Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sigee @ 2012 03 24, 21:31)
O kaip perfect nails tie uv lakai? Geri jie ar ne?

spalvos grazios, bet su harmony, ibd, ezflow nera ko lyginti. Mano nuomone. Kitoms jis geras. Pabandykit viena spalvike, pati sau pasidarysit isvadas.
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 03 24, 22:30)
nebesuprantu ka darau ne taip, nu nenusiima normaliai man tas HG lakas ir viskas... teko truputi pagramdyti. Jauciu, kad nagai paploneje, visai nusitrumpinau.

o su kuo tu nuimineji? As tauriu paprasta acetonini nagu lako valikli, man labai gerai nusiima. Gal harmony nuemejas koks tausojantis ir to acetono ten ne perdaugiausia, todel sunkiau nusiima? Na cia tik mano speliojimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 03 24, 21:30)
nebesuprantu ka darau ne taip, nu nenusiima normaliai man tas HG lakas ir viskas... teko truputi pagramdyti. Jauciu, kad nagai paploneje, visai nusitrumpinau.

Sakei lyg, kad pertekliaus bazes nenuimi g.gif o tas itakoja lako nuemima. Kitas dalykas gali buti per ilgai baze lempoj laikai, ne 1min bet ilgiau.... dar gali buti tirpiklis netinkamas, dar gali buti pasiausimas nepakankamas... na va lyg viska surasiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Emsija @ 2012 03 24, 21:47)
o su kuo tu nuimineji? As tauriu paprasta acetonini nagu lako valikli, man labai gerai nusiima. Gal harmony nuemejas koks tausojantis ir to acetono ten ne perdaugiausia, todel sunkiau nusiima? Na cia tik mano speliojimas g.gif

Na kelis kartus ta acetonini valikli panaudojus nieko nenutiks, bet po daugiau kartu nagai liks kaip popierius 4u.gif
Harmony nuemejas superinis daiktas, jis labai gerai nutirpina 4u.gif Aplamai visi tie originalus tirpikliai tiek Harmony tiek OPI tiek Orly...jie visi gerai atlieka savo darba, tik visos pagal save atsirenkam, vienoms kvapas nepatinka, kitoms vel kas, bet as siulyciau nepagailet pinigu nagu saskaita ir isigyt normalu tirpikli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 23, 17:08)
Apie šitą, Mūsų nagučiai į kurį yra keliami mūsų pačių lakuoti nagučiai iri paletės

oho kiek spalvu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as net nezinojau apie toki albuma.didelis jums aciu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Emsija,2012 03 24, 23:47]
spalvos grazios, bet su harmony, ibd, ezflow nera ko lyginti. Mano nuomone. Kitoms jis geras. Pabandykit viena spalvike, pati sau pasidarysit isvadas.

O kaip ju bazes? As tiesiog noriu pradeti daryt, nieko neturiu susipirkusi, tad dabar reikia issirinkti viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigee @ 2012 03 24, 21:31)
O kaip perfect nails tie uv lakai? Geri jie ar ne?

Na nusilakavau nagucius butent siom priemonem,is pirmo kart neisejo,lakas sluoksniavos.O kai gavau visa eiga kaip lakuot is forumuotes Justinos,tai puikiai gavos.Vakar tik nusilakavau,matysim kiek laikys,bet gavosi thumbup.gif labai lengvai spalvyte pasidenge smile.gif
Atsakyti
[quote=sigee,2012 03 25, 11:41]
[quote=Emsija,2012 03 24, 23:47]

O kaip ju bazes? As tiesiog noriu pradeti daryt, nieko neturiu susipirkusi, tad dabar reikia issirinkti viska smile.gif
[/quote]

Mano patarimas is asmenines patirties, nesvaistykit pinigu prastesniems pirkiniams, geriau pora lituku brangiau, bet susipirkit viska is pvz amazon arba ebay ibd just gel polish firmos, bazes, lakus, tikrai nera brangu parsisiust. Bet nenusivilsit garantuoju, bus lengva lakuotis, nesigarbanos lakas storiau netycia padengus it tt.. As tikrai isbandziau ir perfect nails ir visokio kinietisko pigaus slamsto, bet mano bandymai galiausiai privede prie sios ir kitu amerikieciu firmu 4u.gif
Papildyta:
O beje, ar jums nekilo klausimas, kas yra perfect nails laku gamintojas, ant buteliuko parasyta tik kas platina, o kas gamina? Ar kas nors zinot?
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 25, 11:23)
Mano patarimas is asmenines patirties, nesvaistykit pinigu prastesniems pirkiniams, geriau pora lituku brangiau, bet susipirkit viska is pvz amazon arba ebay ibd just gel polish firmos, bazes, lakus, tikrai nera brangu parsisiust. Bet nenusivilsit garantuoju, bus lengva lakuotis, nesigarbanos lakas storiau netycia padengus it tt.. As tikrai isbandziau ir perfect nails ir visokio kinietisko pigaus slamsto, bet mano bandymai galiausiai privede prie sios ir kitu amerikieciu firmu 4u.gif
Papildyta:
O beje, ar jums nekilo klausimas, kas yra perfect nails laku gamintojas, ant buteliuko parasyta tik kas platina, o kas gamina? Ar kas nors zinot?

gamina vokieciai. Ir nereikia cia varyt ant PN. O as nematau reikalo pirkt brangesnes priemones, jei PN laiko be priekaistu 3 sav ir daugiau. nusiima labai gerai, dengiasi taip pat, spalvyciu graziu yra, niekas ten nesigarbanoja ir pan, o jei lakuojat storais sluoksniais, tai bet koks tas lakas susigarbanos... taip kad nereik pilt pamazgu ant to kas kitu yra tikrai patikrinta ir megiama.
Atsakyti
Truputi ne i tema paklausiu,gal kas is jusu koperuojates ir perkates per ebeju kartu,gal kuri uzsakinejat?Nes as nebandziau niekad pati ir nezinau kaip tai daros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 03 25, 11:47)
gamina vokieciai. Ir nereikia cia varyt ant PN.

Oho kaip piktai cia viskas nuskambejo cool.gif

Emsija, jokio skirtumo kokios firmos lakus pirksi, susigarbanot gali tiek IBD(kas daznai su ju lakais ir nutinka) tiek CND, tiek Harmony, jei storai tepsi-susigarbanos visi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gintare28 @ 2012 03 25, 11:51)
Truputi ne i tema paklausiu,gal kas is jusu koperuojates ir perkates per ebeju kartu,gal kuri uzsakinejat?Nes as nebandziau niekad pati ir nezinau kaip tai daros ax.gif

Panos pacios perkasi arba per tarpininkes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 25, 11:54)

Emsija, jokio skirtumo kokios firmos lakus pirksi, susigarbanot gali tiek IBD(kas daznai su ju lakais ir nutinka) tiek CND, tiek Harmony, jei storai tepsi-susigarbanos visi 4u.gif
Papildyta:

kad zinok jau ir pikta pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 25, 12:54)

Papildyta:

Gal reiks kad kas paaiskintu ir pirktis paciai is ebejaus smile.gif
Atsakyti
]

Na kelis kartus ta acetonini valikli panaudojus nieko nenutiks, bet po daugiau kartu nagai liks kaip popierius 4u.gif
Harmony nuemejas superinis daiktas, jis labai gerai nutirpina 4u.gif Aplamai visi tie originalus tirpikliai tiek Harmony tiek OPI tiek Orly...jie visi gerai atlieka savo darba, tik visos pagal save atsirenkam, vienoms kvapas nepatinka, kitoms vel kas, bet as siulyciau nepagailet pinigu nagu saskaita ir isigyt normalu tirpikli 4u.gif
[/quote]
laba,
visiskai pritariu del nuemejo- jis tikrai geras- tik man zinote kada visiskai nenutirpdo? kai darau prancuziska be pagrindo spalvos- nezinau kas tada atsitinka, na bet ziauru- balta nusiima, o tas persvieciamas sluoksnis tai ne. o su acetonu as nusiimineciau tik extra atveju, visgi jei yra sugalvoti tam spec dalykai, o ypac jei ne sau, o klientams, tai reiketu spec priemones nutirpinimui... nors aisku, kiekvienas renkasi sau geriausia varianta
o as tai i hot rod red ipyliau siek tiek stand out, kad pagyvinti ja, beveik pasiseke blush2.gif
Atsakyti