Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(donatiki @ 2012 03 25, 16:19)
pagrindas PN 5,2 ir ant galiuku PN 8,5 auksinis blizgius  smile.gif  na ir taskuciai juodi  smile.gif
man labai graziai ziurisi  smile.gif
ir itariu kad su pagrindo spalva, su 1 sluoksniu prancuzas labai graziai atrodytu  4u.gif

o taskucius su paprastu laku ar su geliniu darei?
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 25, 15:43)
Nera cia uz ka dekot-kuom galim tuom dalinames 4u.gif  biggrin.gif
Nelaikyk bazes ilgiau nei viena minute, nes paskui ir gramdai issijuosus, o tas nagams ne i gera 4u.gif
Nu jez marija doh.gif  doh.gif  riksmo daugiau nei, kad buvo issakyta nuomones biggrin.gif

jauciu as pasilpnejusius nagucius, nors jie niekada ir nebuvo super geri...
vadinasi teks isiminti baze neilgiau 1min, spalva 2min... baze laikydavau kazkodel 2min dazniausiai, o spalva kartais net 3min, ypac antra sluoksni...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 03 25, 15:30)
jauciu as pasilpnejusius nagucius, nors jie niekada ir nebuvo super geri...
vadinasi teks isiminti baze neilgiau 1min, spalva 2min... baze laikydavau kazkodel 2min dazniausiai, o spalva kartais net 3min, ypac antra sluoksni...

Tikrai nereikia, uztenka bazei 1min(taip rekomenduojama) o spalvai uztenka 2min, as niekad ilgiau nelaikius, nes lempa issijungia po 2min biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
norejau jusu pasilkaust jeigu as turiu ezflow bonderi ,tada gal nereikia pirktis pvz harmony bond? smile.gif
isanksto dekoju uz atsakyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nikee23 @ 2012 03 25, 15:44)
sveikos merginos  4u.gif
norejau jusu pasilkaust jeigu as turiu ezflow bonderi ,tada gal nereikia pirktis pvz harmony bond? smile.gif 
isanksto dekoju uz atsakyma  ax.gif

Tikrai nereikia 4u.gif Visas priemones galima miksuoti.
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 25, 16:35)
Tikrai nereikia, uztenka bazei 1min(taip rekomenduojama) o spalvai uztenka 2min, as niekad ilgiau nelaikius, nes lempa issijungia po 2min biggrin.gif

man vis atrodo kad bus neisdziuve... blush2.gif
Atsakyti
ismeginau savo IBD just gel balta geli prancuzui.nu jisai man per labai jau skystas, ir toks jausmas kad blogai ismaisytas.nors as ji rankose sukiojau. ir reikejo 2 sluoksniu.siaip esu dirbusi su CND SHELAC'U ir nobility lechat .tai jie boliai mieniai tirsti ir pakanka 1 sluoksnio.gal kas galit pasiulyti koki kita balta geli'??
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 03 25, 15:57)
man vis atrodo kad bus neisdziuve... blush2.gif

Isdziuna viskas ten buna gerai 4u.gif

QUOTE(sylvia @ 2012 03 25, 16:06)
gal kas galit pasiulyti koki kita balta geli'??

NSI bandykit 4u.gif Man jis labai patinka, tirstas, gerai pigmentuotas.
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 03 25, 16:06)
ismeginau savo IBD just gel balta geli prancuzui.nu jisai man per labai jau skystas, ir toks jausmas kad blogai ismaisytas.nors as ji  rankose sukiojau. ir reikejo 2 sluoksniu.siaip esu dirbusi su CND SHELAC'U ir nobility lechat .tai jie boliai mieniai tirsti ir pakanka 1 sluoksnio.gal kas galit pasiulyti koki kita balta geli'??

NSI 4u.gif
Atsakyti
mergaites, gal kuri turit pasirinkusios puslapiuku su daile geliniam lakavimui? pabai buciau dekinga, jei pasidalintumet 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 25, 15:21)
o taskucius su paprastu laku ar su geliniu darei?

su geliniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 24, 23:32)
niu labai grazu  wub.gif tik kazi kaip laikysis...  g.gif
tai jus tiesiog be top'o nuiminejot lipnuma? ar spalva kartu nenusiiminejo? g.gif

jo,be topo. topo tepiau galiukam tik, kad blizgedu. negera ibd juoda. reikejo daugiau sluoksniu, kokius 5 tepiau smile.gif bet plonycius, labai spalva be pigmento. spalva biskuti nusivalinejo, ne daug
tikiuosi, laikys

QUOTE(Emsija @ 2012 03 25, 13:23)
Mano patarimas is asmenines patirties, nesvaistykit pinigu prastesniems pirkiniams, geriau pora lituku brangiau, bet susipirkit viska is pvz amazon arba ebay ibd just gel polish firmos, bazes, lakus, tikrai nera brangu parsisiust. Bet nenusivilsit garantuoju, bus lengva lakuotis, nesigarbanos lakas storiau netycia padengus it tt.. As tikrai isbandziau ir perfect nails ir visokio kinietisko pigaus slamsto, bet mano bandymai galiausiai privede prie sios ir kitu amerikieciu firmu 4u.gif
Papildyta:
O beje, ar jums nekilo klausimas, kas yra perfect nails laku gamintojas, ant buteliuko parasyta tik kas platina, o kas gamina? Ar kas nors zinot?

o man spalvos visos patinka, visu firmu. tiesiok PN baze ir topas man prilipo geriausiai, tai ir naudoju. kazkaip nei uz, nei pries nesu
Atsakyti