Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 23, 11:36)
Na va atnesu, kaip ant nagu atrodo Maui Sunset IBD, kazkas panasaus i HG Rose garden,nors garden labiau avietine, ryshkesne realiai, sioji tokia prigesinta ax.gif  Bet kaip minimum velgi 3 sluoksniai, nes pigmentuota silpnai, skystaliukas toks biggrin.gif

Nu bet grazi ka wub.gif As tokiu atspalviu nieko neturiu tai nesigailiu kad uzsisakiau.
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal kam teko susipazinti ir isbandyti siuos lakus:

http://www.ebay.com/...=item1e686d6f5e

Kas cia per lakiukai? Gal kas isbande?
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 23, 12:01)
Nu bet grazi ka wub.gif As tokiu atspalviu nieko neturiu tai nesigailiu kad uzsisakiau.

drinks_cheers.gif Grazi, tikrai grazi, tokia atrodo lyg ir nugesinta, bet kartu ir intencyvi, man tas perlamutras cia labai kazkaip dera, kazkiek gal holohrafini laka primena ax.gif
Papildyta:
QUOTE(endriuka @ 2012 03 23, 12:07)
Sveikos merginos,
gal kam teko susipazinti ir isbandyti siuos lakus:

http://www.ebay.com/...=item1e686d6f5e

Kas cia per lakiukai? Gal kas isbande?

Pagailekit savo nagu ir nesisiuskit jus to kinietishko pigaus shlamshto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2012 03 23, 11:52)
Laba,
o dabar kai nagavitoj gelishas 55,- tai nuolaidos nuo jos turbut netaiko, jau kazkas is merginu minejo lygtais...

taiko, kas turi 10proc g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 23, 11:36)
Na va atnesu, kaip ant nagu atrodo Maui Sunset IBD, kazkas panasaus i HG Rose garden,nors garden labiau avietine, ryshkesne realiai, sioji tokia prigesinta ax.gif  Bet kaip minimum velgi 3 sluoksniai, nes pigmentuota silpnai, skystaliukas toks biggrin.gif
user posted image

Bet tai albume kur yra įdėta ši spalva ant nagiukų visai, visai kitokia atrodo. Pas jus man graži, o ta kur albume ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 03 23, 12:52)
Bet tai albume kur yra įdėta ši spalva ant nagiukų visai, visai kitokia atrodo. Pas jus man graži, o ta kur albume ne  g.gif

Tai , kad albume nebuvo dar sitos IBD spalvos..Gal maisai su HG rose garden tu ja biggrin.gif Nes albume nebent ikele tipsiukus lakuotus, bet nagu tikrai nebuvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 23 kovo 2012 - 14:46
Jolkuces padarytas manikiuras ir nulakavimas bet koki laka padarys graziu smile.gif

Merginos, gal galit man pagelbet, keli metai turiu znyplutes odelems ir jau verkiant jas reiktu pagalast, zinau, kad kazkur kalbejot kur jas galima pasigalast, bet nu niekaip nerandu dabar kurioj temoj. Gal galit vel parasyt.
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas naudojat Perfect nails ar Baha bazes geliniams lakams? kaip atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 23, 15:06)
Jolkuces padarytas manikiuras ir nulakavimas bet koki laka padarys graziu smile.gif

Merginos, gal galit man pagelbet, keli metai turiu znyplutes odelems ir jau verkiant jas reiktu pagalast, zinau, kad kazkur kalbejot kur jas galima pasigalast, bet nu niekaip nerandu dabar kurioj temoj. Gal galit vel parasyt.

*Nujau nujau blush2.gif kazi a kokia zalia as jau cia grazia paversciau biggrin.gif

*O tu primink, kokiam mieste esi? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 23 kovo 2012 - 15:13
Jolkuce 4u.gif kaip visada grozis wub.gif

o jus man dabar blondinei ir savamokslei paaiskinkit kaip taip graziai nulakuot prie odeliu...
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 23, 14:45)
Tai , kad albume nebuvo dar sitos IBD spalvos..Gal maisai su HG rose garden tu ja biggrin.gif Nes albume nebent ikele tipsiukus lakuotus, bet nagu tikrai nebuvo g.gif

Na kad yra, atrodo nemaišau nieko g.gif Va čia:
http://public.fotki....os-serijos.html
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 23, 16:10)
*Nujau nujau blush2.gif  kazi a kokia zalia as jau cia grazia paversciau biggrin.gif

*O tu primink, kokiam mieste esi? rolleyes.gif

Vilniuje as smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mars @ 2012 03 23, 16:08)
Sveikos merginos, gal kas naudojat Perfect nails ar Baha bazes geliniams lakams? kaip atsiliepimai?

As kol kas naudoju perfect nails baze ir topa, o lakus ibd just gel polish, EzFlow trugel, harmony gelish. Laiko man gerai. Tiesa nebandziau su kitu firmu bazemis, tai negaliu palyginti.
Atsakyti