Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 03 22, 11:57)
Pas mane little princess vienareiksmiskai  4u.gif

Pas man kol nebuvo sweet irgi labiau eme pienishka, dabartes ziuriu ant sweat persimete mastau.gif Noretus kazko grazaus dar zvilgaus, bet nezinau ka cia tokio atkapstyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 22, 12:59)
Pas man kol nebuvo sweet irgi labiau eme pienishka, dabartes ziuriu ant sweat persimete mastau.gif  Noretus kazko grazaus dar zvilgaus, bet nezinau ka cia tokio atkapstyt g.gif

o pas mane ji neinama kotais doh.gif gal kad pati siulau su littl;e princess? lotuliukas.gif as teij dar IBD Sea Pearls uzsirasiau - manau graziai ziuresis su prancuzu bigsmile.gif
Atsakyti
as kai dirbau nailbare , tai dirbau su shelac spalvos grazios.o as namo prisipirkau ibd ir gelish dar planuoju nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 03 21, 14:10)
na va tokia spalva. Tokia švelni, turi žalsvumo. Įdomiai tik kaip ant nagučių atrodys  g.gif
user posted image

Na tikrai smagi spalva, noresiu ir as pamatyti ant ranku nulakuota wink.gif
Atsakyti
Klausykit, o kaip jus taisot nageli, jeigu lempoje uzkliuna kliento rankos?Ir iskabina dar neisdziuvus laka, iskabina duobute ir t.t? Ar nuiminejat lauk ir per nauja? Ar ta duobute uzpildot laku, ir islyginat topu galiausia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 22, 16:50)
Klausykit, o kaip jus taisot nageli, jeigu lempoje uzkliuna kliento rankos?Ir iskabina dar neisdziuvus laka, iskabina duobute ir t.t? Ar nuiminejat lauk ir per nauja? Ar ta duobute uzpildot laku, ir islyginat topu galiausia? smile.gif

Aš tai su laku bandau taisyti situacija,kol kas viskas gerai gaudavosi..
Atsakyti
Mano manikiūrininkė tai nuvalo ir per naujo dare, kai sugadinau (vieną syk prie lempos priliečiau)
Papildyta:
Dar gal žinote, ar ORLY gelinis lakas toks pats geras kaip gelish harmony?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 22, 16:50)

as irgi bandau taisyt.... ir tik viena syki yra nesigave.... blush2.gif bet siaip retai pas mane tokios bedos buna aciu dievui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Siandien pirma karta lakavau draugei blush2.gif taip bijojau blush2.gif
Isivaizduoju kaip salone jus dirbat doh.gif nekyla klausimu o jei nepatiks?o jei nelaikys? doh.gif Nu bet nieko,priprasiu smile.gif
Klausimuks: kiek sluoksniu spalvos dedat Light Elegant?Man rods reikejo 3 blush2.gif
blush2.gif blush2.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 22 kovo 2012 - 20:33
Labukas 4u.gif
Atbegu pasidemonstruoti savo magnetinius nagus biggrin.gif Man visai idomiai ziurisi,o ir darbe jau antra diena kaip visom is eiles lakuoju sia "idomybe" biggrin.gif
Gaila,kad spalvos taip nepersiteikia vakare.. Labai grazus sodrus sokoladas ant manuju ax.gif
Harmony Magneto Dawn Together
user posted image
user posted image
user posted image

Is kaires i desne spalvu pavadinimai:
1. Dawn Together 01606
2. Don't Be So Partikular 01610
3. Electric Metal Lover 01609
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 03 22, 20:58)
Sveikos 4u.gif
Siandien pirma karta lakavau draugei blush2.gif taip bijojau blush2.gif
Isivaizduoju kaip salone jus dirbat doh.gif nekyla klausimu o jei nepatiks?o jei nelaikys? doh.gif Nu bet nieko,priprasiu smile.gif
Klausimuks: kiek sluoksniu spalvos dedat Light Elegant?Man rods reikejo 3 blush2.gif

Sveikinu su pirmu kartu biggrin.gif 4u.gif
Viskas bus gerai,nesijaudink wub.gif Kas kart vis maziau nerimausi,nes viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Oooo wub.gif
1 ir 3 spalvikes wub.gif

Tikiuos nepergyvensiu taip pries kiekviena lakavima lotuliukas.gif
Atsakyti
Ale visai grazus tas sokoladinis magnetukas wub.gif gal i man reik g.gif
Atsakyti