Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(jusku @ 2012 03 21, 21:27)
Na ir pripliurpet.. smile.gif.  Šiandien pirma karta lakavau su orly firmos baltu prancūziška..na nznau,tas baltumas tai super,bet jis skystas lb ir vieno sluoksnio man neužteko ,nors naguciai neilgi buvo,tikiuosi truputi dar patirstes jis.. Kaip tau Jolkuce ar nepatirstejo jis?

taip taip, nepergyvenkit nuo darinejimo dazno jis poto aptirsteja ir lengviau su anuo dirbti smile.gif
Atsakyti
O as siandien savo nagus pasipuosiau Sweet Chocolate. Ir zinot kas keisciausia - nebepatinka man sita spalva nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 21, 22:01)
O as siandien savo nagus pasipuosiau Sweet Chocolate. Ir zinot kas keisciausia - nebepatinka man sita spalva nors tu ka  doh.gif

man ir schmoll.gif nors tik karta lakavau, nelabai ji man
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 16:47)
A va cia tai jau perdeta bishkuti  blush2.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  kai nagai dekingi, su jais va ir iseina grozi ispausti, o va kai ateina su nabagais, tai daryk tu ka nori brolau, ne kazkas i gaunas verysad.gif

irnesakyk.gif ir iš nabagų sugebi išlaužt grožį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 21, 22:01)
O as siandien savo nagus pasipuosiau Sweet Chocolate. Ir zinot kas keisciausia - nebepatinka man sita spalva nors tu ka  doh.gif

unsure.gif Zinok as su ja irgi keistai jauciausi, bet poto prilipo, prie beleko tiko, zodziu pakeiciau nuomone thumbup.gif vo prie rudu akiu sakiau ma i vsio tinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ditele @ 2012 03 21, 22:11)
irnesakyk.gif ir iš nabagų sugebi išlaužt grožį biggrin.gif

biggrin.gif O da viena biggrin.gif Nu lauziu, kiek lauzias tie sanariai pirstu, kiek jau gaunas ten , tiek blush2.gif Nu alia gi stengiuos:D biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 23:12)
unsure.gif Zinok as su ja irgi keistai jauciausi, bet poto prilipo, prie beleko tiko, zodziu pakeiciau nuomone  thumbup.gif   vo prie rudu akiu sakiau ma i vsio tinka biggrin.gif

Ir siaip pas mane ji neinama spalva visai... schmoll.gif
isvis kazkaip kvcankst moteriskes.. as nauju spalvu prispirkus, priskrovus, o jos kad senas man rodo, rodo biggrin.gif Lakuok joms...

O kad gerbiamas Jolkius auksaranke tai fakts 4u.gif as irgi uzeinu vis i albumneli pasigrozet jos menais wub.gif gaila, ka nedaug ju ten verysad.gif
Noreciau but Jolkiaus vyras - isivaizduoju kokius pyragus ji kepa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 21 kovo 2012 - 22:16
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 22:14)
unsure.gif Zinok as su ja irgi keistai jauciausi, bet poto prilipo, prie beleko tiko, zodziu pakeiciau nuomone  thumbup.gif  vo prie rudu akiu sakiau ma i vsio tinka biggrin.gif

Man ji irgi visai nieko, dar nesilakavau bet prie rudu akiu gi tinka biggrin.gif
Bet man labai grazus rudas is Magneto kolekcijos, tik aisku be to magneto margumu, bet nusipirksiu as ji butinai, nu tokia faina rudai kakavine spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 21, 23:16)
Man ji irgi visai nieko, dar nesilakavau bet prie rudu akiu gi tinka biggrin.gif
Bet man labai grazus rudas is Magneto kolekcijos, tik aisku be to magneto margumu, bet nusipirksiu as ji butinai, nu tokia faina rudai kakavine spalva wub.gif

*****, reik kada iki nagavitos nulekt, pasizioplinet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 21, 22:16)

bigsmile.gif parodyt privalesi butinai bigsmile.gif

Sonie mano dieds pyragu nevalgo, tik shudburgerius laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 23:18)
bigsmile.gif parodyt privalesi butinai  bigsmile.gif

Sonie mano dieds pyragu nevalgo, tik shudburgerius  laugh.gif  laugh.gif

Nu madinga gi dabar visokie šudšiai ir kiti velniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 21, 22:19)
Nu madinga gi dabar visokie šudšiai ir kiti velniai biggrin.gif

tai ir ne prie mados jis biggrin.gif O tai ka tavishkes griebia is senu dabar pavasari ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 23:21)
tai ir ne prie mados jis biggrin.gif  O tai ka tavishkes griebia is senu dabar pavasari ? unsure.gif

Pas mane tas pats briedas zieminis - queen of hearts, if tomorrow never dabar kazkaip YPAC ant bangos rose garden tadu elegant wish... nu zodz visi raudonumai ir prancuzai doh.gif doh.gif o as jau ka siulau ka siulau IBD naujumus - ne vienai nepatink.... nors as negaliu atsiziureti i mix'a IBD Smokey plum ir HG vegas night... taip man graziai ant tipso ziuros - kaip viena kitai sutvertos wub.gif
Atsakyti