Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 03 22, 19:58)
Sveikos 4u.gif
Siandien pirma karta lakavau draugei blush2.gif taip bijojau blush2.gif
Isivaizduoju kaip salone jus dirbat doh.gif nekyla klausimu o jei nepatiks?o jei nelaikys? doh.gif Nu bet nieko,priprasiu smile.gif
Klausimuks: kiek sluoksniu spalvos dedat Light Elegant?Man rods reikejo 3 blush2.gif
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
[url=ht

Saunuole saunuole wink.gif As sita siaip 2 lakuoju ax.gif

ORDI bigsmile.gif oo kiek idomybiu, bet man kazkaip nemagnetiniai variantai- ta prasme kaip spalvos-grazios wub.gif bet be tu bangeliu blush2.gif zodz be magnetinio varianto.Nors peleneje maciau nagavitos konsultantes su siais lakais-na paziureti-idomu smile.gif bet sau- gal ne....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 22 kovo 2012 - 21:07
QUOTE(Sonie @ 2012 03 22, 21:45)
Ale visai grazus tas sokoladinis magnetukas  wub.gif gal i man reik  g.gif

biggrin.gif realiai jis dar sodresnis,toks tikras matinis sokoladas su perlamutro bangelem.. Grazus velnias wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ORDI: 22 kovo 2012 - 21:09
QUOTE(Sonie @ 2012 03 22, 20:45)
Ale visai grazus tas sokoladinis magnetukas  wub.gif gal i man reik  g.gif

nereik biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ORDI @ 2012 03 22, 21:07)
biggrin.gif  realiai jis dar sodresnis,toks tikras matisnis sokoladas su perlamutro bangelem.. Grazus velnias wub.gif

rolleyes.gif O jis magnetinasi antra sluoksni lakuojant ania?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 22, 22:09)
rolleyes.gif O jis magnetinasi antra sluoksni lakuojant ania?

Nesvarbu kuris sluoksnis,visi magnetinasi smile.gif jei iseina vienu sluoksniu padengt graziai tai iskart ir magnetini,jei ne tai pirma sluoksni isdziovini ir tada antra tepi ir magnetini 4u.gif Spalvos labai pigmentuotos,tirstesnes. Todel ir delgia gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2012 03 22, 21:12)
Nesvarbu kuris sluoksnis,visi magnetinasi smile.gif  jei iseina vienu sluoksniu padengt graziai tai iskart ir magnetini,jei ne tai pirma sluoksni isdziovini ir tada antra tepi ir magnetini 4u.gif  Spalvos labai pigmentuotos,tirstesnes. Todel ir delgia gerai ax.gif

pioneer.gif suprasta
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 22, 22:09)

doh.gif doh.gif doh.gif nu ***** reik bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 22, 22:07)

ORDI  bigsmile.gif oo kiek idomybiu, bet man kazkaip nemagnetiniai variantai- ta prasme kaip spalvos-grazios wub.gif  bet be tu bangeliu blush2.gif zodz be magnetinio varianto.Nors peleneje maciau nagavitos konsultantes su siais lakais-na paziureti-idomu smile.gif bet sau- gal ne....

Aš irgi taippat thumbup.gif
Aš prieš jiems atsirandant pasidariau mini apklausą pas klientes. Ar norėtų g.gif lakuotis su tokiu ilgalaikiu, tai iš 10-9 pasakė. jog NE. Tai ir nusprendžiau nepirkti.
Atsakyti
Sveikos panienkos 4u.gif
As vakar irgi su tuo magnetiniu lakavau, dirbasi lengvai, gerai pigmentuotas...nu bet man negrazu nu.... Ir nenoriu del to pirkti... ot kokia ane..manikiuriste dar vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
As nors ne manikiuriste, bet man irgi nepatinka tas magnetinis, niekada nesidaryciau. Bet gal del to, kad ne paaugle esu, galbut jaunimas 18-20 labiau megsta eksperimentus. Lietuviai kukluciai. Kai paziuriu uzsienio saitus, tai oho, moterys anuku jau turincios kokius blizgucius naudoja, zali, melyni nagai,iskile ornamentai kazkokie, dar smile.gif visokiu nenusakomu spalvu. Smagu paziuret, bet sau tai nea, taip nelakuociau.... smile.gif
Atsakyti
Na va atnesu, kaip ant nagu atrodo Maui Sunset IBD, kazkas panasaus i HG Rose garden,nors garden labiau avietine, ryshkesne realiai, sioji tokia prigesinta ax.gif Bet kaip minimum velgi 3 sluoksniai, nes pigmentuota silpnai, skystaliukas toks biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 23, 11:19)
As nors ne manikiuriste, bet man irgi nepatinka tas magnetinis, niekada nesidaryciau. Bet gal del to, kad ne paaugle esu, galbut jaunimas 18-20 labiau megsta eksperimentus. Lietuviai kukluciai. Kai paziuriu uzsienio saitus, tai oho, moterys anuku jau turincios kokius blizgucius naudoja, zali, melyni nagai,iskile ornamentai kazkokie, dar smile.gif  visokiu nenusakomu spalvu. Smagu paziuret, bet sau tai nea, taip nelakuociau.... smile.gif

drinks_cheers.gif man tai irgi nepatinka, kai pritepliota, prideliota per daug ant nagu, geriau paprasciau, bet subtiliai, kai galima ir namie su tokiais nagais ir i darba, ir i svente rolleyes.gif
Atsakyti
Laba,
o dabar kai nagavitoj gelishas 55,- tai nuolaidos nuo jos turbut netaiko, jau kazkas is merginu minejo lygtais...
Atsakyti