Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(*Debesiuke* @ 2012 08 10, 10:44)
Vakarvakare, įdomu kokiom trąšom skatinančiom žydėjimą tręši? Koks N-P-K santykis?  ax.gif  Labau jau norėtųsi, kad greičiau pražystų  biggrin.gif

Zydejima skatina fosforas P,reikia ziureti etikete,kad butu didesnis kiekis. smile.gif
Atsakyti
Gal galit rekomenduoti konkrečias trąšas? (pavadinimas, gamintojas). Kol kas man geriausios Shultz trąšos ax.gif
Atsakyti
Mane trasos irgi domina. bigsmile.gif
As i lauka bijau nesti,dabar taip atsigave tokie yra,bijau pakenkt.Kazi ar blogai dariau,palaisciusi kelis kartus su kaktusu trasom?
Atsakyti
Keliu mano naujo bevardzio gyventojo nuotrauka:

user posted image

jam 2 metukai, siuo metu yra sprindzio dydzio.
gal kas turite minciu, kurios rusies adeniumas cia galetu buti? ar adenium obesum buna tokie smailus lapukai? g.gif
beje, is seklu jau 20vnt issirito bigsmile.gif kai kuriu rusiu visos, kai kuriu nei vienos... spekite, kurioje grupeje atsidure mano labiausiai laukiami?... gal dar issiperes, laiko yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 10 rugpjūčio 2012 - 16:34
ax.gif maniškis vienas iš sėklų,penai sėjimo yra tokiais lapais..ir įdomiausia ,kad vienu vardu turiu du abu skiriasi labai...
Atsakyti
Mano irgi kai kurių obesumų tokie lapeliai, bet jis taip išsišakojęs-gali būti ir koks arabicumas - jie labiau linkę šakotis. O iš sėklų tokios pat rūšies obesumai taip pat skiriasi ir lapelių forma, ir net stiebo spalva. Rašo, kad ne visos sėklos išsaugo rūšines savybes, todėl pražysti gali ne visai taip, kaip nurodo seklų pardavėjas - bet manau, svarbiausia, kad greičiau pražystų - visi jie gražūs.
Nuo palaistymo kaktusų trąšomis jiems tikrai blogai nebus-tiesiog jos per silpnos koncentracijos adeniumams. Mano žydėjimą skatinančių sudėtis tokia:10-52-17.Ieškojau, kad vidurinis skaičius butu net 60, bet radau tik tokias ir nusipirkau.
Girdėjau ,kad schultz firmos trąšos, žydintiems augalams labai geros, bet nebandžiau.
Bet rudeniop reiktų jau mažiau tręšti azoto turinčiomis trąšomis, kad augalai pasiruoštų poilsio periodui.
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 08 10, 22:05)
Mano irgi kai kurių obesumų tokie lapeliai, bet jis taip išsišakojęs-gali būti ir koks arabicumas - jie labiau linkę šakotis. O iš sėklų tokios pat rūšies obesumai taip pat skiriasi ir lapelių forma, ir net stiebo spalva. Rašo, kad ne visos sėklos išsaugo rūšines savybes, todėl pražysti gali ne visai taip, kaip nurodo seklų pardavėjas - bet manau, svarbiausia, kad greičiau pražystų - visi jie gražūs...

butent, gerai, kad jie visi grazus smile.gif sedziu facebook/siam adenium ir lydausi nuo to grozio arabicumo kaip noreciau... rolleyes.gif
Atsakyti
štai ir įrodymas kokie nepanašūs tie dvynukai ...(mano favoritai abu wub.gif )
ax.gif
patinka kaip vienas savaime daug šakojasi...
user posted image

user posted image
Atsakyti
kokio amžiaus jūsų augaliukai?
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 08 13, 20:44)
štai ir įrodymas kokie nepanašūs tie dvynukai ...(mano favoritai abu  wub.gif )

o jau tankumas to dešinėj, atrodo lyg neleistų jam kas į aukštį augt, tai pučiasi kiek gali lotuliukas.gif gražuoliai abu wub.gif
Atsakyti
evers, be galo smalsu butu pamatyti juos zydincius. kazko man atrodo, kad jie vienodai nezydes g.gif desinysis galetu buti maniskio broliukas biggrin.gif
Atsakyti
Parodau savo augintinius ax.gif Didesniems 5 mėnesiai, mažesniems - 1 mėnuo. Gaila, kad žiedų dar laukti ir laukti biggrin.gif Pas ką nors gal jau žydėjo sėjinukai?

user posted image

user posted image
Atsakyti