Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 03 21, 22:24)
Pas mane tas pats briedas zieminis - queen of hearts, if tomorrow never dabar kazkaip YPAC ant bangos rose garden tadu elegant wish... nu zodz visi raudonumai ir prancuzai  doh.gif  doh.gif o as jau ka siulau ka siulau IBD naujumus - ne vienai nepatink.... nors as negaliu atsiziureti i mix'a IBD Smokey plum ir HG vegas night... taip man graziai ant tipso ziuros - kaip viena kitai sutvertos  wub.gif

Nu nieko, gal po biski pajudes tuoj ledai kai saulute islys...As va suzaveta likau tiger blussom, pirma roza vakar lakavau ja, nu ir ka- istirpom abi su drauge wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 23:28)
Nu nieko, gal po biski pajudes tuoj ledai kai saulute islys...As va suzaveta likau tiger blussom, pirma roza vakar lakavau ja, nu ir ka- istirpom abi su drauge wub.gif  wub.gif

as irgi tik viena karta ja lakavus verysad.gif kazkaip nieks nesizavi psa mane ja.... doh.gif as irgi jau saules laukiu kaip isvadavimo... tokiu oru nieko nesinori verysad.gif
Atsakyti
Sonie imk pavyzdi is mano koleges, ji nusiperka nauju spalvu ir klijentems jokiu kitu nerodo, jokiu paleciu, tik tas naujas spalvas ir ikalba tas moteras jomis lakuotis ir kai kuri nors pasako--ai, kazkaip man gal nelabai ta spalva tai mano kolege sako--kita karta perlakuosim kitaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif As myzu i kelnes is jos, as taip negaliu...nemoku nu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 21, 23:31)
Sonie imk pavyzdi is mano koleges, ji nusiperka nauju spalvu ir klijentems jokiu kitu nerodo, jokiu paleciu, tik tas naujas spalvas ir ikalba tas moteras jomis lakuotis ir kai kuri nors pasako--ai, kazkaip man gal nelabai ta spalva tai mano kolege sako--kita karta perlakuosim kitaip lotuliukas.gif  lotuliukas.gif As myzu i kelnes is jos, as taip negaliu...nemoku nu rolleyes.gif

Niu as irgi taip nemoku biggrin.gif pasiulau - ne tai ne doh.gif o gal ir nieko variantas? arba ateina kliente ir sakyt "siandien jums lakuosim taip ir taip"... pasisodint per jega ir lakuot.. biggrin.gif turbut luzciau nuo klienciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 21, 22:35)
Niu as irgi taip nemoku  biggrin.gif pasiulau - ne tai ne  doh.gif o gal ir nieko variantas? arba ateina kliente ir sakyt "siandien jums lakuosim taip ir taip"... pasisodint per jega ir lakuot.biggrin.gif turbut luzciau nuo klienciu  biggrin.gif

laugh.gif aga ir dar prie radiatoriaus prirakink lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 23:38)
laugh.gif  aga ir dar prie radiatoriaus prirakink lotuliukas.gif

burna uzkimst ka neburbuliuotu biggrin.gif tadu dar - Jums reikia pedikiuro lotuliukas.gif o finale dar tarifa dviguba ir paciai pinigus is pinigines issiimt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 21, 22:39)
burna uzkimst ka neburbuliuotu  biggrin.gif tadu dar - Jums reikia pedikiuro  lotuliukas.gif o finale dar tarifa dviguba ir paciai pinigus is pinigines issiimt  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

laugh.gif ir pro duris da pastumt ir butu perfect ania? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 21, 22:39)
burna uzkimst ka neburbuliuotu  biggrin.gif tadu dar - Jums reikia pedikiuro  lotuliukas.gif o finale dar tarifa dviguba ir paciai pinigus is pinigines issiimt  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

a tai tipo ka as cia viena tik is svetimu piniginiu savo pinigus issiimu? biggrin.gif As tai daznai sita procedura darau nail.gif

Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 21, 23:41)
a tai tipo ka as cia viena tik is svetimu piniginiu savo pinigus issiimu? biggrin.gif  As tai daznai sita procedura darau nail.gif

pas mane tokiais atvejais atsiskaito is anksto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 21 kovo 2012 - 22:43
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 21, 22:31)
Sonie imk pavyzdi is mano koleges, ji nusiperka nauju spalvu ir klijentems jokiu kitu nerodo, jokiu paleciu, tik tas naujas spalvas ir ikalba tas moteras jomis lakuotis ir kai kuri nors pasako--ai, kazkaip man gal nelabai ta spalva tai mano kolege sako--kita karta perlakuosim kitaip lotuliukas.gif  lotuliukas.gif As myzu i kelnes is jos, as taip negaliu...nemoku nu rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pas mane geriausia spalvos reklama - mano pacios nagai blush2.gif dazniausiai nori taip kaip as blush2.gif nes pasako, oj oj kokie jusu nagai grazus, tai va noriu taip kaip jus rolleyes.gif Siaip yra klienciu, kurioms ateinant jau zinau ko jos nores, nes spalvos plius minus buna dvi arba trys megstamos, yra tokiu, kurios tik raudonai ir ne kitaip, bet yra ir tokiu, kurios eksperimentuoja, jas myliu labiausiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 21, 22:41)
a tai tipo ka as cia viena tik is svetimu piniginiu savo pinigus issiimu? biggrin.gif  As tai daznai sita procedura darau nail.gif

anksciau tekdavo, dabar reciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 21, 22:48)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
pas mane geriausia spalvos reklama - mano pacios nagai  blush2.gif dazniausiai nori taip kaip as  blush2.gif nes pasako, oj oj kokie jusu nagai grazus, tai va noriu taip kaip jus  rolleyes.gif Siaip yra klienciu, kurioms ateinant jau zinau ko jos nores, nes spalvos plius minus buna dvi arba trys megstamos, yra tokiu, kurios tik raudonai ir ne kitaip, bet yra ir tokiu, kurios eksperimentuoja, jas myliu labiausiai  biggrin.gif
Papildyta:

anksciau tekdavo, dabar reciau  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif labai daznai taip ir pas mane buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 21, 22:43)
pas mane tokiais atvejais atsiskaito is anksto  biggrin.gif

Man irgi taip patinka ir as daznai tai pasiulau, nu nefain knistis po rankinukus....

QUOTE(Indrushka @ 2012 03 21, 22:48)
pas mane geriausia spalvos reklama - mano pacios nagai  blush2.gif dazniausiai nori taip kaip as  blush2.gif nes pasako, oj oj kokie jusu nagai grazus, tai va noriu taip kaip jus  rolleyes.gif

Tai pas mane ta pati situacija, kaip jau kazkada sakiau-meistres nagai geriausia reklama. Tik beda ta, kad mano skonis labai ant tamsiu spalvu biggrin.gif tai ir klijentes atitinkamai vaiksto lotuliukas.gif Nors kartais nustebina kai pasako, kad nori kad parodyciau ne ryskiu spalvu palete, bet sviesiu.
Atsakyti