Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 24, 23:22)
Sakei lyg, kad pertekliaus bazes nenuimi g.gif o tas itakoja lako nuemima. Kitas dalykas gali buti per ilgai baze lempoj laikai, ne 1min bet ilgiau.... dar gali buti tirpiklis netinkamas, dar gali buti pasiausimas nepakankamas...  na va lyg viska surasiau biggrin.gif
Papildyta:

Na kelis kartus ta acetonini valikli panaudojus nieko nenutiks, bet po daugiau kartu nagai liks kaip popierius 4u.gif
Harmony nuemejas superinis daiktas, jis labai gerai nutirpina 4u.gif Aplamai visi tie originalus tirpikliai tiek Harmony tiek OPI tiek Orly...jie visi gerai atlieka savo darba, tik visos pagal save atsirenkam, vienoms kvapas nepatinka, kitoms vel kas, bet as siulyciau nepagailet pinigu nagu saskaita ir isigyt normalu tirpikli 4u.gif

Esu labai dekinga jums, tamosiuke, uz kantrybe... jus man labai daug suteikete patarimu nuo pat pradzios, dar kai net lakuot neisejo... Indrushka uz lempos patikrinima ir patarimus.
ir zinoma esu dekinga ir kitoms merginoms uz supratinguma ir pagalba.

baze nuimu, bet gal negerai nuimu... teks pamastyt sita dalyka ir daryt kruopsciau... o palaikau beveik 2min, va cia tai dabar issiaiskinau, kad tik 1min reik... naudoju harmony nuemeja, jau pazaidziau su tais paprastais, gana... pasiausimas tai jau ant dildes matesi spalva, tai galvojau gerai pasiausiau... nu dar teks mokytis ir mokytis nuiminet...
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 03 25, 12:47)
gamina vokieciai. Ir nereikia cia varyt ant PN. O as nematau reikalo pirkt brangesnes priemones, jei PN laiko be priekaistu 3 sav ir daugiau. nusiima labai gerai, dengiasi taip pat, spalvyciu graziu yra, niekas ten nesigarbanoja ir pan, o jei lakuojat storais sluoksniais, tai bet koks tas lakas susigarbanos... taip kad nereik pilt pamazgu ant to kas kitu yra tikrai patikrinta ir megiama.

na as nepilu pamazgu, tiesiog dalinuosi asmenine patirtim, mano ji neigiama, jusu teigiama, jus galit lygiai taip pat kaip as pasidalint savo nuomone smile.gif kas nores tas isbandys ir atsirinks pagal save kas patinka, kas ne. O jei klausia patarimo, kiekvienas gali patart pagal savo patirti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 25, 13:41)
na as nepilu pamazgu, tiesiog dalinuosi asmenine patirtim, mano ji neigiama, jusu teigiama, jus galit lygiai taip pat kaip as pasidalint savo nuomone smile.gif kas nores tas isbandys ir atsirinks pagal save kas patinka, kas ne. O jei klausia patarimo, kiekvienas gali patart pagal savo patirti 4u.gif

Kaip gali atsirinkti kai yra pasakoma "nepirkite PN"?
Jei sakytumete "man nepatiko PN" tada butu galima tai vadinti jusu nuomone.

Beje yra PN ar tai dvi spalvos kurios storai labai dengiasi, bet ne visos, ir yra ju senasis leidimas kuris buvo Sh, gal jus ji ir bandete. Arba butent sias spalvas.

O jus pabandykit vel su kokia nebandyta spalva pasilakuoti, gal pasikeis nuomone, ir nereikes cia bereikalo kitu kurstyti.

Buciau Lietuvoj, pati paskolinciau spalvu, kad tik ismegintumete.
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 03 25, 13:04)
Esu labai dekinga jums, tamosiuke, uz kantrybe... jus man labai daug suteikete patarimu nuo pat pradzios, dar kai net lakuot neisejo... Indrushka uz lempos patikrinima ir patarimus.
ir zinoma esu dekinga ir kitoms merginoms uz supratinguma ir pagalba.

baze nuimu, bet gal negerai nuimu... teks pamastyt sita dalyka ir daryt kruopsciau... o palaikau beveik 2min, va cia tai dabar issiaiskinau, kad tik 1min reik... naudoju harmony nuemeja, jau pazaidziau su tais paprastais, gana... pasiausimas tai jau ant dildes matesi spalva, tai galvojau gerai pasiausiau... nu dar teks mokytis ir mokytis nuiminet...

As dirbu su PN, kolkas nuimineju sau su acetonu (laukiu harmony removerio thumbup.gif ) tai man nusiima paliginti gerai, vos koks vienas kitas gabaliukas buna pasilikes ant nago kuri reiki jau rankiniu budu nukrapstyti, o esu darius ir su nuvalyta baze ir nevalyta, ir su lipnumu nuo jos nuvalytu pries dengian spalva, tai nepastebjau didelio skirtumo nuimant, tik man laikosi lakas daug geriau kai visiskai nenuimu bazes pertekliaus mirksiukas.gif
Nes man nagai plonyciai ir sluoksniuojasi visa gyvenima, tai laikosi trumpai spalva labai doh.gif
Atsakyti
[quote=Gladness,2012 03 25, 14:17]
Kaip gali atsirinkti kai yra pasakoma "nepirkite PN"?
Jei sakytumete "man nepatiko PN" tada butu galima tai vadinti jusu nuomone.

Beje yra PN ar tai dvi spalvos kurios storai labai dengiasi, bet ne visos, ir yra ju senasis leidimas kuris buvo Sh, gal jus ji ir bandete. Arba butent sias spalvas.

O jus pabandykit vel su kokia nebandyta spalva pasilakuoti, gal pasikeis nuomone, ir nereikes cia bereikalo kitu kurstyti.

Ne nebebandysiu aciu, bandziau keturias spalvas, viena is ju labai super grazia nr.5.5, sita buvo gaila ismest, ja nelakuoju, bet vis dar turiu... Nebepykdysiu jusu merginos, akivaizdu jog per daug jau as cia savo nuomone reiskiau, suprantu jus, nes turbut lygiai taip pat ginciau savo pamegtasias firmas smile.gif Visa gyvenima turiu beda, pirma issakau ka galvoju, o tik veliau pamastau apie pasekmes. O cia tema apie grozi, kuri turi teikti tik teigiamas emocijas. Gyvenkime draugiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 25, 12:41)

Tai ir dalinkites, bet bent jau tai darykite tolerantiskai..
Atsakyti
Nu kur moteros, ten negalima apsieit be karo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 03 25, 12:04)
o palaikau beveik 2min, va cia tai dabar issiaiskinau, kad tik 1min reik... naudoju harmony nuemeja, jau pazaidziau su tais paprastais, gana... pasiausimas tai jau ant dildes matesi spalva, tai galvojau gerai pasiausiau... nu dar teks mokytis ir mokytis nuiminet...

Nera cia uz ka dekot-kuom galim tuom dalinames 4u.gif biggrin.gif
Nelaikyk bazes ilgiau nei viena minute, nes paskui ir gramdai issijuosus, o tas nagams ne i gera 4u.gif

QUOTE(Sonie @ 2012 03 25, 13:42)
Nu kur moteros, ten negalima apsieit be karo  doh.gif

Nu jez marija doh.gif doh.gif riksmo daugiau nei, kad buvo issakyta nuomones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 25, 14:43)
Nera cia uz ka dekot-kuom galim tuom dalinames 4u.gif  biggrin.gif
Nelaikyk bazes ilgiau nei viena minute, nes paskui ir gramdai issijuosus, o tas nagams ne i gera 4u.gif

bet kaip idomu, HG 1min laikyt, o PN per seminara patare laikyt visus sluoksnius po 3 min., ir pertekliaus nereikia nuimti. Seniau laikydavau po 2min, bet kad ir po 3min dabar laikau, nuemimui skirtumo nepastebejau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donatiki: 25 kovo 2012 - 14:56
QUOTE(donatiki @ 2012 03 25, 14:55)
bet kaip idomu, HG 1min laikyt, o PN per seminara patare laikyt visus sluoksnius po 3 min., ir pertekliaus nereikia nuimti. Seniau laikydavau po 2min, bet kad ir po 3min dabar laikau, nuemimui skirtumo nepastebejau  g.gif

Kiekvienas gamintojas juk skirtingus produktus gamina, tai ir darbas su kiekvienu vis kitoks. Harmony jei laikai baze 2-3min- tikrai sunkiai nusiima-isbandytas reikalas 4u.gif Nenuemus bazes pertekliaus, jei jo buvo uztepta negailint-lakas sunkiai dengiasi, subega i sonus...
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 25, 15:03)
Kiekvienas gamintojas juk skirtingus produktus gamina, tai ir darbas su kiekvienu vis kitoks. Harmony jei laikai baze 2-3min- tikrai sunkiai nusiima-isbandytas reikalas 4u.gif Nenuemus bazes pertekliaus, jei jo buvo uztepta negailint-lakas sunkiai dengiasi, subega i sonus...

butent ta ir turejau omenyje smile.gif
Papildyta:
va o pas mane dabar sitoks variantas "einamas" 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 03 25, 16:11)
butent ta ir turejau omenyje  smile.gif
Papildyta:
va o pas mane dabar sitoks variantas "einamas"  4u.gif

pasakok kas susideda bigsmile.gif
kokia pagrindo spalvyte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 25, 15:16)
pasakok kas susideda  bigsmile.gif
kokia pagrindo spalvyte? ax.gif

pagrindas PN 5,2 ir ant galiuku PN 8,5 auksinis blizgius smile.gif na ir taskuciai juodi smile.gif
man labai graziai ziurisi smile.gif
ir itariu kad su pagrindo spalva, su 1 sluoksniu prancuzas labai graziai atrodytu 4u.gif
Atsakyti