Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(SYRIA @ 2012 03 21, 14:35)
Na idomu,bet vasara turetu patikt merginom 4u.gif Aciu 4u.gif

Aš manau, kad vasarai ji gerai eis. Ji tokia švelni, pastelinė, nėra tokia ryški, "rėkianti". Pati planuoju ją dėtis vieną arba su blizgučiais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 03 21, 15:10)
na va tokia spalva. Tokia švelni, turi žalsvumo. Įdomiai tik kaip ant nagučių atrodys  g.gif
user posted image

g.gif bet kokia bigsmile.gif graži spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 21, 15:01)
g.gif bet kokia bigsmile.gif  graži spalva wub.gif

va dar kokį radau paveiksliuką su ta spalva wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 21, 15:01)
g.gif bet kokia bigsmile.gif  graži spalva wub.gif

drinks_cheers.gif bigsmile.gif nu zinokit ir as karteli visai nesupykciau tokia nusilakuot, daili ir man smile.gif

Tiesa pabandziau siandiena pasidaryti kamuflezo miksa cool.gif Gal biskiuka exhale reikejo daugiau ideti,nors sitoks sviesesnis variantas man irgi visai patiko ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 21 kovo 2012 - 15:19
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 15:11)
Tiesa pabandziau siandiena pasidaryti kamuflezo miksa cool.gif  Gal biskiuka exhale reikejo daugiau ideti,nors sitoks sviesesnis variantas man irgi visai patiko ax.gif
user posted image

Labai gražu. Kokios spalvos čia dėtos: Exhale ir kas dar? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 16:11)
Tiesa pabandziau siandiena pasidaryti kamuflezo miksa cool.gif  Gal biskiuka exhale reikejo daugiau ideti,nors sitoks sviesesnis variantas man irgi visai patiko ax.gif

Pasakok kiap darei? ax.gif kuriuo momentu tepei baltą spalvą, mane tas domina?
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 03 21, 15:23)
Labai gražu. Kokios spalvos čia dėtos: Exhale ir kas dar?  4u.gif

Exhale + Sheek white ir baltas galiukas ORLYFX

ingeborgita2 mixsavau abi tas spalvas, jos ant nago pagrindo 2 sluoksniai, baltas galiukas ant virshaus ir topas,kadangi tai experimentinis variantas, ziuresim kaip bus su tuo spalvos keitimu g.gif Realiai siaip gavos priaugintu nagu ispudis bigsmile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif  bigsmile.gif  nu zinokit ir as karteli visai nesupykciau tokia nusilakuot, daili ir man  smile.gif

user posted image

mm kaip graziai padaryta, balta tobulai ispiesta wub.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif  bigsmile.gif  nu zinokit ir as karteli visai nesupykciau tokia nusilakuot, daili ir man  smile.gif

user posted image

Nu tavo tie prancuzai tai visi tobuli wub.gif Butum Kauniecio,prasyciaus pamoku pas tave ax.gif
Atsakyti
Jolkiau, o balta tepei 1 sluoksni? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 16:35)
Exhale + Sheek white ir baltas galiukas ORLYFX
ingeborgita2 mixsavau abi tas spalvas, jos ant nago pagrindo 2 sluoksniai, baltas galiukas ant virshaus ir topas,kadangi tai experimentinis variantas, ziuresim kaip bus su tuo spalvos keitimu g.gif  Realiai siaip gavos priaugintu nagu ispudis  bigsmile.gif

O tu baltą liniją taisai su teptuku? g.gif Ar nenusibraukia tau spalva jei taisai su teptuku? g.gif Man kažkodėl nusibraukia šiektiek schmoll.gif nesuprantu.....
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 21, 15:41)
Jolkiau, o balta tepei 1 sluoksni? ax.gif

taip smile.gif

ingeborgita2 kartais istaisau, kartais iskart tepu, ziuriu pagal nagus, kaip lengviau buna, siti ilgoki,jiems istaisinejau.Bet, kad spalva nusibrauktu-nu da niekad nera tep buve blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 21 kovo 2012 - 15:49