Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(andorinha @ 2012 08 29, 11:27)
o atrodo tai gerai  bigsmile.gif "vazonelis"-tai stikliukas alkoholiui?

Taip taip, toks senu laiku biggrin.gif
Atsakyti
Kaip idomu.Gal reiketu pabandyti,bet kai arteja ruduo tai gal neapsimoka rizikuoti.Taciau turiu pora tokiu nupiepusiu,tai siaip ar taip is ju jokio grozio,pavasari bus galima eksperimentuoti.
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2012 08 29, 11:12)
Na stai kaip zadejau idedu nuotraukyte... (tik siek tiek zaliuoja viduje)

bigsmile.gif koks gražuolis,kiek jam laiko wub.gif thumbup.gif atrodo taip augdamas nesiskundžia g.gif na va aš taip ir maniau kaip gėles papratinsi,taip jos ir augs.. rolleyes.gif aišku būna juk išimčių..
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2012 08 28, 19:35)
Na kadangi as juos jau senai laiscius nieko nenutiks biggrin.gif  o as eksperimentuoju su vienu augintiniu... Auginu ji mazam induke su vos vos zemiu ir pagrinde saknys visada vandenyje- tikrai puikiai auga cool.gif

Man irgi kilo itarimas, kad dregmes uzsistovejimo bijo tik kaudeksas, o saknims nebaisu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 08 29, 19:11)
bigsmile.gif koks gražuolis,kiek jam laiko  wub.gif  thumbup.gif atrodo taip augdamas nesiskundžia  g.gif na va aš taip ir maniau kaip gėles papratinsi,taip jos ir augs.. rolleyes.gif aišku būna juk išimčių..

Na metai jau bus jam, neuzsirasiau kada sejau blush2.gif na tikrai manau visai jis ten puikiai jauciasi, ziuresim kaip ziema bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 30 rugpjūčio 2012 - 16:35
ar matete, kaip adeniumus-dvynius padaro? blink.gif
kai auginant adeniuma pagrindine uzduotis yra jo "gera savijauta", tokios operacijos gali pasirodyti issidirbinejimu is augalo:

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveikos,
Gal kas turite atliekamu adenium obesum seklu pabandymui? Vilnius
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti