kad neuzdetu muito doh.gif O plius man rodos nemokamas siuntimas tik nuo 100 doleriu sumos....O tokia suma jei pati uzsisakinesi-gausi vo is LT muitines "dovanele" susimoketi vos ne dvigubai doh.gif As geriau rinkciaus per tarpininkus ax.gif
Atsakyti
Jolkuce ačiū ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 27, 11:11)
http://www.supermama...?...mp;s=&f=139  kalnai tarpininkiu, eikit ir klauskit kuri uzsakineja butent is sito puslapiuko 4u.gif  O paciai jeigu siustis - tai reik nevirsyti 75 lt sumos, kad neuzdetu muito doh.gif  O plius man rodos nemokamas siuntimas tik nuo 100 doleriu sumos....O tokia suma jei pati uzsisakinesi-gausi vo is LT muitines "dovanele" susimoketi vos ne dvigubai doh.gif As geriau rinkciaus per tarpininkus ax.gif

JEI AS NORIU FREZA NUSIPIRKTI 180LT IS JAV TAI KIEK REIKES MUITO SUMOKET?O APEITI MOKESTI KAIP NORS GALIMA?
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 03 27, 13:56)
JEI AS NORIU FREZA NUSIPIRKTI 180LT IS JAV TAI KIEK REIKES MUITO SUMOKET?O APEITI MOKESTI KAIP NORS GALIMA?

Nu tokiu ziniu neturiu, nemuitininke as biggrin.gif
Atsakyti