Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(millka @ 2012 03 23, 20:34)
doh.gif  Ta ir turejau omeny. Metu laikotarpyje.....
As tik surenku ir vel viskas issinulina verysad.gif
Dazniausiai kaip lieka mazai laiko iki termino, nieko nereikia arba finansu ner  doh.gif

O ten yra kas nors pirkt, ko negalima butu uz dvigubai mazesne kaina nusipirkt is amazon arba ebay? Paziurejau ju puslapyje kainas, na mane tik uv lakai ir sepeteliai domino, tai pagalvojau, ai geriau ilgiau lauksiu, bet du lakus uz ta pacia kaina nusipirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 23, 17:55)
Na man tikrai nieko bendro su violetine neturi manoji,tikrai nepanasi i ta foto ikelta pries tai  g.gif tokia daugiau bordavumo....kaip manojoje fotkej. g.gif
va cia realiausia  http://public.fotki....271a1b61aa.html

Ačiū. Graži čia man ji 4u.gif
Atsakyti
Laba,

va radau Just ibd palete

http://www.alexandar...lish/1499/page/

viisai neblogai matosi spalvos.
taciau sidabrines perlamutrines kaip HG 01362 neturi turbut.
Atsakyti
QUOTE(millka @ 2012 03 23, 20:34)
doh.gif  Ta ir turejau omeny. Metu laikotarpyje.....
As tik surenku ir vel viskas issinulina verysad.gif
Dazniausiai kaip lieka mazai laiko iki termino, nieko nereikia arba finansu ner  doh.gif

Taip taip pažystamas jausmas doh.gif .... mirksiukas.gif

QUOTE(Emsija @ 2012 03 23, 21:08)
O ten yra kas nors pirkt, ko negalima butu uz dvigubai mazesne kaina nusipirkt is amazon arba ebay? Paziurejau ju puslapyje kainas, na mane tik uv lakai ir sepeteliai domino, tai pagalvojau, ai geriau ilgiau lauksiu, bet du lakus uz ta pacia kaina nusipirksiu.

Na manau kas darosi tik sau tai aišku, kad gali laukti thumbup.gif , o kas dirba, juk neprisipirksi priemonių metams į priekį ax.gif , ir jei kažkas baigesi na tarkim Topas ilgalaikio, tai db reiktų sakyt visom klientėm ai palaukit pora savaičių, o gal ir mėn. kol man atsiūs topą doh.gif tada galėsiu lakuotis lotuliukas.gif . Tai tuoj pat liksi be klienčių mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gugiene @ 2012 03 23, 21:15)
Laba,

va radau Just ibd palete

http://www.alexandar...lish/1499/page/

viisai neblogai matosi spalvos.
taciau sidabrines perlamutrines kaip HG 01362 neturi turbut.

Patiko ta sidabrinė? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sian maciau Vilniaus Akropolio Eurokoj lempa 36w 69 ar tai 79 lt. Gal kam bus aktuali informacijas, nes tas pats kas kitaiska is ebejaus ir laukt velniazin kiek nereikia. 4u.gif
Atsakyti
Nu pasakykit, kiek laiko Jūsų klientės vaikšto su ilgalaikiu laku ? 2- 3 savaites ? O kaip su nuaugimu. Ar visi dabar taip vaikšto su tokiais nuaugusiais nagučiais. Aš pirmą kartą išbuvau 2 savaites, nu labai nesmagiai jaučiausi dėl nuaugimo. Šiap man pačiai akys pradeda krypti jau po savaitės ir man atrodo, kad visi mato, jog mano nagai nuaugę, bet lakuotis kas savaitę labai jau brangu ir laiko stoka. Bet gal tiesiog nereikia kreipti dėmesio, juk iš dalies nagai tvarkingi išklieka. Įdomu, kaip kitos ?
Atsakyti
QUOTE(lorkutė @ 2012 03 23, 22:01)
Nu pasakykit, kiek laiko Jūsų klientės vaikšto su ilgalaikiu laku ? 2- 3 savaites ? O kaip su nuaugimu. Ar visi dabar taip vaikšto su tokiais nuaugusiais nagučiais. Aš pirmą kartą išbuvau 2 savaites, nu labai nesmagiai jaučiausi dėl nuaugimo. Šiap man pačiai akys pradeda krypti jau po savaitės ir man atrodo, kad visi mato, jog mano nagai nuaugę, bet lakuotis kas savaitę labai jau brangu ir laiko stoka. Bet gal tiesiog nereikia kreipti dėmesio, juk iš dalies nagai tvarkingi išklieka. Įdomu, kaip kitos ?

visada galima nusiimti ir ansciau mirksiukas.gif jei pabosta
2 savaites tai visai dar nieko vaizdas, o jau 3 daugokai nuauge, dar priklauso kaip pats nagas auga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 23 kovo 2012 - 21:12
QUOTE(lorkutė @ 2012 03 23, 21:01)

manishkes isnesioja ir 2 ir 3savaites ir menesi su kapeikom,tiesiog to dalyko jos gyvenime nesureiksmina, nes nuaugima mes matom dazniausia patys,pacios esam sau savikritishkiausios juk,o is salies tu matai sutvarkytus nagus apskritai,o to tarpuko keliu milimetru nepastebi ziuredamas i visuma smile.gif
Atsakyti
Vadinasi nieko čia blogo, jei visos vaikšto. Kita vertus, gal geriau jau tvarkingi nuaugę, nei nūžinėję ir aptrupėjusiu laku nagai. O paprastu laku, norint , kad būtų gražu, reikia kasdien lakuotis, arba išvis nieko nedirbti, o nei tas nei tas nepriimtina 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorkutė: 23 kovo 2012 - 21:19
QUOTE(lorkutė @ 2012 03 23, 21:17)
Vadinasi nieko čia blogo, jei visos vaikšto. Kita vertus, gal geriau jau tvarkingi nuaugę, nei nūžinėję ir aptrupėjusiu laku nagai. O paprastu laku, norint , kad būtų gražu, reikia kasdien lakuotis, arba išvis nieko nedirbti, o nei tas nei tas nepriimtina    4u.gif  4u.gif

Na cia priklauso nuo zmogaus, vienos ta sureiksmina, kitom tai dzyn biggrin.gif Asmeniskai man tas irgi nereiksminga, bet kada gi galima ant virsaus uzsilakuoti iprastu laku, norint paslepti ta skirtuma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 23 kovo 2012 - 21:23
As vos savaite istempiu, taip tiesiog knieti persilakuot kita spalva, nes sena per savaite pabosta smile.gif bet iprastu laku lakuot negaliu, nes vos viena diena man jis laiko.
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 03 23, 21:11)
visada galima nusiimti ir ansciau mirksiukas.gif jei pabosta

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 23 kovo 2012 - 21:36