Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 21, 20:35)
Tai pasirodyk  bigsmile.gif  blink.gif

oi ne ne, ka jus blush2.gif as galeciau nebent det i ta uzsienieciu foruma, kur bele kaip pakeverzotus nagus ikelia biggrin.gif , as dar tik mokausi graziai nutept, o su sita spalvike tikras grozis jau yra ikeltas man rodos i albumeli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 03 21, 20:25)
vitrinoje (savanoriu pr), kainos tiksliai nepamenu  g.gif

O jis brangesnis už HG lakus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LiLady @ 2012 03 21, 19:47)
O jis brangesnis už HG lakus? ax.gif

siaip iseina brangiau, nes jo talpa mazesne 9ml, o HG 15, kaina berods plius minus ta pati g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 21, 20:45)
oi ne ne, ka jus blush2.gif as galeciau nebent det i ta uzsienieciu foruma, kur bele kaip pakeverzotus nagus ikelia biggrin.gif , as dar tik mokausi graziai nutept, o su sita spalvike tikras grozis jau yra ikeltas man rodos i albumeli mirksiukas.gif

irnesakyk.gif baikit, nu pasirodykit, ko nedystat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 20:38)
As manyciau, kad tai itakoja sukibima, bet jeigu jums be valymo ir taip gerai 3 savaites prasinesioja, ir lakuojasi gerai- nu ir vualia biggrin.gif

Pati tiek neisvaikstau dabar,savaicike lotuliukas.gif
O mamuks virs 2 isbuvo thumbup.gif tuomet dar nzn kad reik nuvalyt doh.gif
Reikes pabanyt nubrauk,ziuresim ar skirtumas bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 21, 19:45)

tikrai, kad manau nera taip blogai kaip pasakojat mirksiukas.gif visos mes mokemes, mokomes ir mokysimes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 21, 20:50)
irnesakyk.gif baikit, nu pasirodykit, ko nedystat  mirksiukas.gif

niu nezinau ax.gif cia tokie ikelti groziai, kad bijau suterst eteri, isvirsit is kedziu biggrin.gif na bet jei iki ryt suprasiu kaip cia tos nuotraukos isikelia, kas man blondinei labai sudetinga, tai imesiu smile.gif
Laukiu mango spalvos, man ji toookia grazi smile.gif
Atsakyti
nemazai spalvu pavyzdziu http://ladeekim.onsu...ss-ACG-18786446
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 21, 20:56)
niu nezinau ax.gif cia tokie ikelti groziai, kad bijau suterst eteri, isvirsit is kedziu biggrin.gif na bet jei iki ryt suprasiu kaip cia tos nuotraukos isikelia, kas man blondinei labai sudetinga, tai imesiu smile.gif
Laukiu mango spalvos, man ji toookia grazi smile.gif

Nenusikalbėkit,"suteršti eterį",baikit taip save nuvertinti mirksiukas.gif , juk nei vienas negimėm mokėdami ir su dilde ar nagų laku rankose lotuliukas.gif po truputį po truputį ir viskas bus gerai thumbup.gif , o beto aš manau, kad čia Jūs pati įsikalat sau į galvą. Kaip ir klientės ateina, atsisėda į kėdę ir iškarto rankas slepia po stalu ir sako -"Oi, mano nagai labai baisūs, net gėda rodyti", o aš sakau-"juk tam ir ateinat, kad juos sutvarkyčiau, juk kai einat pas kirpėja namuose plaukų nenusidažot ir nenusikerpat" lotuliukas.gif

O kas dėl Mango, oi ji mane irgi vilioja, jaučiu aš irgi gal ją lakuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 21, 20:15)
Nenusikalbėkit,"suteršti eterį",baikit taip save nuvertinti mirksiukas.gif , juk nei vienas negimėm mokėdami ir su dilde ar nagų laku rankose  lotuliukas.gif po truputį po truputį ir viskas bus gerai  thumbup.gif , o beto aš manau, kad čia Jūs pati įsikalat sau į galvą. Kaip ir klientės ateina, atsisėda į kėdę ir iškarto rankas slepia po stalu ir sako -"Oi, mano nagai labai baisūs, net gėda rodyti", o aš sakau-"juk tam ir ateinat, kad juos sutvarkyčiau, juk kai einat pas kirpėja namuose plaukų nenusidažot ir nenusikerpat"  lotuliukas.gif

O kas dėl Mango, oi ji mane irgi vilioja, jaučiu aš irgi gal ją lakuosiu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va sita fraze geriausia smile.gif
Nu kazkaip ta mango vilioja, buvau ''Nagavitoje'' tai neturejo tipsu uzlakuotu, dar nesusitvarke po pelenes buvo unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
turiu klausima... siandien mano buvo sutikus viena pazystama moteriske, pasidarius ji ilgalaiki, ir aiskina kad jai po apacia tepa akrila, alia nago sustiprinimui, ir tada ant virsaus daro gelini lakavima... blink.gif ar as dar ant tiek neisprusus ir nezinau kas cia per briedas, ar ta moterele kazka supainiojo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 03 21, 19:27)
Bazes pertekliaus nenuvalau g.gif o ka tas nuvalymas duoda?

Pertekliaus nenuvalymas duoda tai, kad lakas paskui sunkiai nusitirpina, reikia gramdyt daugiau 4u.gif
Atsakyti