Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(viliuosi @ 2012 03 23, 15:27)
Na kad yra, atrodo nemaišau nieko  g.gif  Va čia:
[u

blink.gif Oba, geras, tada persiprasau, nes as maniau kad cia visai kita spalva doh.gif biggrin.gif nes man kaip ir jums, visai neprimena mano detos tada, cia kazkokia violetava g.gif

Emsija tada yra maksimoj kazkur, ant kalvariju sankryzos, vadinamoj zalgirio, kur salia buvusio tevynes kino teatro, dabar lyg klubas Niujorkas ar kas ten yr biggrin.gif Ir da yra priesais kalvariju turgu tokia alia kabina-kambariukas, ant duru raso galandame irankius biggrin.gif Ten kur 11 stotele, kirpykla....nezinau kaip cia tiksliau parasyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 23, 15:52)
blink.gif Oba, geras, tada persiprasau, nes as maniau kad cia visai kita spalva doh.gif  biggrin.gif nes man kaip ir jums, visai neprimena mano detos tada, cia kazkokia violetava g.gif

O tai sakykit realiai spalva tokia kaip pas jus nuotraukoje? Tada man ji labai graži ir aš jos norėčiau. O gal šioje nuotraukoje kur albume sumaišytas pavadinimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 23, 16:52)
blink.gif Oba, geras, tada persiprasau, nes as maniau kad cia visai kita spalva doh.gif  biggrin.gif nes man kaip ir jums, visai neprimena mano detos tada, cia kazkokia violetava g.gif

Emsija tada yra maksimoj kazkur, ant kalvariju sankryzos, vadinamoj zalgirio, kur salia buvusio tevynes kino teatro, dabar lyg klubas Niujorkas ar kas ten yr biggrin.gif Ir da yra priesais kalvariju turgu tokia alia kabina-kambariukas, ant duru raso galandame irankius biggrin.gif Ten kur 11 stotele, kirpykla....nezinau kaip cia tiksliau parasyt blush2.gif

Oi aciu aciu, man pakankamai informacijos davei, tikrai rasiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 03 23, 12:52)
Bet tai albume kur yra įdėta ši spalva ant nagiukų visai, visai kitokia atrodo. Pas jus man graži, o ta kur albume ne  g.gif

apie koki jus cia albuma kalbat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 03 23, 17:54)
apie koki jus cia albuma kalbat? g.gif

Apie šitą, Mūsų nagučiai į kurį yra keliami mūsų pačių lakuoti nagučiai iri paletės
Atsakyti
cia, kaip suprantu, kalbasi profesionales? Gal kas gali parekomenduoti gera meistre Vilniuje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 03 23, 15:57)
O tai sakykit realiai spalva tokia kaip pas jus nuotraukoje? Tada man ji labai graži ir aš jos norėčiau. O gal šioje nuotraukoje kur albume sumaišytas pavadinimas? g.gif

Na man tikrai nieko bendro su violetine neturi manoji,tikrai nepanasi i ta foto ikelta pries tai g.gif tokia daugiau bordavumo....kaip manojoje fotkej. g.gif
va cia realiausia http://public.fotki....271a1b61aa.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 23 kovo 2012 - 17:56
QUOTE(justiene87 @ 2012 03 23, 13:21)
taiko, kas turi 10proc g.gif

o kaip ja gauti?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 03 23, 20:42)
o kaip ja gauti?

Per metus laiko reikia isleisti pas juos 2000 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cucciolo @ 2012 03 23, 17:21)
cia, kaip suprantu, kalbasi profesionales? Gal kas gali parekomenduoti gera meistre Vilniuje?  4u.gif

Ir man, Vilniuje, Karoliniškėse. Ačiū 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(millka @ 2012 03 23, 19:47)
Per metus laiko reikia isleisti pas juos 2000 lt smile.gif

ne per metus.....
nes po metų išsinulina viskas
turi įtraukti į sąrašus į kuriuos pildys kiekvieną kartą už kokią sumą perkat, ir nuo 1000lt. jau bus taikoma 5% nuolaida ir kuo didenė suma tuo didesnis procentas, o po metų tą sąrašą išnulina ir vėl viskas išnaujo
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 23, 20:58)
ne per metus.....
nes po metų išsinulina viskas
turi įtraukti į sąrašus į kuriuos pildys kiekvieną kartą už kokią sumą perkat, ir nuo 1000lt. jau bus taikoma 5% nuolaida ir kuo didenė suma tuo didesnis procentas, o po metų tą sąrašą išnulina ir vėl viskas išnaujo

doh.gif Ta ir turejau omeny. Metu laikotarpyje.....
As tik surenku ir vel viskas issinulina verysad.gif
Dazniausiai kaip lieka mazai laiko iki termino, nieko nereikia arba finansu ner doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo millka: 23 kovo 2012 - 19:37