Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 01, 17:35)
Vasario 29 ale išsiuntė. Mokėjom 60svarų... Baisiausia kad neatrašo, paskutinė žinutė buvo kad išsiųs antrą siuntinį... Jaučiu ryt bandysiu skambint jiems.

o kaelinta diena sakė antra išsiūs..rik dabar nuo tos dienos skaičiuot 3sav... g.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 04 03, 11:24)
o kaelinta diena sakė antra išsiūs..rik dabar nuo tos dienos skaičiuot 3sav... g.gif

kovo 22 parase
Atsakyti
Sveiki,cia kaip suprantu laukiate adeniumu seklyciu,gal kas tures atliekamu,noreciau keleta isigyti.Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutita: 03 balandžio 2012 - 14:17
as jiems rasiau, bet ats po siai dienai nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 04 05, 16:39)
as jiems rasiau, bet ats po siai dienai nera  4u.gif

Gal sakau ,kad atakuojam zinutem, susimastys truputi. g.gif
Atsakyti
Pries velykas nelabai jauciu verta sad.gif antradieni po velyku bandysim jiems skambint jei rasiu ju nr. O siaip kas dien jiems rasau. Jokio atsako. Arba jie issiunte ir ignoruoja, arba kazkas negerai.
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 06, 17:05)
Pries velykas nelabai jauciu verta sad.gif antradieni po velyku bandysim jiems skambint jei rasiu ju nr. O siaip kas dien jiems rasau. Jokio atsako. Arba jie issiunte ir ignoruoja, arba kazkas negerai.

Sveikos smile.gif

Siunčiausi iš jų tris kartus, du gavau, vieno ne. Manau kad gali būti, jog kai suma didesnė jie arba neturi sėklų, arba specialiai nesiunčia g.gif doh.gif Gali būti kaltas ir paštas, nes ir ten būna, kad prapuola doh.gif

Bet šiaip jų sėklomis nesu patenkinta, nes daigumas kokie 30 proc. Galbūt per akcijas jie parduoda jau pasenusias sėklas g.gif

Na o dar vakar persodinau savo adeniumus. Va koks rezultatas nupjautų šaknų. ax.gif
Dark blood
user posted imageuser posted image
Silk of yellow
Morning glory
Boatip
Laymungorn
Papildyta:
Tiesa to kur negavau, užsisakius buvau panašiu laiku kaip ir jūs g.gif
Atsakyti
kaip vaizdžiai thumbup.gif , labai vešlios šaknys.
Gaila, kad taip su tuo siuntiniu jums nesiseka, aš ir taip norėjau užsisakyt, bet tąkart susilaikiau, dabar galvoju, gal kažkokia negera nuojauta buvo g.gif
Atsakyti
mane jau pradeda erzinti tas seklu nebuvimas, nei seklu- nei pinigiuku verysad.gif pirmas kartas ir toks nesekmingas doh.gif daugiau is ju nerizikuosiu ir niekam nepatarsiu, nerekomenduosiu sito psl verysad.gif
Atsakyti
lb apmaudu ir pikta kad negaunam seklu. bent pinigus grazintu verysad.gif
Atsakyti
Vakarvakare kai negavot savo viuntinuko is ju, pinigus grazino ar taip ir nuplauke? Nes bus labai pikta jei dings, nors imk ir nuvaziuok ir velniu atrasyt. Bet nerandu adreso ju....
Atsakyti
o man gailiausia jai negausim sėklų...tiek laukta tiek prisvajota unsure.gif
Atsakyti