Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 22, 09:25)
ka reishkia tas po traumos unsure.gif , gi nematom kaip tamsta lakuojat, salia nesedim, sunku pasakyti kas ten galejo buti netaip g.gif  As turiu ta spalva - tai ji kaip minimum 3 sluoksniais lakuojasi, nes kitaip persisviecia kai marmuras doh.gif

ne banguoti, bet tokie vargsiukai tie nagai ir kliente sake, kad jie buvo pazeisti, ir kaip uzdejau baze, jau sunkiai pasidenge, isemus is lempos, neaiskiai atrode, o kaip uzdejau spalva, po antro sluoksnio susiskluoksniavo doh.gif nu as irgi dejau 3 sluoksnius, nes maciau, kad jau nieko nebus ten kitaip doh.gif
ne trumpiems nagams tokia spalva schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(justiene87 @ 2012 03 22, 09:41)
ne banguoti, bet tokie vargsiukai tie nagai ir kliente sake, kad jie buvo pazeisti, ir kaip uzdejau baze, jau sunkiai pasidenge, isemus is lempos, neaiskiai atrode, o kaip uzdejau spalva, po antro sluoksnio susiskluoksniavo doh.gif nu as irgi dejau 3 sluoksnius, nes maciau, kad jau nieko nebus ten kitaip doh.gif
ne trumpiems nagams tokia spalva schmoll.gif

g.gif Na idomi idomi jusu situacija, ir kokie ten tie nagai buvo, ir kas per trauma.....Siaip esu lakavusi ir ant trumpu nagiuku, bet pats spalvos dengimas nuo to nesikeicia, tik galiuka buna sunkiau tada apgaubti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 22, 09:46)
g.gif Na idomi idomi jusu situacija, ir kokie ten tie nagai buvo, ir kas per trauma.....Siaip esu lakavusi ir ant trumpu nagiuku, bet pats spalvos dengimas nuo to nesikeicia, tik galiuka buna sunkiau tada apgaubti ax.gif

tikrai rolleyes.gif bet logiskai galvojant, tai jei jau mano kzkokios klaidos, tai visi nagai butu negraziai iseje, o dbr tik du tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justiene87 @ 2012 03 22, 09:50)
tikrai rolleyes.gif  bet logiskai galvojant, tai jei jau mano kzkokios klaidos, tai visi nagai butu negraziai iseje, o dbr tik du tongue.gif  lotuliukas.gif

Nu jei tie du vo su "trauma", ok tada pateisinam biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 22, 09:56)
Nu jei tie du vo su "trauma", ok tada pateisinam biggrin.gif biggrin.gif

thumbup.gif 4u.gif bet nervu pagadino man jie vakar doh.gif
Atsakyti
Na tamsios spalvos ir siaip optiskai sumazina nageli, todel as labai jau benagems niekada nesiulau tokiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 22, 10:38)
Na tamsios spalvos ir siaip optiskai sumazina nageli, todel as labai jau benagems niekada nesiulau tokiu  schmoll.gif

drinks_cheers.gif tik tiek, kad pati labai norejo tos spalvos, tai ir gavosi taip doh.gif
Atsakyti
gal kas galit pasiulyti klasikine raudona spalva su auksiniu atspalviu (dulkelemis).tokia kaip CND shellac holywood spalva.nu labai ji man grazi. ale velnias shellacas ir kainuoja.aciukas
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 03 22, 11:22)
gal kas galit pasiulyti klasikine raudona spalva su auksiniu atspalviu (dulkelemis).tokia kaip CND shellac holywood spalva.nu labai ji man grazi. ale velnias shellacas   ir kainuoja.aciukas

PN 7.9.
Ji su auksinem dulkelem, bet turbut kad tamstai netiks .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donatiki: 22 kovo 2012 - 11:27
QUOTE(sylvia @ 2012 03 22, 12:22)
gal kas galit pasiulyti klasikine raudona spalva su auksiniu atspalviu (dulkelemis).tokia kaip CND shellac holywood spalva.nu labai ji man grazi. ale velnias shellacas  ir kainuoja.aciukas

o queen of hearts? ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 22, 11:37)
o queen of hearts? ne? g.gif

Kad ji nieko auskinio neturi schmoll.gif

kas pas jus labiau frenchui eina? Sweet dreams ar little princes? g.gif

Cia su sweat dreems ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 22, 12:55)
Kad ji nieko auskinio neturi schmoll.gif 

kas pas jus labiau frenchui eina? Sweet dreams ar little princes? g.gif