QUOTE(Beatuk @ 2012 03 19, 22:59)
Sveikos, niekas neatsake, tad pasikartosiu ir butu labai gerai jei kuri atsakytumete
Kodel aptrupejo galiukai? dejau Harmony pagrinda ir topa, o laka naudojau Perfect Nails (tokia ruda spalva su daugiausiai auksiniais blizguciais), taciau man kazkodel nagu galiukai apsidauze jau po 4dienu
Ar zinote kodel? Atrodo ir laikiau po lempa gan ilgai, ne taip kaip harmony, tik biski, taciau vistiek jie nusizulino, nutrupejo..
sunku zinok i ta klausima atsakyt, gal nepasiausei kaip reikiant, gal su nuriebalinimu kazkas nepasiseke,gal galiukai kaip reikiant neapgaubti liko, neimanoma atsakyt kodel
man pvz kartais vienas ir tas pats lakas islaiko dvi savaites, o kartaisp po savaites jau pradeda lupinetis, velnias ji zino kodel, kai nematai kaip darai viska, kokia kokybe to lakavimo, kad ir viska pazingsniuj darei,tai ka gali patart? bet gi irgi skiriasi kur profesionale daro kur be patirties....nufilnuotum savo darbo eiga, gal profesionales ir pazertu tau patarimu
Papildyta:
QUOTE(ritukas1 @ 2012 03 19, 21:54)
oi kiek cia nauju graziu spalvyciu pridejot!!! bet vat kur as uzsakiau kad atkeliautu, tai nera- idomu ar negrazios buvo? gal kas mate cashmere blush, morroccan spice, jungle fever???
as tai parodoj stan out papirkau...
O Slate spalvyte as turiu seniai jau, grazi spalvyte
p.s. pastebiu, kad man vis labiau patinka ibd geliukai- o nusiima tai net smagiau!
labai grazias uzsakei, as neturiu ju, bet labai noriu, gal imesi paskui kaip atrodo ant tipsu? as dar labai noriu serendipity, juliet, sand dune ir dar keliu, bet galiu pirkt tik kokias dvi, tai taip ir metausi, ko man labiau reikia:D