Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(..vijana.. @ 2012 03 30, 20:50)
Mergaites, koks sio keistuolio pavadinimas smile.gif ?

Adenium obesum Red Flabellate rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2012 03 29, 14:40)
Sveiki ;
Mano dvi metinukai vakar gavo naujus didelius namus ir bunda po žiemos:

Siam violet
user posted image

Blood diamond

nu faina kaip, vazonai prie sienu priderinti, o gal atvirksciai? 4u.gif lotuliukas.gif
lb faina wub.gif

o kas liecia uzsakyma, tai mane jau ir diorgina doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Reeeeee @ 2012 03 29, 12:00)
Padarykit paslaugą kurios su manim sėklas užsakinėjo, čia tos firmos paštas, šturmuokit laiškais, kad mes užsakinėjom, neatrašo ir sėklų DAR nėr. plumeria2u@googlemail.com
Užsakymas Renatos Avlasaitės.
Man nebeatrašo, ir tas truputį nervina...  g.gif  doh.gif

parasiau
Atsakyti
Atrase? Bent ka nors?
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 01, 12:21)
Atrase? Bent ka nors?

dar ne
Atsakyti
atsiūskite man anglų kalba ką rašėte parsiūsčiau ir aš iš savo gmail.... g.gif nes panašu,kad galime ir negaut...
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 04 01, 16:28)
atsiūskite man anglų kalba ką rašėte parsiūsčiau ir aš iš savo gmail.... g.gif nes panašu,kad galime ir negaut...

as google verteja samdziau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip ilgai negaunat iš kur užsakinėjote? kiek kainavo?
Atsakyti
Vasario 29 ale išsiuntė. Mokėjom 60svarų... Baisiausia kad neatrašo, paskutinė žinutė buvo kad išsiųs antrą siuntinį... Jaučiu ryt bandysiu skambint jiems.
Atsakyti
Gaila aš nemoku angliškai...tik kompiuteriniai pagrindai,parašyčiau aš jiems...***** kaip abydna negaliu unsure.gif
Atsakyti
atsiųs kur jie dėsis. Kitaip bus pas juos nuvažiuota ir gyvai išsiaiškinta. Vis dar tikiuosi kad išsiuntė antrą siuntinį ir gausim.
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 01, 16:35)
Vasario 29 ale išsiuntė. Mokėjom 60svarų... Baisiausia kad neatrašo, paskutinė žinutė buvo kad išsiųs antrą siuntinį... Jaučiu ryt bandysiu skambint jiems.

o čia įmonės ar privatus asmenys? Ebay?
Atsakyti
Įmonė, el.parduotuvė. šiaip yra forumiečių kurie iš jų pirko, ir viskas ok. Tik kad mūsų labai didelis užsakymas buvo, nujaučiu kad neturėjo visko...
Atsakyti