Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

O passion nepoanasi i tiger blussom? Ziuriu albuma, man lyg kazkas bendro biski g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 22:55)
O passion nepoanasi i tiger blussom? Ziuriu albuma, man lyg kazkas bendro biski g.gif

Ne ne, skirtingos spalvos visiskai. Tigeris ryskiai morkavnas, o Pasion ryskiai ...sakyciau ruzavas, bet ne ne ruzavas...toks kaip ruzavas, fukcija ir dar kazkas sumaisytas tarpusavy wub.gif wub.gif jega ne spalva... Vasaros topas jauc bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 22:55)

nea schmoll.gif passion riuzava, o tigeris tokia morkava labiau bigsmile.gif man jos abi labai labai wub.gif

oj mergai ismes mus is cia uz tokias kalbas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 21, 22:59)
oj mergai ismes mus is cia uz tokias kalbas  lotuliukas.gif

Uz ka..gi apie lakus kalbam... nu o jei ismes..esim kitur biggrin.gif gi niekas nelaiko irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 21, 23:01)
Uz ka..gi apie lakus kalbam... nu o jei ismes..esim kitur biggrin.gif gi niekas nelaiko  irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif butent, uz ka, gi sukas viskas apie lakus biggrin.gif

Tai zodz daba as noriu passion doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 21, 23:01)
Uz ka..gi apie lakus kalbam... nu o jei ismes..esim kitur biggrin.gif gi niekas nelaiko  irnesakyk.gif

reikia susikurti tema ''ilgalaikes pliurpos'' biggrin.gif

Jolkiau norek, zinok gera labai ji man, man ji labiau patinka nei gossip girl rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 21, 23:07)
reikia susikurti tema ''ilgalaikes pliurpos''  biggrin.gif

Jolkiau norek, zinok gera labai ji man, man ji labiau patinka nei gossip girl  rolleyes.gif

Noret neuztenka daba, reik pirkt biggrin.gif rupuzai ainu ebejun padabot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 23:04)
Tai zodz daba as noriu passion  doh.gif  lotuliukas.gif

Nu zinok gerule ji wub.gif gaila mano tas kompas uzsiruke kazko, nekelia fotkiu...nufotkinciau kaip gerai atrodo ta Pasion.
Papildyta:
Te jums, kad butu i tema grozybiu pries miega paziuret biggrin.gif
http://www.nailspassion.com/
dabar gulesiu ir mastysiu kuri cia ryt klijentems varijanta pasiulyt..
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 21, 23:11)
Nu zinok gerule ji wub.gif  gaila mano tas kompas uzsiruke kazko, nekelia fotkiu...nufotkinciau kaip gerai atrodo ta Pasion.
Papildyta:
T

biggrin.gif nu blem, ikalbejot, alia jin tokia ryshki ? blink.gif http://www.ebay.com/...=item1c24ff7aa4
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 23:12)
biggrin.gif  nu blem, ikalbejot, alia jin tokia ryshki ? blink.gif  http://www.ebay.com/...=item1c24ff7aa4

Visai ne tokia spalva schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 21, 23:16)
Visai ne tokia spalva schmoll.gif

Hm cia pavadinimas lyg tokis, daba suabejojau a jamt , a negausiu vietoj to kazko kito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 23:17)
Hm cia pavadinimas lyg tokis, daba suabejojau a jamt , a negausiu vietoj to kazko kito biggrin.gif

Ieskojau ieskojau kad parodyt kokia ji ir nerandu...... vienur raudona, kitur morkvine, kitur riuzava...
Atsakyti