Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 19, 22:05)
Pabandyk su kokiom purpurinėm dulkėm pamaišyt  mirksiukas.gif

dulkeles maisyt su laku ar pabarstyt ju nulakavus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 19, 22:07)
dulkeles maisyt su laku ar pabarstyt ju nulakavus? g.gif

Na manau gali ir taip ir taip....Įmaišius pašviesėja šiektiek spalva...
Bet g.gif jei spalva tamsoka, tai gali bandyti taip:
baze;spalva;spalva; ir tada strukturinį pamaišyk su dulkėm ir tepk;ir tada topą.

Arba gali- ant antro sluoksnio spalvos barstyti blizgucius ir juos tada su sausu šepetėliu nuvalyti gerai(arba kaip aš anksčiau liepdavau klientei stipriai suploti ir nubyra nereikalingas perteklius mirksiukas.gif )ir tada topą ir vėl topą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 19 kovo 2012 - 21:14
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 19, 22:13)
Na manau gali ir taip ir taip....Įmaišius pašviesėja šiektiek spalva...
Bet  g.gif jei spalva tamsoka, tai gali bandyti taip:
baze;spalva;spalva; ir tada strukturinį pamaišyk su dulkėm ir tepk;ir tada topą.

Arba gali- ant antro sluoksnio spalvos barstyti blizgucius ir juos tada su sausu šepetėliu nuvalyti gerai(arba kaip aš anksčiau liepdavau klientei stipriai suploti ir nubyra nereikalingas perteklius mirksiukas.gif )ir tada topą ir vėl topą.

niu manau reiks bandyti.. arba isvis pardavinesiu si lakiuka jei spalva neprilips.. Rytas uz vakara protingesnis - ziuresiu ryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 19, 22:15)
niu manau reiks bandyti.. arba isvis pardavinesiu si lakiuka jei spalva neprilips.. Rytas uz vakara protingesnis - ziuresiu ryte smile.gif

Aišku pabandyk mirksiukas.gif
Mane irgi nervuoja stovi palei akis mano naujieji lakiukai iš parodos su holografinėm dulkėm ir erzina, taip noriu išbandyti, o visos priemonės darbe, na bet ryt jau į darbą clap.gif (tikriausiai mažai žmonių kurie džiaugiasi kad ryt į darbą blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 19, 21:23)
Aišku pabandyk  mirksiukas.gif
Mane irgi nervuoja stovi palei akis mano naujieji lakiukai iš parodos su holografinėm dulkėm ir erzina, taip noriu išbandyti, o visos priemonės darbe, na bet ryt jau į darbą  clap.gif (tikriausiai mažai žmonių kurie džiaugiasi kad ryt į darbą  blush2.gif )

as dziaugiuosi blush2.gif man darbas tai svente wub.gif ryt bandysiu ir as ta matini daryt blush2.gif reikes kada pas Tavi i darba uzlekti, spalvas realiai apziuret blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 19, 22:27)
as dziaugiuosi  blush2.gif man darbas tai svente  wub.gif ryt bandysiu ir as ta matini daryt  blush2.gif reikes kada pas Tavi i darba uzlekti, spalvas realiai apziuret  blush2.gif

Prašom prašom, visada laukiu tik prieš važiuojant pasuk(parašysiu į až nr. jei nori) ,kad darbe būčiau ir kad laisvesnė būčiau mirksiukas.gif
Va Pentarda irgi važiuoja važiuoja ir vis nepataiko kai aš dirbu rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, kas turite ORLY ilgalaikius. kaip kokybe? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 19, 21:39)
Mergaites, kas turite ORLY ilgalaikius. kaip kokybe? g.gif

Man normaliokas thumbup.gif viskas su jais gerai, tik gal bisk sunkiau tirpsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 19, 22:40)
Man normaliokas  thumbup.gif viskas su jais gerai, tik gal bisk sunkiau tirpsta smile.gif

o laikos kaip? Nes as vienos spalvytes ziauriai noriu wub.gif ale brangus velnias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 19, 21:45)
o laikos kaip? Nes as vienos spalvytes ziauriai noriu wub.gif ale brangus velnias  doh.gif

zinok kaip kam g.gif pati vis neuzsilakuoju tai sunku pasakyt g.gif kokios nori? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 19, 22:49)
zinok kaip kam  g.gif pati vis neuzsilakuoju tai sunku pasakyt  g.gif kokios nori?  bigsmile.gif

noriu cofee break...

Nusilakavau Amethyst'u savo koju nagenas... neistveriau biggrin.gif Mano vyras pamate tai sako - gal tu geriau kojines uzsidek biggrin.gif vadinas ne man vienai ji nekokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 19, 21:49)
zinok kaip kam  g.gif pati vis neuzsilakuoju tai sunku pasakyt  g.gif kokios nori?  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif agam, vienom geriau kitom prasciau, priklauso gi nuo naguciu dar ax.gif Viena 2 savaites, kita 5 net biggrin.gif

blink.gif A matot kas lauke daros, zeme su dangum maishos, vo jum ir pavasaris doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 19 kovo 2012 - 21:59