Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(andorinha @ 2012 08 06, 11:28)
siandien gavau seklas, tik ziuriu, kad ne visas kurias uzsakiau. truksta 2rusiu. galvoju, parasysiu jiems e-maila, bet kaip as irodysiu kad ju negavau  g.gif ar buvo kas tokioje situacijoje?

man buvo su petunijų sėklom taip, vieną pokelį atsiuntė, kito ne, pasirodo buvo pardavėjas suklydęs emailą savo, tai pinigai nukeliavo į neegzistuojantį accountą, paskui pataisė, tai gavos kad tik už antras sėklas sumokėjom, jas ir atsiuntė doh.gif bet dabar išsiaiškinom viską, būtinai rašykit jiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 08 06, 14:03)
man buvo su petunijų sėklom taip, vieną pokelį atsiuntė, kito ne, pasirodo buvo pardavėjas suklydęs emailą savo, tai pinigai nukeliavo į neegzistuojantį accountą, paskui pataisė, tai gavos kad tik už antras sėklas sumokėjom, jas ir atsiuntė doh.gif bet dabar išsiaiškinom viską, būtinai rašykit jiems mirksiukas.gif

as apakusi, jau gavau atsakyma, kad atsius tas 2 trukstamas rusis...
Atsakyti
ko tema apmirusi?
pasejau savo adeniumus... kadangi as nepataisoma experimentuotoja, tai tolesnis daiginimo procesas gali tapti idomus. masciau, kur rasti nuolat silta vietele sekloms sudygti, juk ta pati pradzia buna lemtinga g.gif radau. ant mano viasat dekoderio lotuliukas.gif dabar lieka laukti rezultatu...
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 08 07, 20:32)
ko tema apmirusi?
pasejau savo adeniumus... kadangi as nepataisoma experimentuotoja, tai tolesnis daiginimo procesas gali tapti idomus. masciau, kur rasti nuolat silta vietele sekloms sudygti, juk ta pati pradzia buna lemtinga  g.gif  radau. ant mano viasat dekoderio  lotuliukas.gif dabar lieka laukti rezultatu...

aš kažką ant PC dėžės daiginau lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

mano statistika...iš 30 sėklų sudygę 11. 5 jau leidžia po penktą lapelį wub.gif kiti po du-tris lapelius turi, vienas vis dar bando atsitiest nuo žemės, bet lygtai gyvas dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 08 07, 20:49)
aš kažką ant PC dėžės daiginau lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

mano statistika...iš 30 sėklų sudygę 11. 5 jau leidžia po penktą lapelį wub.gif kiti po du-tris lapelius turi, vienas vis dar bando atsitiest nuo žemės, bet lygtai gyvas dar biggrin.gif

itariu, kad ir seklos ne visos kokybiskos. is karto matosi, kad kai kurios "tuscios". labai abejoju, ar is tokiu kas isdygs...
Atsakyti
Manau kad visos sėklos ir negali būti daigios, bet šviežių sėklų daigumas apie 80-90procentų, o senų tik kokia 30proc. rolleyes.gif
Atsakyti
vakarevakare, o sakykite pas jus adeniumai jūsų fotografijose kelių metukų amžiaus? nes aš turiu vieną tokį kaip jūsų bet jis kažkoks nupiepęs, gal ką negerai darau? laistau tai su kaktusų trąšom, gal negerai? maniški metų su biškiuku
Atsakyti
Mano vyriausiam adeniumui gal kokie 3metai, bet jis nėra didžiausias rolleyes.gif , nes kai nusipirkau mugėje, visiškai nesidomėjau, kaip juos reikia auginti ir auginau kaip kaktusus-retai laisčiau, netręšiau, tai iki pernai metu jis buvo toks mažuliukas kaip dabar mano 2menesių augaliukai. O mano didžiausi ir storiausi sėti pernai rugsėjo gale-jiems dar nėra metų. Dabar aš sėjinukus persodinu į gerą laidžią žemę ir jau nuo dviejų mėnesių pradedu tręšti-pavasarį kompleksinėmis kemyra trąšomis pakaitomis su organinėmis humusinėmis trąšomis, tai auga kaip ant mielių. ax.gif O vasarą pradėjau laistyti žydėjimą` skatinančiomis trąšomis, tai auga lėčiau, bet labai noriu, kad sužydėtų. Rusų forumuose perskaičiau, kad pas juos žydi 8mėn sėjinukai, o dabar kažkas pasigyrė, kad pumpurus sukrovė 3.5menesio augaliukas. Deja nors ir kaip atidžiai apžiūrėjau po to saviškius, bet pumpurėlių kol kas nėr. schmoll.gif Beja jie rašo, kad anksčiausiai pražysta toli gražu ne patys storiausi adeniumai, o kaip tik ištįsę. g.gif
http://adeniumcenter.ru/forum/21-32-5
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 08 08, 21:46)

kad prazista 8men adeniumas, na, nezinau, gal... g.gif bet kad 3men pumpurus krauna, tai nei uz ka nepatikesiu, matyt ten kazkas vyno padaugino biggrin.gif mano jau 8vnt sakneles rodo thumbup.gif bent 30% daugumo tikiuosi (is 50 seklu)
Atsakyti
nu šakės, aš palaistau tai ne per daugiausia, žiūriu kai jau pradeda minkštėti ir laistau, bet su kaktusš trąšom, tada reiks keist trąšas reiškiasi. o jiems vazonėlius mažesnius ar didesnius geriau parinkti? aš kai pirkau tai sakė vieni yra greičiau augantys o kiti lėčiau, žodžiu žiūrėsim kaip čia mums toliau seksis, aš aišku visų pirma džiaugiaus kad iš vis normaliai peržiemojo ir nenudaigojau aš jų biggrin.gif
Atsakyti
Mano auga gerai,buvau palikus kurį laiką atviram lauke,tai tokie stiprūs,kietais kaudeksais liko smile.gif bet pabijojau liūčių,sakau,dar supus,nešiau namo ir išmečiau doh.gif et...kažkaip nesiseka šiemet man su nešiojimais,tai kažką išmetu ,tai pati virstu rolleyes.gif
Atsakyti
Vakarvakare, įdomu kokiom trąšom skatinančiom žydėjimą tręši? Koks N-P-K santykis? ax.gif Labau jau norėtųsi, kad greičiau pražystų biggrin.gif
Atsakyti