Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Žuvų miltus senukuose pirkau, toks 2kg maišas, 9 ar 10 lt kainavo. Kaip tik pagalvojau, kad jei kitąmet pomidorų balkone sumąstysiu vėl turėt, tai sueis man tie miltai biggrin.gif

O aš prieš porą dienų savo nurašytas nedygstančias sėkliukes išrinkau iš daigyklos, subėriau į mažą dėžutę su trupučiu kompostinės žemės, prilaisčiau normaliai ir palikau ant palangės pūt, kad ramia sąžine išmest galėčiau, nes mėnuo kaip nedygsta. Tai šiandien du jau atsistoję, vienas šaknį iškišęs ir dar vienas kažką bando daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasirodo nereikia skubet nurasyt wink.gif man irgi taip buvo su vienu daigeliu, kai nebesitikejau eme ir islindo biggrin.gif
Atsakyti
O mano adeniumų lapeliai (apatiniai) gelsta ir krinta, laimei, kad ne masiškai. Ar gali būti, kad mažai lieju? Maždaug du kartus į savaitę.
O stovi ant saulei prieinamos palangės. Tai gal nuo tiesioginių spindulių? Nors krisdavo ir kai saulės dar nebuvo kaitrios.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenidas @ 2012 08 02, 22:36)
O mano adeniumų lapeliai (apatiniai) gelsta ir krinta, laimei, kad ne masiškai. Ar gali būti, kad mažai lieju? Maždaug du kartus į savaitę.
O stovi ant saulei prieinamos palangės. Tai gal nuo tiesioginių spindulių? Nors krisdavo ir kai saulės dar nebuvo kaitrios..  g.gif

Ir pas mane... kazkas pradeda jiems nepatikt, tik dar neisikirtau kas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenidas @ 2012 08 02, 21:36)
O stovi ant saulei prieinamos palangės. Tai gal nuo tiesioginių spindulių? Nors krisdavo ir kai saulės dar nebuvo kaitrios..  g.gif

Tikrai ne nuo tiesioginių saulės spindulių schmoll.gif Maniškiai stovi įstiklintam balkone, kur po pietų laaaabai daug tiesioginių spindulių (ir karščio) - tai sėkmingai bujoja thumbup.gif
Atsakyti
O kaip dažnai liejate?
Dar pastebėjau, kad ir nuo rūšies priklauso - vieni nepriekaištingai žaliuoja, kiti gelsta ir krenta.
Atsakyti
QUOTE(Vandenidas @ 2012 08 03, 21:56)
O kaip dažnai liejate?

Kai kaudeksas pradeda minkštėti, o žemės išdžiūva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 03 rugpjūčio 2012 - 22:03
QUOTE(Vandenidas @ 2012 08 03, 22:56)
O kaip dažnai liejate?
Dar pastebėjau, kad ir nuo rūšies priklauso - vieni nepriekaištingai žaliuoja, kiti gelsta ir krenta.

Gal ne rusis cia kalta, kazkas kita.

Kaudekso neciupinu, lieju 2-3 kart per savaite kai tokie karsciai. ax.gif
Atsakyti
Aš jeigu liečiau pagal kaudekso minkštumą, tektų laistyti kartą per 2 savaites. Ir tai per tiek laiko suminkštinėja vos vienas kitas. O tokiu tarpu lieti manau jau tikrai per retai būtų.

Kitas dalykas, aš pasodinusi į kaktusų žemę + vermikulitą. Gal dėl to jie atrodo nuolat sausi..
Atsakyti
QUOTE(Vandenidas @ 2012 08 04, 12:28)
Kitas dalykas, aš pasodinusi į kaktusų žemę + vermikulitą. Gal dėl to jie atrodo nuolat sausi..

Tada tikrai del zemes, truksta maistelio joje ir isdziusta labai greit. unsure.gif
Atsakyti
Šis tinūras buvo su minkštu "pilvuku", tai nupjoviau viršūnę ir pasodinau per nauja, kaip matosi auga kuo puikiausiai bigsmile.gif
user posted image

O čia ir kitas tirūras, kur sakiau, kad kituose namuose auga 4u.gif
user posted image
Atsakyti
siandien gavau seklas, tik ziuriu, kad ne visas kurias uzsakiau. truksta 2rusiu. galvoju, parasysiu jiems e-maila, bet kaip as irodysiu kad ju negavau g.gif ar buvo kas tokioje situacijoje?
Atsakyti