Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(eliukė @ 2012 03 20, 22:18)
ačiū, tiek ir užteko, bandysiu tartis. prieš tai buvo nulakuoti vienspalviai laikė puikiai, o dėl prancuziuko jei butu ispėjus - žinočiau ko tikėtis.

net ir del spalvyciu laikymosi - spalva spalvai nelygu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2012 03 20, 20:11)
noriu draugiško patarimo  smile.gif

Su prancuzu jau taip buna, merginos jums jau atsake isamiai apie tai. Bandykit eiti tartis pas meistre, jei jus pastovi jos klijente manau nuolaida tikrai padarys.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Gal kuri esat bandzius EzFlow Gelez uv lakus? Kaip jie? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigee @ 2012 03 20, 23:03)
Sveikos merginos  smile.gif Gal kuri esat bandzius EzFlow Gelez uv lakus? Kaip jie?  smile.gif

Naujo leidimo nebandzius- turiu tik senojo dar butelioka, na to kuris is serijos- uzstingsta biggrin.gif tai tepas liuks, nesiojosi man apie 2 savaiteles..Idomu kaip tie nauji EzFlow TruGel Polish, butu dabartes g.gif,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 20 kovo 2012 - 23:15
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 00:14)
Naujo leidimo nebandzius- turiu tik senojo dar butelioka, na to kuris is serijos- uzstingsta biggrin.gif tai tepas liuks, nesiojosi man apie 2 savaiteles..Idomu kaip tie nauji EzFlow TruGel Polish, butu dabartes g.gif,

tie naujieji puikus, man super nesiojasi dvi savaites, turiu dvi spalvas black violet ir mirage. Labai gerai dengia, sepetelis labai patogus. Tik gerai galiu atsiliept. Nestingta kol kas, aisku turiu juos neilgai, koki menesi gal tik, bet tikiuosi neuztings rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kuri jau yra kuria kokia nors balta spalva isbandzius is IBD? smile.gif
ir galetu pasidalinti ispudziais bei parekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(sigee @ 2012 03 21, 00:03)
Sveikos merginos  smile.gif Gal kuri esat bandzius EzFlow Gelez uv lakus? Kaip jie?  smile.gif

EzFlow trugel bandau dabar, labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 03 20, 23:29)
tie naujieji puikus, man super nesiojasi dvi savaites, turiu dvi spalvas black violet ir mirage. Labai gerai dengia, sepetelis labai patogus. Tik gerai galiu atsiliept. Nestingta kol kas, aisku turiu juos neilgai, koki menesi gal tik, bet tikiuosi neuztings rolleyes.gif

Na naujieji ir neturetu stingti jau, jeigu kompanija investavo i naujai perleista produkta, gal jau nebus suinteresuota kartoti klaidas smile.gif Man tik kazkaip mazokas spalvu pasirinkimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 03 21, 00:30)
Gal kuri jau yra kuria kokia nors balta spalva isbandzius is IBD? smile.gif
ir galetu pasidalinti ispudziais bei parekomenduoti?

whipped cream pas juos vienintele tikrai balta. Nebandziau, niekas is cia nera bandes turbut, nes as irgi viena kart klausiau. Gal tu ledus pralausi ir isbandysi ju balta, paskui pasidalintum ispudziu? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 00:46)
Na naujieji ir neturetu stingti jau, jeigu kompanija investavo i naujai perleista produkta, gal jau nebus suinteresuota kartoti klaidas smile.gif Man tik kazkaip mazokas spalvu pasirinkimas ax.gif

Taip tikrai mazokas ir dauguma spalvu yra lygiai tokios pacios kaip ibd just gel polish, lengva nusipirkt identiska smile.gif pvz mirage lygiai tokia pati kaip ibd sea perl, arba black violet kaip plum raven, mango kaip ibiskus ir tt...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif atnešu žadėtas spalvas ax.gif
IBD Just Gel Polish:
4.Mango Mischief
5.Blue Haven
6.Sea Pearl
7.Smokey Plum
8.Plum Raven
9.Con-fuchsion
10.Black Lava

user posted imageuser posted imageuser posted image

BE BLICO:

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 03 21, 09:46)
Labas rytas  4u.gif  atnešu žadėtas spalvas  ax.gif
IBD Just Gel Polish:
4.Mango Mischief
5.Blue Haven
6.Sea Pearl
7.Smokey Plum
8.Plum Raven
9.Con-fuchsion
10.Black Lava

[

bigsmile.gif Kolekcija vis plateja thumbup.gif O kas yra po 3 numeriuku per spalva? HG? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 21, 11:00)
bigsmile.gif Kolekcija vis plateja thumbup.gif O kas yra po 3 numeriuku per spalva? HG? rolleyes.gif

drinks_cheers.gif mane irgi ta trečia spalva sudomino g.gif Kokia ten spalva?
Atsakyti