Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

sveikos 4u.gif
Jungiuosi su savo maziuku ir as , turiu beda, gal perliejau( kotas suvytes ir laeliai geltonuoja krentta) galvoju gal puva sad.gif nezinau ka daryti ir taip laistau jau kai zeme sausa buna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 20, 11:45)
Keliam taures seklos atejo !

bigsmile.gif koks džiaugsmas...
Atsakyti
na tikrai kox dziaugsmas jau galvojau negausim nei seklu nei pinigu. Ech kaip faina sirdy pavasaris thumbup.gif
Papildyta:
http://public.fotki.com/saabyte/ Mano augaliukai taip pat tarp ju sias metais pirma kart prazydes adeniumas tik deja jis auga pas mama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Redulle @ 2012 04 20, 14:28)
Mano augaliukai taip pat tarp ju sias metais pirma kart prazydes adeniumas tik deja jis auga pas mama  4u.gif

Aš taip pat nepjoviau galūnių, bet išvaizda puse velnio. Tai nebesulaukiu žiedu. Mums jau 2 metukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2012 04 20, 14:31)
Aš taip pat nepjoviau galūnių, bet išvaizda puse velnio. Tai nebesulaukiu žiedu. Mums jau 2 metukai ax.gif

Tas kuris prazydo 3 metuku. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miskauoge @ 2012 04 20, 12:38)
sveikos  4u.gif
Jungiuosi su savo maziuku ir as , turiu beda, gal perliejau( kotas suvytes ir laeliai geltonuoja krentta) galvoju gal puva sad.gif nezinau ka daryti ir taip laistau jau kai zeme sausa buna  verysad.gif

Tai blogai laistot, ne pagal žemę reik žiūrėt, o pagal augalo kotą, kai jis minkštėja tada palieti reikia. Dabar uždenkit augaliuką su nuplautu buteliu permatomu arba su maišiuku kad sudaryti šiltnamio sąlygas ir laukit, gal atsigaus.
Atsakyti
QUOTE(Miskauoge @ 2012 04 20, 12:38)
sveikos  4u.gif
Jungiuosi su savo maziuku ir as , turiu beda, gal perliejau( kotas suvytes ir laeliai geltonuoja krentta) galvoju gal puva sad.gif nezinau ka daryti ir taip laistau jau kai zeme sausa buna  verysad.gif

Kuo daugiau tuo smagiau 4u.gif mirksiukas.gif
Pirmiausiai reiktų traukt iš žemių ir pažiūrėt ar šaknys nenupuvusios, nukarpyt nupuvusias, o poto į naujas žemes sausas ir pastatyt šiltai po lempa, ir uždengt buteliu, maišeliu, kad būtų kaip šiltnamis ir laikyt kol atsigaus. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Redulle @ 2012 04 20, 14:34)
Tas kuris prazydo 3 metuku.  mirksiukas.gif

Kaip smagu, kad jau žydi thumbup.gif ir koks jau didelis gražus thumbup.gif
Atsakyti
didelis mano mylimiausias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 20, 11:45)
Keliam taures seklos atejo !

keliam wub.gif wub.gif biggrin.gif jega, o taip buvau nusivylusi, tikslaiu ne del saves, nes as dariau bendra 3 merginu uzsakyma ir taip "lieva" buvo pries jas sad.gif
Atsakyti
Tai vadinasi man buvo "lieva" prieš maždaug 10 žmonių. Bet viskas tvarkoje, tik vienas pažiūrėjau kad sumaišė... Ar čia pagal juos toks mixas skaitos... Na neesmė :]
Atsakyti
o kada išsiūstas siuntinys,gal kas parašyta ant pakuotės,nes labai jau įdomu,ar čia pirmasis ar tas antrasis žadėtasis atvyko g.gif
Atsakyti
Tiesa labai šaunu kad gavot visgi sėklas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

dabar lauksiu sėjimo ir dygimo rezultatų cool.gif

beje kas anksčiau iš čia užsisakė ir gavo, kaip dygo? kiek daugmaž procentų išdygo? g.gif
Atsakyti