Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Indrushka @ 2012 03 21, 21:20)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  va sita fraze geriausia smile.gif
Nu kazkaip ta mango vilioja, buvau ''Nagavitoje'' tai neturejo tipsu uzlakuotu, dar nesusitvarke po pelenes buvo  unsure.gif

Nu bet juk taip ir yra drinks_cheers.gif
Dar nelakavau aš jos ant nagučių, tai kolkas nieko negaliu perdaug komentuoti mirksiukas.gif

QUOTE(donatiki @ 2012 03 21, 21:21)
Sveikutes  4u.gif
turiu klausima... siandien mano buvo sutikus viena pazystama moteriske, pasidarius ji ilgalaiki, ir aiskina kad jai po apacia tepa akrila, alia nago sustiprinimui, ir tada ant virsaus daro gelini lakavima...  blink.gif  ar as dar ant tiek neisprusus ir nezinau kas cia per briedas, ar ta moterele kazka supainiojo?  4u.gif

Juk ilgalaikį galima lakuoti ant gelio ir ant akrilo nagų.
Tik kiek pamenu, na jei negerai pataisykit mane blush2.gif
ant gelio nagų reikia dėti bazę-fundaišoną;
ant akrilo nereikia.

O tas "alia nago sustiprinimui", tai manau bus užpudrinta klientė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 21, 20:31)
Nu bet juk taip ir yra  drinks_cheers.gif
Dar nelakavau aš jos ant nagučių, tai kolkas nieko negaliu perdaug komentuoti mirksiukas.gif
Juk ilgalaikį galima lakuoti ant gelio ir ant akrilo nagų.
Tik kiek pamenu, na jei negerai pataisykit mane  blush2.gif
ant gelio nagų reikia dėti bazę-fundaišoną;
ant akrilo nereikia.

O tas "alia nago sustiprinimui", tai manau bus užpudrinta klientė mirksiukas.gif

bet jos nagai naturalus, nepriauginti, jai tik siaip uztepa po apacia akrilo... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donatiki: 21 kovo 2012 - 20:34
QUOTE(donatiki @ 2012 03 21, 21:34)
bet jos nagai naturalus, nepriauginti, jai tik siaip uztepa po apacia akrilo...  g.gif

g.gif rolleyes.gif o kam ten jį tepti? Įdomiai?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 21, 20:38)
g.gif  rolleyes.gif o kam ten jį tepti? Įdomiai?! g.gif

nu tai va ir man labai idomu... g.gif
Atsakyti
merginos priminkite, neberandu kur skaiciau kai darant prancuziska traukiasi baltas gelis galiukus darant, dariau vakar, vos ne po tris kart reikejo tepti nes jis tiesiog susitraukia nuo nago virsaus iki vidines smilo linijos... nago galiukas lieka tuscias be balto gelio. o balta linija vos ne i viena linija subega... tai kisau i lempa, istraukiau ir vel lakavau.. storai gaunasi kol is keliu kartu istaisai... ka patartumet, netepiau per storai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 03 21, 20:41)
nu tai va ir man labai idomu...  g.gif

arba pati kliente nelabai gaudosi kas jai yra pasakojama, arba meistre nukvakus biggrin.gif o jei rimtai tai kokiu as tik gelinio lakavimo pavadinimu negirdejau, gaila neuzsirasau tai uzsimirsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 21, 21:48)
arba pati kliente nelabai gaudosi kas jai yra pasakojama, arba meistre nukvakus  biggrin.gif o jei rimtai tai kokiu as tik gelinio lakavimo pavadinimu negirdejau, gaila neuzsirasau tai uzsimirsta  doh.gif

Va va va aš irgi taip pat pagalvojau tik neparašiau thumbup.gif kas kaip nori tas taip ir vadina.
Man buvo bajeris, kai viena klientė, atėjusi bandė mane įtikinti ,jog lakus reikia laikyti šaldytuve lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 21, 20:55)
Man buvo bajeris, kai viena klientė, atėjusi bandė mane įtikinti ,jog lakus reikia laikyti šaldytuve  lotuliukas.gif

Man viena aiskino, kad gelinis lakavimas tik del to gelinis, kad paprastus lakus dziovina gelio lempoj ir visus lakus galima ten kisti ir visi laikys po dvi savaites lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bandziau as jai aiskint, kad tai ne tiesa, bet taip ir neisaiskinau....
Atsakyti
Na ir pripliurpet.. smile.gif. Šiandien pirma karta lakavau su orly firmos baltu prancūziška..na nznau,tas baltumas tai super,bet jis skystas lb ir vieno sluoksnio man neužteko ,nors naguciai neilgi buvo,tikiuosi truputi dar patirstes jis.. Kaip tau Jolkuce ar nepatirstejo jis?
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 03 21, 22:07)
Man viena aiskino, kad gelinis lakavimas tik del to gelinis, kad paprastus lakus dziovina gelio lempoj ir visus lakus galima ten kisti ir visi laikys po dvi savaites lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bandziau as jai aiskint, kad tai ne tiesa, bet taip ir neisaiskinau....

Klausyk, gal ir pas mane ta pati buvo? lotuliukas.gif doh.gif Viena vakar kaiptik man aiskino, kad cia lempa, o ne lakas stebuklinga ir kad jei paprasta laka uztvirtinsi lempoje tai tas pats bus... tai sako - o kur jus ta lempa pirkot? lotuliukas.gif doh.gif aiskinau as jai, tada demonstravau su paparastu laku, lempa ir pagremzus laka jis viens du nusigremze, o gelinis ne... tai tik taip irodziau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 21, 21:28)
Klausyk, gal ir pas mane ta pati buvo?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jauciu ne ta, tavoji buvo sukalbama, manoji pasitaike is tu -,,melynu bereciu,,
Atsakyti
Tas laikymas saldytuve, tai garantuoju kiles is to, kad siluma lakams kenkia, tai kas atvirkscia silumai? Saldytuvas biggrin.gif
Atsakyti