Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(-Alice- @ 2012 03 21, 11:16)
drinks_cheers.gif  mane irgi ta trečia spalva sudomino  g.gif  Kokia ten spalva?

Pagal numeri tai lyg si turetu but http://shellac-gelis...50_250x250.jpgx
Atsakyti
Kokia kolekcija bigsmile.gif
8 nr.noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 11:39)
Pagal numeri tai lyg si turetu but  http://shellac-gelis...50_250x250.jpgx

g.gif bet čia foto ji tokia labiau žalsva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 12:00)
bigsmile.gif Kolekcija vis plateja thumbup.gif O kas yra po 3 numeriuku per spalva? HG? rolleyes.gif

QUOTE(-Alice- @ 2012 03 21, 12:16)
drinks_cheers.gif  mane irgi ta trečia spalva sudomino  g.gif  Kokia ten spalva?

QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 12:39)
Pagal numeri tai lyg si turetu but  http://shellac-gelis...50_250x250.jpgx

Taip taip tai HG 01413(aš priekyje nerašau 01... blush2.gif ), bet nežinau ji man viena liūdnoka verysad.gif , dėjau klientei tai dar įmaišiau į ją 01605 pakankamai, dar 01364 kelis lašus ir atrodo jei neklystu kelis lašus 01600, ir tada gavosi graži thumbup.gif

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 03 21, 12:42)
Kokia kolekcija bigsmile.gif
8 nr.noriu blush2.gif

Ačiū ačiū, bet čia tik labai maža dalis kolekcijos blush2.gif

QUOTE(-Alice- @ 2012 03 21, 12:42)
g.gif  bet čia foto ji tokia labiau žalsva  g.gif

schmoll.gif nea, ji tokia trupučiuką murzina dangaus spalva g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turit ibd Just Gel Polish Jupiter Blue spalva? idomu kaip ji lakuojasi ir ar labai ryski?

Dar idomu kaip jus maisot tas spalvas? Kaip apskaiciuojat,kad visiem nagams uztektu?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SYRIA @ 2012 03 21, 12:30)
ibd Just Gel Polish Jupiter Blue spalva

aš turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 03 21, 13:43)
aš turiu  smile.gif

Tai papasakok ar labai ryski,ar gerai pasidengia? Ogal kur koki pavyzdi turi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SYRIA @ 2012 03 21, 13:30)
Dar idomu kaip jus maisot tas spalvas? Kaip apskaiciuojat,kad visiem nagams uztektu?
Aciu 4u.gif

Tiesiog maišau ir tiek, turiu tokią nedidelę stiklinytę(akrilo skystį pildavau į ją) ir dedu aišku pagrindinės spalvos daugiau, o poto jau fantazija, ir su dantų krapštuku pamaišau ir jei gražu lakuoju jei ne dar maišau kažką.
O su apskaičiavimu, tai vieną kart būna kaip tik ,kitą kart mažai, kitą k. ir per daug.
Ir beje pasilikusi iš senų išbaigtų spalvų buteliukus ir maždau pažiūriu kokia spalva gavosi ar tamsi ar šviesi ir pasiemu senąjį teptuką iš buteliuko ir sumaišytą spalvą tepu su tuo teptuku, bandžiau su gelio tepuku- bet ne tas schmoll.gif , nes gaila gerų spalvų teptukus maišyti..
Atsakyti
QUOTE(SYRIA @ 2012 03 21, 12:46)
Tai papasakok ar labai ryski,ar gerai pasidengia? Ogal kur koki pavyzdi turi? 4u.gif

iš tikrųjų, tai dar nelakavau, nes nerandu tam laiko. Kai dičkis nueis miegoti, bandysiu nufotografuoti šepetuką iš buteliuko ir įkelsiu tada foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 21, 13:49)
Tiesiog maišau ir tiek, turiu tokią nedidelę stiklinytę(akrilo skystį pildavau į ją) ir dedu aišku pagrindinės spalvos daugiau, o poto jau fantazija, ir su dantų krapštuku pamaišau ir jei gražu lakuoju jei ne dar maišau kažką.
O su apskaičiavimu, tai vieną kart būna kaip tik ,kitą kart mažai, kitą k. ir per daug.
Ir beje pasilikusi iš senų išbaigtų spalvų buteliukus ir maždau pažiūriu kokia spalva gavosi ar tamsi ar šviesi ir pasiemu senąjį teptuką iš buteliuko ir sumaišytą spalvą tepu su tuo teptuku, bandžiau su gelio tepuku- bet ne tas  schmoll.gif , nes gaila gerų spalvų teptukus maišyti..

Na reiks ir man bandyt pafantazuot,aciu uz toki issamu paaiskinima 4u.gif

QUOTE(-Alice- @ 2012 03 21, 13:52)
iš tikrųjų, tai dar nelakavau, nes nerandu tam laiko. Kai dičkis nueis miegoti, bandysiu nufotografuoti šepetuką iš buteliuko ir įkelsiu tada foto  4u.gif

Laukiu laukiu,nors saukstai jau po pietu,nusipirkau is amazon,bet lauksiu dar ilgai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SYRIA @ 2012 03 21, 14:00)
Laukiu laukiu,nors saukstai jau po pietu,nusipirkau is amazon,bet lauksiu dar ilgai ax.gif

na va tokia spalva. Tokia švelni, turi žalsvumo. Įdomiai tik kaip ant nagučių atrodys g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 03 21, 15:10)
na va tokia spalva. Tokia švelni, turi žalsvumo. Įdomiai tik kaip ant nagučių atrodys  g.gif
user posted image

Na idomu,bet vasara turetu patikt merginom 4u.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti