Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Aš dabar išsodinau į kompostą+smėlį+perlitą. Ir dar įbėriau nuo pabaigto orchidėjų substrato trupinių visokių kur buvo likę, gal nepakenks rolleyes.gif senieji augimą rodo, gal per vasarą dar spės pasistiebt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zauke @ 2012 07 29, 16:33)
Dabar dedu gera zeme,kaktusu ir perlita.

Ka vadinat gera zeme? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Ka vadinu gera zeme?Einu pasiimsiu maisa ir perskaitysiu.Augalinis gruntas"Gele",universalus,ekologiskai svarus.Na tai va,as ji ir laikau gera zeme,plius kaktusu zeme ir perlitas ar vermikulitas.Nors ka gali zinoti,praeis kiek laiko,pamatysiu,kad ir is jo nieko gero.Ieskosiu kito varianto,nes adeniumus auginu tik du metus.Taip kad dar esu ieskojimu kelyje.
Atsakyti
dėl žemių, manau svarbiausia jiems kad būtų maistinga ta žemė, o toliau pagal save, jei mėgstat perlaistyt daugiau perlito, mažiau kokoso durpių, kuo puresnė, kad būtų cool.gif

Labai gražūs visų, net ir mažuliukai gražu thumbup.gif smagu, kad nuotraukų daugėja.
o čia mano pats storiausias iš visų:
user posted image
user posted image
user posted image

O šito kažkodėl viena šaknis nupuvo, gal kas pagraužė g.gif ir tik ta dalis virš žemės, žemėje sveika šaknis likus. matys arba kokia sraigė ar koks smaguris žiogas doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai šaunų pilvūzą užaugino bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 07 30, 23:35)
O šito kažkodėl viena šaknis nupuvo, gal kas pagraužė g.gif ir tik ta dalis virš žemės, žemėje sveika šaknis likus. matys arba kokia sraigė ar koks smaguris žiogas doh.gif

Grazuolis wub.gif Bet gi jie nuodingi, tai gal atsikando ir uzverte kojas, tikekimes daigiau nebegraus. ax.gif smile.gif
Atsakyti
As ziuriu pas vakarvakare vazonas gana zemas.Ar tai reiskia ,kad kuo didyn auga,tuo labiau juos reikia sodinti i platesni,taciau negilu vazona.Pasidalinkite patirtimi.
Atsakyti
Labai grazus pilvociai foto thumbup.gif

Man irgi idomu del vazonu, as tai i juodus plastikinius pasodinus, o dbr sako, kad nelabai gerai g.gif I kokius geriausia tada sodinti? Dar idomu i kokius geriau, gilesnius ar kaip tik i platesnius? smile.gif
Atsakyti
mano kudikeliai jonukai blush2.gif seti birzelio 23d.

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karosimi: 01 rugpjūčio 2012 - 14:40
kokie grazus mazyliai smile.gif
as vis dar seklu laukiu ir youtube informacijos ieskau. uzkliuvo, kad brazilai ypac grazius adeniumus augina ir naudoja toki substrata: video jauciu, pirksiu as koki metinuka, isbandysiu kaip augtu panasioje zemeje g.gif
Atsakyti
dar vienas neblogas video naujokams megejams smile.gif
man patiko, kad nuotraukos su datomis, galima pasekti, kaip greitai augaliukai auga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 01 rugpjūčio 2012 - 19:26
QUOTE(andorinha @ 2012 08 01, 18:01)
as vis dar seklu laukiu ir youtube informacijos ieskau. uzkliuvo, kad brazilai ypac grazius adeniumus augina ir naudoja toki substrata: video jauciu, pirksiu as koki metinuka, isbandysiu kaip augtu panasioje zemeje  g.gif

Matyti video, tik kad nesuprantu tos kalbos biggrin.gif Kas ten anglys, kas dar?
Atsakyti