Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 03 19, 21:53)
noriu cofee break...

Nusilakavau Amethyst'u savo koju nagenas... neistveriau  biggrin.gif Mano vyras pamate tai sako - gal tu geriau kojines uzsidek  biggrin.gif vadinas ne man vienai ji nekokia  doh.gif

turiu as ja blush2.gif siaip labai labai spalvyte wub.gif bet mano nuomone orly nesiojasi prasciau nei HG unsure.gif jis toks kietesnis ir atskyla g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 19, 22:56)
turiu as ja  blush2.gif  siaip labai labai spalvyte  wub.gif bet mano nuomone orly nesiojasi prasciau nei HG  unsure.gif jis toks kietesnis ir atskyla  g.gif

o kaip dengias? as jos del saves labai noreciau wub.gif
o gal turi kokia fotkyte kaip gyvai ji atrodo? bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos, niekas neatsake, tad pasikartosiu ir butu labai gerai jei kuri atsakytumete smile.gif Kodel aptrupejo galiukai? dejau Harmony pagrinda ir topa, o laka naudojau Perfect Nails (tokia ruda spalva su daugiausiai auksiniais blizguciais), taciau man kazkodel nagu galiukai apsidauze jau po 4dienu g.gif Ar zinote kodel? Atrodo ir laikiau po lempa gan ilgai, ne taip kaip harmony, tik biski, taciau vistiek jie nusizulino, nutrupejo.. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 19, 21:57)
o kaip dengias? as jos del saves labai noreciau  wub.gif
o gal turi kokia fotkyte kaip gyvai ji atrodo? bigsmile.gif

galesiu ryt ideti ant tipso rolleyes.gif dengiasi zinok puikiai, man patinka su jais dirbti.
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2012 03 19, 22:59)
Sveikos, niekas neatsake, tad pasikartosiu ir butu labai gerai jei kuri atsakytumete smile.gif Kodel aptrupejo galiukai? dejau Harmony pagrinda ir topa, o laka naudojau Perfect Nails (tokia ruda spalva su daugiausiai auksiniais blizguciais), taciau man kazkodel nagu galiukai apsidauze jau po 4dienu  g.gif Ar zinote kodel? Atrodo ir laikiau po lempa gan ilgai, ne taip kaip harmony, tik biski, taciau vistiek jie nusizulino, nutrupejo..  verysad.gif

Ar lakuodama galiuka apgaubei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2012 03 19, 21:59)
Sveikos, niekas neatsake, tad pasikartosiu ir butu labai gerai jei kuri atsakytumete smile.gif Kodel aptrupejo galiukai? dejau Harmony pagrinda ir topa, o laka naudojau Perfect Nails (tokia ruda spalva su daugiausiai auksiniais blizguciais), taciau man kazkodel nagu galiukai apsidauze jau po 4dienu  g.gif Ar zinote kodel? Atrodo ir laikiau po lempa gan ilgai, ne taip kaip harmony, tik biski, taciau vistiek jie nusizulino, nutrupejo..  verysad.gif

su PN nedirbu tai sunku ka pasakyt g.gif gal darbas prie kompo, gal kazka siaip veikiate daugiau kur galiukai forsuojasi, gal valete namus savaitgali, gal maudetes vonioje, gal naudojote daug chemikalu, gal pasisluoksniave galiukai, sakau priezasciu gali buti milijonas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 19, 22:59)
galesiu ryt ideti ant tipso  rolleyes.gif dengiasi zinok puikiai, man patinka su jais dirbti.

but labai gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2012 03 19, 22:59)

sunku zinok i ta klausima atsakyt, gal nepasiausei kaip reikiant, gal su nuriebalinimu kazkas nepasiseke,gal galiukai kaip reikiant neapgaubti liko, neimanoma atsakyt kodel smile.gif man pvz kartais vienas ir tas pats lakas islaiko dvi savaites, o kartaisp po savaites jau pradeda lupinetis, velnias ji zino kodel, kai nematai kaip darai viska, kokia kokybe to lakavimo, kad ir viska pazingsniuj darei,tai ka gali patart? bet gi irgi skiriasi kur profesionale daro kur be patirties....nufilnuotum savo darbo eiga, gal profesionales ir pazertu tau patarimu 4u.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ritukas1 @ 2012 03 19, 21:54)
oi kiek cia nauju graziu spalvyciu pridejot!!! bet vat kur as uzsakiau kad atkeliautu, tai nera- idomu ar negrazios buvo? gal kas mate cashmere blush, morroccan spice, jungle fever???
as tai parodoj stan out papirkau...
O Slate spalvyte as turiu seniai jau, grazi spalvyte  wub.gif
p.s. pastebiu, kad man vis labiau patinka ibd geliukai- o nusiima tai net smagiau!

labai grazias uzsakei, as neturiu ju, bet labai noriu, gal imesi paskui kaip atrodo ant tipsu? as dar labai noriu serendipity, juliet, sand dune ir dar keliu, bet galiu pirkt tik kokias dvi, tai taip ir metausi, ko man labiau reikia:D
Atsakyti
Ateina ryt pas mane viena mergina, o jos naguciai baisiai sluoksnuojasi, net iki vidurio nagucio kai kurie, ka jus darot tokiu atveju, ar paslifuojat kol nesimato atkilimo (bijau, kad nuplones visai nagutis) ar taip ir paliekate? Mazai turiu patirties tai vis iskyla klausimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 19, 22:39)
Mergaites, kas turite ORLY ilgalaikius. kaip kokybe? g.gif

man jie patinka, platūs teptukai, gerai dengia, tik jo pritarsiu kitai narei, kad nusiima sunkiau.
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 03 19, 22:15)
Ateina ryt pas mane viena mergina, o jos naguciai baisiai sluoksnuojasi, net iki vidurio nagucio kai kurie, ka jus darot tokiu atveju, ar paslifuojat kol nesimato atkilimo (bijau, kad nuplones visai nagutis) ar taip ir paliekate? Mazai turiu patirties tai vis iskyla klausimas blush2.gif

jei buna ne super daug-as visad nuimu, nes tas sluoksniavimasis poto pakels visa laka, ir tiesiog jis nusilups smile.gif
Atsakyti
Labai aciu uz atsakymus 4u.gif
QUOTE(Sonie @ 2012 03 19, 22:01)
Ar lakuodama galiuka apgaubei? g.gif

Na atrodo taip smile.gif

QUOTE(Indrushka @ 2012 03 19, 22:01)
su PN nedirbu tai sunku ka pasakyt  g.gif gal darbas prie kompo, gal kazka siaip veikiate daugiau kur galiukai forsuojasi, gal valete namus savaitgali, gal maudetes vonioje, gal naudojote daug chemikalu, gal pasisluoksniave galiukai, sakau priezasciu gali buti milijonas  unsure.gif

Taip, su rankomis darau viska ir be pirstiniu wink.gif tai zinoma turi poveiki lakui. Taciau su harmony tai islaike dvi sav nei kiek nepakites.

QUOTE(Emsija @ 2012 03 19, 22:15)
sunku zinok i ta klausima atsakyt, gal nepasiausei kaip reikiant, gal su nuriebalinimu kazkas nepasiseke,gal galiukai kaip reikiant neapgaubti liko, neimanoma atsakyt kodel smile.gif  man pvz kartais vienas ir tas pats lakas islaiko dvi savaites, o kartaisp po savaites jau pradeda lupinetis, velnias ji zino kodel, kai nematai kaip darai viska, kokia kokybe to lakavimo, kad ir viska pazingsniuj darei,tai ka gali patart? bet gi irgi skiriasi kur profesionale daro kur be patirties....nufilnuotum savo darbo eiga, gal profesionales ir pazertu tau patarimu 4u.gif  smile.gif

Na gal tikrai, su siuo laku lakavau pirma karta tai gal kazka ne taip padariau blush2.gif
Atsakyti