QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 24, 23:22)
Sakei lyg, kad pertekliaus bazes nenuimi o tas itakoja lako nuemima. Kitas dalykas gali buti per ilgai baze lempoj laikai, ne 1min bet ilgiau.... dar gali buti tirpiklis netinkamas, dar gali buti pasiausimas nepakankamas... na va lyg viska surasiau
Papildyta:
Na kelis kartus ta acetonini valikli panaudojus nieko nenutiks, bet po daugiau kartu nagai liks kaip popierius
Harmony nuemejas superinis daiktas, jis labai gerai nutirpina Aplamai visi tie originalus tirpikliai tiek Harmony tiek OPI tiek Orly...jie visi gerai atlieka savo darba, tik visos pagal save atsirenkam, vienoms kvapas nepatinka, kitoms vel kas, bet as siulyciau nepagailet pinigu nagu saskaita ir isigyt normalu tirpikli
Papildyta:
Na kelis kartus ta acetonini valikli panaudojus nieko nenutiks, bet po daugiau kartu nagai liks kaip popierius
Harmony nuemejas superinis daiktas, jis labai gerai nutirpina Aplamai visi tie originalus tirpikliai tiek Harmony tiek OPI tiek Orly...jie visi gerai atlieka savo darba, tik visos pagal save atsirenkam, vienoms kvapas nepatinka, kitoms vel kas, bet as siulyciau nepagailet pinigu nagu saskaita ir isigyt normalu tirpikli
Esu labai dekinga jums, tamosiuke, uz kantrybe... jus man labai daug suteikete patarimu nuo pat pradzios, dar kai net lakuot neisejo... Indrushka uz lempos patikrinima ir patarimus.
ir zinoma esu dekinga ir kitoms merginoms uz supratinguma ir pagalba.
baze nuimu, bet gal negerai nuimu... teks pamastyt sita dalyka ir daryt kruopsciau... o palaikau beveik 2min, va cia tai dabar issiaiskinau, kad tik 1min reik... naudoju harmony nuemeja, jau pazaidziau su tais paprastais, gana... pasiausimas tai jau ant dildes matesi spalva, tai galvojau gerai pasiausiau... nu dar teks mokytis ir mokytis nuiminet...